Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΚ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΜΕΣ΄ ΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο εορτασμός του Ραμαζανιού «ΔΩΡΕΑΝ» με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου - Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ - ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΚΟΡΑΝΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.....

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΟΚ!!! ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΜΕΣ' ΤΟ 15' ΑΥΓΟΥΣΤΟ Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο εορτασμός του Ραμαζανιού «ΔΩΡΕΑΝ» με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου!!

Αποφασίστηκε σε σύσκεψη η δωρεάν παραχώρηση των χώρων
Η δωρεάν παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του ΟΑΚΑ για την τέλεση των εκδηλώσεων του Ραμαζανιού αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν στις 19 Αυγούστου, όταν όλοι οι μουσουλμάνοι της Αττικής θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ, ενώ εκδηλώσεις αναμένεται να προγραμματιστούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται από το υπουργείο Παιδείας να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων (Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη,), αποφασίστηκε στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, να παραχωρηθούν δωρεάν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους, κατά την Μεγάλη Εορτή της Ισλαμικής Θρησκείας, της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Id al Fitr), σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, δύο χώροι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό».

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Ε.Φ. και του Ο.Α.Κ.Α. τις αιτήσεις τους μέχρι τις 10 Αυγούστου 2012.

Δύο ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σηκώνουν ανάστημα με επιστόλη-εξώδικη δήλωση για το Ραμαζάνι στην Αθήνα!

Την παρακάτω επιστολή απέστειλαν στα υπουργεία Παιδείας, Δημοσίας Τάξεως, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού καθώς και στο δήμο Αθηναίων δύο θαρραλέες Ελληνίδες η...
Όλγα Γ. Γεριτσίδου και η Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου. Αξίζει να τη διαβάσουμε και να τη διαδώσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Θέμα : « Αίτημα νομικής και Ηθικής τοποθετήσεως επί ζητήματος καταπάτησης του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ελλήνων»

Πληροφορηθήκαμε από διάφορες πηγές ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης ότι με αφορμή την εορτή του ραμαζανίου πρόκειται να επιτραπεί από τις υπηρεσίες σας πολυπληθέστατη δημόσια εκδήλωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων που ασπάζονται το Ισλάμ, σε μία εκτίμηση συγκεντρώσεως από πολλές δεκάδες έως και εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, σε καίρια ιστορικής και συμβολικής σημασίας σημεία της Αθήνας. Επίσης, καθίσταται ξεκάθαρο ότι οι υποκινητές-διοργανωτές του συγκεκριμένου εγχειρήματος δεν επιφυλάσσουν πρόσκληση μόνο για τους νόμιμους κατοίκους της Αθήνας που ασπάζονται το Ισλάμ αλλά αντιθέτως μία παν-συγκέντρωση κάθε τέτοιου ατόμου, είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός και άνευ οιουδήποτε ελέγχου περί της νομιμότητας ύπαρξης αυτού του ατόμου καν σε Ελληνικό έδαφος.

Εκτός του ότι η συγκεκριμένη μέθοδος εορτασμού της Ισλαμικής αυτής θρησκευτικής εορτής ενέχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΡΥΘΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ( βλέπε κρίση στην Συρία, επιθετική πολιτική και απειλές εκ Τουρκίας σε σχέση με την Ελληνική ΑΟΖ, κλπ ), επιτρέποντας ουσιαστικά με πάσα ευκολία και διευκόλυνση σε κάθε τρομοκρατικό ή προβοκατόρικο στοιχείο να απειλήσει μαζικά τις ζωές όχι μόνο των Ελλήνων Πολιτών αλλά και κάθε άλλου ανθρώπου (συμπεριλαμβανομένων και των τουριστών) που βρίσκεται αυτή την εποχή στην περιοχή της Αθήνας τουλάχιστον, η πρακτική της αντίκειται κάθετα με τις Επιταγές του Συντάγματος μας περί προασπίσεως της Ελληνικής Ταυτότητας σε κάθε περίπτωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του Συντάγματος της Ελλάδος «επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού», ενώ σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του Συντάγματος της Ελλάδος, αν και βεβαίως κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με την λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων, «η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει την δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη».

Επίσης, και πάλι σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος πρώτη μέριμνα σας οφείλει να είναι «η ηθική, πνευματική…αγωγή των Ελλήνων, η ανάπτυξη της Εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και η διάπλαση σε ελεύθερους και υπεύθυνους Πολίτες» (άρθρο 16, παρ. 2Σ). Και βεβαίως το Σύνταγμα μας επιτάσσει να προβαίνετε επίσης υποχρεωτικά στην «προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος» το οποίο το Σύνταγμα αναγνωρίζει ως Δικαίωμα κάθε Πολίτη ( άρθρο 24 παρ. 1 ).

Εκτός από όλα τα ανωτέρω, το Σύνταγμα μας ευθαρσώς και ρητώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ( άρθρο 25 παρ. 3 ).

Από απλή πείρα του προηγούμενου έτους αλλά και από τις πλέον απλές αρχές της κοινωνικής ψυχολογίας προκύπτει ευκόλως το οφθαλμοφανές συμπέρασμα ότι η μαζική συγκέντρωση Ισλαμιστών, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι καν κάτοικοι Αθηνών με νόμιμη άδεια παραμονής πόσο μάλλον Πολίτες του Κράτους ή Έλληνες, ουσιαστικώς και θεμελιωδώς αλλοιώνει τον πολιτιστικό και πολιτισμικό χαρακτήρα της Αθήνας, αφού αντί για την εικόνα του αρχαιοΕλληνικού πνεύματος και του ΕλληνοΧριστιανικού χρώματος που απεικονίζεται συμβολικά και στην ίδια μας την Σημαία, η Αθήνα παρουσιάζεται ως μία μουσουλμανική παροικία της Μέκκας.

Ιδιαιτέρως τραυματική και προσβλητική είναι δε για τους Έλληνες, και ιδιαιτέρως τους Αθηναίους, αυτή η βίαια και ξαφνική αλλοίωση του περιβάλλοντος και μάλιστα με την υποστήριξη αρχών που πληρώνονται από αυτούς και που έχουν ορκιστεί να προάγουν το Ελληνικό Πνεύμα, την Ελληνική κουλτούρα και να εξασφαλίζουν την ύπαρξη της αίσθησης του Ελληνικού Πολιτισμού ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς διακοπές ή εξαιρέσεις, αφού νωπή είναι ακόμα στο κοινό συνειδητό των Ελλήνων, όχι μόνο η τεσσάρων αιώνων σκλαβιά υπό Ισλαμιστών αλλά και τα δεινά που μέχρι και πολύ πρόσφατα ο Ελληνισμός έχει υποφέρει από πληθυσμούς που ταυτίζουν την Ισλαμική τους ταυτότητα με την εθνική Τουρκική τους ( π.χ. 1922, 1955 και 1958, 1974, 1996, κ.ά. ).

Πρόκειται δηλαδή για μία μαζική προσβολή της Ταυτότητας των Ελλήνων ταυτόχρονα με την άσκηση τεράστιας ψυχολογικής βίας, κάτι που όχι μόνο αντίκειται στο Σύνταγμα της Ελλάδος όπως παρουσιάσαμε ανωτέρω αλλά και στο σύνολο των αρχών της Χάρτας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθ’ ότι κανείς δεν δικαιούται να βλάψει/καταπατήσει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του συνανθρώπου του κατά την διάρκεια άσκησης των δικών του Δικαιωμάτων.

Και πρόκειται για καταπάτηση καταχρηστική και όχι αναγκαία διότι όπως η κοινή πρακτική αποδεικνύει, αλλά και οι εξ επί τούτου επιπλέον ενέργειες για να επιτευχθεί αυτή η μαζική συγκέντρωση ( δεν είναι δηλαδή φυσική ανάγκη αλλά τεχνητή διοργάνωση με σκοπούς που δεν εξυπηρετούν θρησκευτικά Δικαιώματα σε καμμία περίπτωση ), τα άτομα που ασπάζονται το Ισλάμ έχουν μπορέσει να τηρήσουν τις λατρευτικές τους υποχρεώσεις στα μέρη όπου κατοικούν και στους χώρους λατρείας τους εδώ και δεκαετίες χωρίς καμμία επέμβαση ή περιορισμό ή παρενόχληση σε αυτό. Δηλαδή, σε καμμία περίπτωση δεν περιορίζεται το ατομικό Ανθρώπινο Δικαίωμα του κάθε Ισλαμιστή να λατρεύσει σύμφωνα με τις επιταγές της θρησκείας του, η οποία όμως σύμφωνα με το Σύνταγμα ΔΕΝ είναι η επικρατούσα και άρα ΔΕΝ πρέπει να φαίνεται ως τέτοια.

Όμως ταυτόχρονα αυτή η πρακτική και ιδιαίτερα εφέτος καταπατάει πλήρως τα Δικαιώματα των Ελλήνων, και όχι μόνο των Ελλήνων που ασπάζονται τον Χριστιανισμό, ορθοδόξων, καθολικών, κλπ δογμάτων, αλλά του συνόλου των Ελλήνων που στο όνομα της Ελληνικής Παιδείας και Πνεύματος δεν δέχονται την επιβολή των πρακτικών που προωθούν αρχές σκοταδισμού σύμφωνα με την Ελληνική Παιδεία, όπως η θέση της γυναίκας ή η αντιμετώπιση του συνανθρώπου που δεν ασπάζεται τα ίδια ήθη.

Όπως είναι ευρέως γνωστό η 15η Αυγούστου αποτελεί σημαντικότατη εορτή της ΕλληνοΧριστιανικής κουλτούρας και η επιβολή την ημέρα εκείνη σε καίρια/στρατηγικά σημεία της Αθήνας ενός εντόνου Ισλαμικού στοιχείου με ισλαμιστές να συρρέουν στα σημεία συγκεντρώσεως των την ημέρα εκείνη, με ό,τι παρατράγουδα μας έχουν δείξει ότι δεν έχουν πρόβλημα να προκαλούν εν είδει πολιτισμικής τους δυσανεξίας και προσπάθεια επιβολής τους στο περιβάλλον που βρίσκονται, είτε το δικαιούνται είτε όχι, αφ’ ενός πρόκειται για καταπάτηση του Δικαιώματος των Ελλήνων Χριστιανών να λατρεύσουν άνευ παρενοχλήσεως στους χώρους που έχουν δημιουργηθεί από τους δικούς τους φόρους, θυσίες και Αγώνες και αφ’ ετέρου για τέτοια δυνατότητα δημιουργίας τριβών σε περίπτωση που θρησκευτικά σύμβολα προκαλέσουν αντιδράσεις που είτε θέλετε να προκαλέσετε επεισόδια είτε σας διακατέχει βαρύτατη κακουργηματικού επιπέδου αμέλεια.

Επιπλέον, τα κόστη και μόνο από την ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση της τάξης ( για να μη μιλήσουμε για τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό τους ) για μία εκδήλωση η οποία δεν έχει καμμία ανάγκη να συμβεί παρά μόνο για ανθελληνικούς σκοπούς και προώθηση σε αναρχία και βιαιότητα, θα επιβαρύνουν τους ήδη χειμαζόμενους σε επίπεδο ανθρωπιστικής κρίσης και γενοκτονίας Έλληνες Πολίτες σε σημείο που ακόμα και αυτή η εορτή της Δημοκρατίας δεν έλαβε χώρα, βάλλοντας έτσι ακόμα περισσότερο εμμέσως πλην σαφώς και σε ακόμα ένα επίπεδο τους Έλληνες Πολίτες.

Κατόπιν όλων αυτών :

ΕΠΕΙΔΗ οι παράμετροι αυτής της μαζικής και καθ’ όλα επικίνδυνης για την δημόσια ασφάλεια και τα δημόσια ήθη συγκέντρωση ΔΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΕΠΕΙΔΗ η φύση της συγκέντρωσης αυτής αντίκειται στα άρθρα του Συντάγματος της Ελλάδος περί προάσπισης της Ελληνικής κουλτούρας, πολιτισμού, περιβάλλοντος, θρησκευτικής συνείδησης και Παιδείας γενικότερα

ΕΠΕΙΔΗ ενυπάρχουν στοιχεία απόπειρας προσηλυτισμού ή δημιουργίας φοβικού περιβάλλοντος για τους Έλληνες Πολίτες

ΕΠΕΙΔΗ η συγκέντρωση αυτή αντίκειται στις βασικές τοποθετήσεις του Ελληνισμού όσον αφορά επιθετικές θρησκευτικές εκδηλώσεις

ΕΠΕΙΔΗ κατά πλειοψηφία τα άτομα που ασπάζονται το Ισλάμ στην περιοχή της Ελλάδας ταυτίζουν την θρησκεία τους με την εθνική ταυτότητα και τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενός κράτους με εχθρικότατη πολιτική προς τους Έλληνες όπως διαπιστώνεται και επίσημα από την ύπαρξη casus belli κατά παράβαση των κανόνων του ΟΗΕ

ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει υψηλότατος κίνδυνος για την Εθνική και Πολιτειακή ασφάλεια

ΕΠΕΙΔΗ καταπατούνται τα κυριαρχικά Δικαιώματα και νομή του Ελλαδικού χώρου και μάλιστα της πρωτευούσης από τους αλλοδαπούς αγνώστου προελεύσεως και καθεστώτος παραμονής οι οποίοι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να επιδοθούν σε αυτή την συγκέντρωση όπως ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να υπάρχουν στον χώρο όπου οι Έλληνες Ιστορικά εκ φύσεως διαβιούν και έχουν πρώτη προτεραιότητα και Δικαίωμα να τον νέμονται όπως η πλειοψηφία/Δημοκρατία/αυτοδιάθεση ορίζει, και για αυτό εξ άλλου έχουν και την υποχρέωση της συντηρήσεως και προστασίας αυτού

ΕΠΕΙΔΗ έχετε ορκιστεί να προασπίζετε, να προωθείτε και να καλλιεργείτε τα Ελληνικά Ιδεώδη και πρακτικές και απαιτήσεις, εκ των οποίων το Ισλάμ σε καμμία περίπτωση δεν είναι μέρος γεγονός που αποδεικνύεται ευκόλως και Ιστορικά

ΕΠΕΙΔΗ κάθε επί πλέον δαπάνη από το κράτος για αυτή την εκ του περισσού εκδήλωση που ενέχει τόσους κινδύνους και κόστη και μπορεί να οδηγήσει σε πολλά κρούσματα φανατικής εγκληματικότητας που ήδη έχουν επιδείξει πολλά άτομα που δηλώνουν ισλαμιστές/εποικιστές/ παρανόμως υπάρχοντες στην Ελλάδα επιβαρύνει τους Έλληνες Πολίτες –φορολογούμενους που ήδη αντιμετωπίζουν καταστάσεις οικονομικής εξόντωσης και φυσικής γενοκτονίας

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ΟΠΩΣ :

1. άμεσα αποσύρετε κάθε άδεια για την τέλεση τέτοιας μαζικής Ισλαμιστικής εκδήλωσης

2. να τοποθετηθείτε επί όλων των ανωτέρω και να στηρίξετε με νομικό σκεπτικό πώς προασπίζετε τα συμφέροντα των Ελλήνων και ειδικότερα των Αθηναίων Πολιτών όπως νόμος και Σύνταγμα και Ανθρώπινα Δικαιώματα ορίζουν

3. να αποδείξετε εάν και πώς έχετε την επικύρωση των Ελλήνων Πολιτών για αυτή σας την συγκεκριμένη πρακτική δεδομένου ότι μετά τα τελευταία στοιχεία δημοσιευθέντα υπό της ΕΛΣΤΑΤ έχει καταστεί σαφές ότι κανένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι έγκυρο ή αντιπροσωπευτικό της Βούλησης και αυτοδιάθεσης των Ελλήνων Πολιτών

4. να εγγυηθείτε με την προσωπική σας περιουσία και μισθό και πολιτικά δικαιώματα κάθε πρόκληση ζημίας είτε από χρήση είτε από δολιοφθορά είτε από δημιουργία επεισοδίων είτε κάθε άλλη απορρέουσα περίπτωση καταστροφής έμβιου ή μη υλικού συμπεριλαμβανομένων καθώς και των επιπλέον δαπανών από οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία για την τέλεση της εκδήλωσης αυτής.

Δεδομένων όλων των ανωτέρω σας γνωρίζουμε ότι είστε βάσει νόμου ηθικοί αυτουργοί κάθε παραβάσεως ( από φθορές μέχρι διατάραξη της ειρήνης και αλλοίωσης της Πολιτείας μέχρι προσβολή της προσωπικότητας και της Εθνικής ταυτότητας κάθε Έλληνα Πολίτη που το επικαλεστεί ) όπως προκύπτει λόγω της μεγάλης συγκεντρώσεως που έχετε επιτρέψει αλλά και απλοί αυτουργοί κάθε επικοινωνιακής συνεπαγωγής/συνειρμών που τυχόν γίνουν από τρίτους ενώπιον της διεθνούς κοινότητος σε σχέση με την Ελληνική Ταυτότητα και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του Ελλαδικού χώρου, καθώς και κάθε υπονόμευσης Κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Ελλάδος που μπορεί να προκύψει ιδιαιτέρως έχοντας υπ’ όψη τις πρακτικές δικαιολογιών που Ιστορικά έχει χρησιμοποιήσει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος.

Επιφυλασσόμενες παντός νομίμου Δικαιώματος μας,

Όλγα Γ. Γεριτσίδου
Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου

freepen.gr


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ.

 ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... 

8/9/2012 Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ......

[ 09.08.2012 ] Πρόταση δημάρχου για προσευχή στο Γενί Τζαμί

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης εμφανίζεται αποφασισμένος να επιτρέψει τη χρήση του Γενί Τζαμί για την προσευχή, μια φορά τον χρόνο, στη διάρκεια του μπαϊραμιού στους μουσουλμάνους επισκέπτες ή ντόπιους

Σταυρος Τζιμας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Την παραχώρηση ενός εκ των σημαντικότερων μνημείων της οθωμανικής περιόδου στην πόλη για τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων εξετάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουτάρης εμφανίζεται αποφασισμένος να επιτρέψει τη χρήση του Γενί Τζαμί για την προσευχή, μια φορά τον χρόνο, στη διάρκεια του μπαϊραμιού στους μουσουλμάνους επισκέπτες ή ντόπιους, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει σύμφωνη γνώμη του ΥΠΕΞ.

Σύμφωνος σε μια τέτοια πρωτοβουλία φέρεται να είναι και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

«Το συγκεκριμένο αίτημα δεν είναι καινούργιο και δεν αφορά μόνο τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αλλά προφανώς και το υπουργείο Εξωτερικών» δήλωσε χθες ο κ. Μπουτάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα που κατά καιρούς είχαν εγείρει σύλλογοι μουσουλμάνων, αλλά ανεπισήμως και ο ίδιος ο Τούρκος ΥΠΕΞ κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, επανέφερε στον κ. Μπουτάρη πριν από λίγες ημέρες ο Τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Τουγκρούλ Μπιλτεκίμ στο πλαίσιο συζήτησης που είχαν οι δύο άνδρες για την αναβάθμιση της περιοχής στην Πάνω Πόλη όπου βρίσκεται και το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ και σήμερα στεγάζεται το τουρκικό προξενείο. Ο κ. Μπιλτεκίμ φέρεται να υπέδειξε, με αφορμή και τη γιορτή του μπαϊραμιού που λήγει στα τέλη Αυγούστου, ως καταλληλότερο χώρο ένα άλλο οθωμανικό μνημείο, το Αλατζά Ιμαρέτ, πλην όμως ο κ. Μπουτάρης εξέφρασσε άλλη άποψη.

Το Αλατζά Ιμαρέτ

«Δεν συζητάμε για το Αλατζά Ιμαρέτ, αλλά για το Γενί Τζαμί. Υπενθυμίζω ότι το Αλατζά Ιμαρέτ ήταν ορφανοτροφείο και δεν υπήρξε ποτέ τζαμί. Αντίθετα το Γενί Τζαμί ήταν ιδιαίτερος τόπος λατρείας και είχε σημασία για πολλούς λόγους, γιατί ήταν τζαμί των Ντονμέδων, δηλαδή των εξισλαμισθέντων Εβραίων» τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ότι οι συγκεκριμένες γιορτές αποτελούν για τους μουσουλμάνους μια ευκαιρία σύντομης τουριστικής εξόδου.

«Με αυτήν τη λογική αν τους δώσουμε τη δυνατότητα να προσευχηθούν μια ημέρα θα έχουμε πολλούς επισκέπτες που θα έρθουν να γιορτάσουν τη γιορτή τους και παράλληλα να κάνουν τις διακοπές τους στην πόλη μας» κατέληξε.

Ο κ. Μπουτάρης σχεδιάζει την παραχώρηση του Γενί Τζαμί για προσευχή μια φόρα τον χρόνο, όπως γίνεται με την Παναγία Σουμελά στον Πόντο που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί χοροστατούντος του κ. Βαρθολομαίου ως χριστιανικός ναός τον Δεκαπενταύγουστο.


Πηγή: www.islam.gr

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ......

1) ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΚΥΡΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ , ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.
2) Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ' ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ.....  


 ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....
Ο ΜΕΓΑΣ  ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΑΓΙΟ ΚΟΡΑΝΙΟ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ COCA COLA.........!!!!
 

ΜΟΝΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΑΤΡΙΟΝ
Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΠΑΠΙΣΜΟΣ 
3) Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ , ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ.


 ΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ
 ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....


ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.......


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ


ΠΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ   
ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.

 

ΒΙΒΛΙΟ - ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ Θ.ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΩΣ ΦΡΑΓΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ_ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 1933 - ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ - ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ.

 

ΑΙΣΧΟΣ.....ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.

 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΕΡΕΥΝΑ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ CHEMSTRAILS - H.A.A.R.P - ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ ( Smart dust ) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες