Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ... Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚ' ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.... ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.... ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..... ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.... Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ....


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΗΛΩΣΕ.......«Είναι πολύ φυσιολογικό όπως να υπάρχει ένα τέμενος σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπως εκκλησία και συναγωγή. Κατασκευάζεται ένα τέμενος στην Αθήνα αλλά οι ακροδεξιές ομάδες έκαναν κατάληψη στο οικόπεδο που προορίζεται για το τέμενος

Το τέμενος δεν πρέπει να εγκαταλείπεται στην εκμετάλλευση των ρατσιστών. Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα δεν είναι κάτι που απειλεί την ελληνική ταυτότητα».

Ο ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΣΑ" ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ ΚΑΙ......


THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/11/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 6π.μ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ 15 ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ. 

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 8 , ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 16 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ......



ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ , ΣΤΗΝ ΙΕΡΟ ΟΔΟ 114 , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ , ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ , ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 17/10/2016 ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΝ. 



ΘΕΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…. 

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ; 

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ , Η ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ; 

ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ ….. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ; ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ; 

Σ.Β


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ VETERANOS.GR....



Μεγάλη έκταση πήρε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Βοτανικό με τα Τούρκικα ΜΜΕ να πανηγυρίζουν Σχετικό είναι το ρεπορτάζ της Κρατικής Τουρκικής Τηλεόρασης TRT

Ομάδες «ακροδεξιών» κατέλαβαν τον οικοπεδικό χώρο όπου σχεδιάζεται να αναγερθεί τέμενος στην ελληνική πρωτεύουσα Αθήνα.Η ομάδα απομακρύνθηκε από το χώρο με την επιχείρηση που διοργάνωσε η ελληνική αστυνομία. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από την Διεύθυνση Ασφαλείας της Αττικής στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί προσήχθησαν τα 15 άτομα που είχαν καταλάβει το οικόπεδο που ανήκει στο δήμο Αθηνών στον Βοτανικό. 

Μετά την εκκένωση του οικοπέδου από τους καταληψίες ενισχύθηκε η πόρτα εισόδου και τοποθετήθηκε στην περιοχή συρματόπλεγμα. Πραγματοποιήθηκε η ταυτοποίηση των καταληψίων που προσήχθησαν. 

Με την έγκριση του σχετικού νόμου από την βουλή των Ελλήνων τον Αύγουστο είχε σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στο θέμα της ανέγερσης ενός τεμένους στην Αθήνα, η οποία αναβάλλονταν εδώ και χρόνια λόγω των γραφειοκρατικών εμποδίων. 

Αλλά το οικόπεδο που προορίζεται για την ανέγερση του τεμένους το είχαν καταλείψει εδώ και πάνω από τρεις μήνες ομάδες ακροδεξιών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην περιοχή για να προσφέρουν βοήθεια στους άστεγους. 

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη στη σύσκεψη τύπου που διοργάνωσε χτες αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας

«Είναι πολύ φυσιολογικό όπως να υπάρχει ένα τέμενος σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπως εκκλησία και συναγωγή. Κατασκευάζεται ένα τέμενος στην Αθήνα αλλά οι ακροδεξιές ομάδες έκαναν κατάληψη στο οικόπεδο που προορίζεται για το τέμενος. 

Το τέμενος δεν πρέπει να εγκαταλείπεται στην εκμετάλλευση των ρατσιστών. Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα δεν είναι κάτι που απειλεί την ελληνική ταυτότητα».



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.....


Τούρκος υπουργός προειδοποιεί την Αθήνα – Πιθανές ταραχές στη Θράκη από οπαδούς του Γκιουλέν


Ομέρ Τσελίκ σε ΕΕ: «Χωρίς απελευθέρωση της βίζας η Τουρκία δεν θα είναι μέρος οποιουδήποτε νέου μηχανισμού»


Η ΣΤΕΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ...... ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ...... ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες