Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ



Ο εκλεκτός ηρωικός αγωνιστής πρεσβύτερος π. Σταύρος Βάϊος που πήρε την γενναία απόφαση να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘH από την Εκκλησία της Ελλάδος λόγω της επιμολύνσεώς της από τον αρχιαιρεσιάρχη Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Νομίζουμε ότι ήρθε ο καιρός να σκεφθούμε όλοι μας, κληρικοί και λαϊκοί, τη θλιβερή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να λάβει ο καθένας τις αποφάσεις του.
Επιτέλους, ως εδώ και μη παρέκει.

Οι Ορθόδοξοι Επίσκοποι οφείλουν ή να καταδικάσουν και να αποβάλουν μέσα από την Εκκλησία τον αρχιαιρεσιάρχη Πατριάρχη ή να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΟΥΝ. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ


Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ.....
ΑΣΚΗΤΗΣ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ.

ΠΛΗΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ......ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΠΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΦΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞ ΥΨΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.




Αποκάλυψη Κεφ.13 στίχοι 15-18

15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς εξακόσια εξήντα έξι ( 666 ).



Π.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ



Π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ



Π. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ



------------


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ
ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ






Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

ΦΑΝΑΡΙ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΣ ΣΥΝΘΕΣΙΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες