Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ.... Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - ΑΝ.ΕΛ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ - ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..


ΤΩΡΑ!! Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα Γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρεμίζουν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί! Ξεκινούν και επίσημα την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας! Η Οργή του Λαού συσσωρεύεται και θα ξεσπάσει!


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ' αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη - Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, αυτήν την στιγμήν γκρεμίζεται ο Ιερός Ναός μας κατά παράβασιν των Θείων Νόμων, του ισχύοντος Συντάγματος, των διατάξεων του αντιρατσιστικού Νόμου και των σχετικών διεθνών διατάξεων. Τόν λόγο αυτήν τη στιγμή έχει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αικατερίνη Κ. Παντελίδου - Γεώργιος Ι. Χορτάτος - Λάμπρος Π. Σταθόπουλος


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.

Δήλωση Παντελίδου - Δικηγόρου για το Γκρέμισμα του ΝΑΟΥ στο Βοτανικό-30-8-2018 





Ο Ι.Ν ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ . 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ.




ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 31/8/2018......

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ , ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο π.ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....


@ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ......


ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.... ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ......


ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες