Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

EKTAKTO.... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.... ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ..... ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....



ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΥΣΆΡΕΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ. ΄

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΤΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΓΚΡΕΜΟ ΤΑ ΜΑΤ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.



 @  21¨00 17/6/2018 : ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΥΨΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΗΣ.



Αναφορά για αυτό περιστατικό κάνει και το news123.gr.....

Η πρώτη νεκρή στις Πρέσπες είναι γεγονός! 

Με αίμα Ελλήνων βάφτηκε «Το Νόμπελ ειρήνης» του Αλέξη Τσίπρα για το ονοματολογικό τον Σκοπίων! Η γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα από «άνδρες» των ΜΑΤ, την ώρα που βρισκόταν… επάνω σε ύψωμα. 

Τα χτυπήματα είχαν ως αποτέλεσμα να κατρακυλήσει από τον λόφο και να σπάει τον αυχένα της! Ασθενοφόρα δεν υπήρχαν στην περιοχή και συνέδραμαν κάτοικοι με αγροτικά για την μεταφορά και άλλων τραυματιών … 



ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΕΚΡΗ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ.

ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΕΣΠΕΣ.


ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.



ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ KASTORIA365.GR...... Σ.Β 

Κάντε κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα




@Προστέθηκε στις 18/6/2018  7:56π.μ  από την ιστοσελίδα thesseconomy.gr 


Αρνείται το νοσοκομείο Καστοριάς να δώσει πληροφορίες για την κατάσταση γυναίκας, που φέρεται να τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο Πισοδέρι

Αρνούνται από το νοσοκομείο Καστοριάς να δώσουν πληροφορίες για το αν αληθεύει η φήμη που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και περίπου μία ώρα ότι γυναίκα που φέρεται να τραυματίστηκε ενώ συμμετείχε στη διαδήλωση στο Πισοδέρι, κατά της συμφωνίας Ελλάδας-ΠΓΔΜ, και να διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς σε πολύ σοβαρή κατάσταση έχασε τελικά τη ζωή της. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του thesseconomy.gr με το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, ο υπάλληλος δήλωσε επί λέξει ότι έχει εντολή να μην πει τίποτε. Στις αναρτήσεις στο facebook συμμετεχόντων στη διαδήλωση αναφέρεται και συγκεκριμένο όνομα, το οποίο δεν μεταδίδουμε για ευνόητους λόγους εγκυρότητας και σοβαρότητας. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, πριν κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη φήμη, οι τραυματίες στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πισοδέρι είναι 14, εκ των οποίων οι επτά είναι αστυνομικοί, όλοι με θλαστικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα, που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Καστοριάς και Φλώρινας και αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών. 

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....


ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ......


ΒΙΝΤΕΟ 2ο......


BINTEO 3o....

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.....


ΒΙΝΤΕΟ 4ο.....



ΒΙΝΤΕΟ 5ο....




ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 
ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ......

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

S.O.S....S.O.S......S.O.S ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA (ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..... ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΖΙΣΤΩΝ.... 


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA.TV ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ , ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ " ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ.... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες