Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ο π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟ GAY PRIDE 2017 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..... " Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΗΡΘΕ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ "....


ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤO ATHENS GAY PRIDE 2017 ME TON π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ GAY ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΎΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. 

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ π.ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ. Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.

Η ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ : " Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΗΡΘΕ , ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ "...


Σ.Β

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΙΕΖΕΚΙΗΛ_ΚΕΦΑΛΑΙΑ 7, 8, 9 ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ... ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.... 

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - 28/2/2016 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες