Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA.TV ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ , ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ " ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ.... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ....

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;;

ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.




Οι υπογραφές έπεσαν τελικά και η Μακεδονία ξεπουλήθηκε από την «πρώτη φοράς αριστερά» κυβέρνηση


Πολλοί αποκαλούν τον συγκυβερνήτη Πάνος Καμμένος ώς κωλοτούμπα και προδότη που ενώ προεκλογικά διερρήγνυε τά ιμάτια του ότι δεν θα δεχτεί το ξεπούλημα του ονόματος τής Μακεδονίας ούτε παράγωγο αυτής, όταν μπήκε στην κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και συμπράττει στο ξεπούλημα τής Μακεδονίας. Πρίν δούμε όλο το σκηνικό τής διαδήλωσης στις Πρέσπες, ας θυμηθούμε στο βίντεο τί είπε ο Πάνος Καμμένος σε μια συνέντευξη που μου παραχώρησε. 



Ξεκινήσαμε λοιπόν χαράματα από την Κατερίνη για τις Πρέσπες με σκοπό να ήμαστε εκεί στις 11 το πρωΐ όπως ήταν το ραντεβού με την… Ιστορία.

Εδώ όμως αρχίζει το οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης με την αστυνομία να εμποδίσουν πάση θυσία τους διαδηλωτές να φτάσουν στην ώρα τους στο καθορισμένο σημείο όπου θα διαδήλωναν ειρηνικά κατά του ξεπουλήματος τής Μακεδονίας την ώρα που θα έπεφταν οι υπογραφές από τους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων, Τσίπρα και Ζάεφ

Η αστυνομία έκλεισε ολοκληρωτικά τις εξόδους από την Εγνατία Οδό που οδηγούσαν στις Πρέσπες και παρέκαμπταν τά οχήματα από δρόμους άγνωστους, στενούς και μπερδεμένους, που οδηγούσαν απ’ ευθείας μέσα στα δάση και τά βουνά, περνώντας από διάφορα χωριά και ανηφοριές. 


Χιλιάδες οδηγοί χάθηκαν μέσα στα βουνά με την αστυνομία να μην παρέχει καμιά απολύτως βοήθεια και πληροφορίες, απεναντίας μπέρδευε εσκεμμένα περισσότερο τους οδηγούς στέλνοντας τους σε λάθος κατευθύνσεις. Ρωτήσαμε αρκετές φορές αστυνομικούς που βρήκαμε στους δρόμους πώς θα πάμε στις Πρέσπες και μας έδειχναν τον πιο απομακρυσμένο δρόμο στέλνοντας μας πάνω από 80 χιλιόμετρα μακριά για να μη φτάσουμε στην ώρα μας

Τέλος, μετά από πολλή ώρα καθυστέρηση φτάσαμε συναντώντας μια ουρά αυτοκινήτων και λεωφορείων, που προκαλούσε επί πλέον καθυστέρηση.


Με τα πόδια τελικά διανύσαμε μεγάλη απόσταση για να φτάσουμε σε ένα σημείο με κόσμο και διάφορες ομιλίες που γινόντουσαν εκεί από τους ιερείς επί τω πλείστον. Μείναμε εκεί θεωρώντας ότι είναι το κύριο σημείο τής συνάντησης. Απεδείχθη όμως ότι και αυτό ήταν οργανωμένο σχέδιο παραπλάνησης του κόσμου διότι το κύριο σημείο ήταν αρκετά χιλιόμετρα παρακάτω στο χωριό Πισοδέρι τής Φλώρινας. 

Το ιερατείο κρατούσε εκεί ώς ομήρους τούς διαδηλωτές για να μην πάνε στο Πισοδέρι ενώ από την Παμμακεδονική Ένωση καμιά βοήθεια ή πληροφορία δεν υπήρξε. Τέτοια ερασιτεχνική διοργάνωση δεν ξαναείδαμε. Πολλοί παραπονούνταν λέγοντας ότι όλα έγιναν επί τούτου και εις βάρος των διαδηλωτών ενώ Παμμακεδονική και ιερατείο ξεπουλήθηκαν στην κυβέρνηση. 


 

Στην συνέχεια μάθαμε για το πραγματικό σημείο που θα έπρεπε να βρισκόμασταν όλοι οι διαδηλωτές, και ξεκινήσαμε για εκεί, με αρκετά χιλιόμετρα ποδαρόδρομο. Όταν τελικά φτάσαμε εκεί βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ όπου έκλεισαν τον δρόμο με τα μπλόκα τους αλλά δυστυχώς σε μια τέτοια ειρηνική διαδήλωση με οικογένειες και μικρά παιδιά, έκαναν χρήση χημικών πετώντας στο πλήθος δακρυγόνα προκαλώντας μας ασφυξία, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων. 

Μάλιστα μια γυναίκα διαδηλώτρια ακούστηκε πως έχασε την ζωή της ενώ άλλες πληροφορίες την θέλουν να είναι σε κώμα στην εντατική



Η στάση των ΜΑΤ ήταν άκρως δολοφονική διότι με τον τρόπο τους αποσκοπούσαν σε απώλεια ζωής. Και εγώ προσωπικά έγινα αποδέκτης χημικών και δακρυγόνων που δεν μπορούσα σε κάποια στιγμή να αναπνεύσω. Προσπαθώντας να φύγουμε από το σημείο και την οργή των ΜΑΤ πάλι δεχόμασταν τα χημικά, πότε πετώντας τα απ’ ευθείας επάνω μας πότε τα πετούσαν στοχευμένα στον ουρανό για να πέσουν ακριβώς στα κεφάλια μας. Αυτή η πρακτική ήταν άκρως δολοφονική και καλείται ο εισαγγελέας να ερευνήσει την υπόθεση, να τιμωρηθούν τόσο οι ένοχοι αστυνομικοί όσο και οι αρχηγοί τους που έδωσαν αυτή την εντολή. 




Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδήλωσης στο μπλόκο και την χρήση των χημικών, ελικόπτερο τής αστυνομίας έκανε κύκλους απάνω από τά κεφάλια μας ενημερώνοντας την ηγεσία των ΜΑΤ ούτως ώστε να ξέρουν πού να ρίξουν τά χημικά τους για να σκοτώσουν εάν το μπορούσαν κάποιον ή κάποιους διαδηλωτές. 

Η οργή των Ματατζήδων ξέσπασε σε έναν νεαρό διαδηλωτή όπου τον κτύπησαν άσχημα με γκλόπ στο κεφάλι και τον άφησαν αναίσθητο στο έδαφος δίχως να ενδιαφερθούν για την ζωή του. Τον νεαρό τον βοήθησαν άλλοι διαδηλωτές έως ότου έρθει μετά από πολύ ώρα το ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Προσωπικά μου φάνηκε γνωστός ο νεαρός από ένα σημάδι στο μάγουλο του αλλά δεν μπόρεσαν να το επιβεβαιώσω ενώ αργότερα πληροφορήθηκα ότι όντως ήταν αυτός που υποψιαζόμουν. Είναι ένα παιδί από την Κατερίνη, ο Δημήτρης Μπαϊρακταρίδης, αρχηγός σχολικής ομάδας και γνωστός στην πόλη μας. 




Τέλος, κάποιοι από τους διαδηλωτές, διέρρηξαν το Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού και έβγαλαν έξω στον δρόμο μπροστά από τα ΜΑΤ κάποια έπιπλα, γραφεία αλλά και Κοινοτικά έγγραφα και τα παρέδωσαν στην πυρά, κάτι που είναι κατακριτέο για μια ειρηνική διαδήλωση αλλά και απώλεια για την Κοινότητα λόγω καταστροφής εγγράφων, όπως μας είπε υπεύθυνος τής Κοινότητας. 


 








ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 

S.O.S....S.O.S......S.O.S ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA (ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..... ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΖΙΣΤΩΝ.... 


EKTAKTO.... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.... ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ..... ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..... 


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΜΩΥΣΗ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ... ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΙΣ 17/6/2018.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες