Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , Η 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.


Κύρωση συμφωνίας δεν θα υπάρξει χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, διευκρινίζοντας ότι εννοεί με εκλογές, δημοψήφισμα ή 180 βουλευτές

Εάν εγκριθεί με μόνο 151 ψήφους θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τού ανακοινώσει ότι αίρει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είναι πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος. «Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία των Πρεσπών χωρίς την έγκριση του λαού. Ο λαός θα αποφασίσει, εκτός αν υπάρχουν 180 βουλευτές» είπε ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια, κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου. 

Ο ίδιος έκανε λόγο για εκλογές ή δημοψήφισμα. Όπως υποστήριξε «το σχέδιο της συμφωνίας δεν έχει καμία βαρύτητα και δέσμευση μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια». 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την άποψη πως «η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου», αναφερόμενος στην αναπομπή της συμφωνίας που έκανε ο Γκεόργκι Ιβανόφ μετά την ψήφισή της από τη Βουλή της πΓΔΜ, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί να υπάρξει καμία δέσμευση της χώρας αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια». 

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα παραστεί στη σύνοδο του ΝΑΤΟ όπου θα γίνει η πρόσκληση για τα Σκόπια. 



Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ.

ΥΠΟΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ : " ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ , ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ "

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.....


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Σ.Β

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ :  

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες