Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΛΑΝΗ ΜΕΤΑ........ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝΟ διάβολος χρησιμοποιεί παν μέσον για να μπορέσει να μας ρίξει στην αμαρτία ,που οδηγεί τον άνθρωπο στην απώλεια της ψυχής του, και την απομάκρυνση του από την αλήθεια, που είναι ο λόγος του θεού.

Οι " Μάστορες της νέας εποχής " που υπηρετούν και κάνουνε πράξη τα θελήματα του πονηρού, με ανταλλάγματα βέβαια χρήμα και την δόξα επί της γης, ελέγχουν εκτός των άλλων , και όλα σχεδόν τα media ,και ότι άλλο τους δίνει την δυνατότητα να περάσουνε αυτά που θέλουνε στον κόσμο.

Ο καταιγισμός των μηνυμάτων που δεχόμαστε όλοι μας καθημερινά , για το τι ρούχα θα φορέσουμε , πως να περνάμε καλά , τι μουσική να ακούμε , σε ποιά μαγαζιά πρέπει να πάμε για να διασκεδάσουμε , και άλλα " πολύ σημαντικά πράγματα" που είναι φυσικό και επόμενο να μας επηρεάζουν αν δεν έχουμε ως φίλτρο σε όλα αυτά τον λόγο του Θεού που είναι και ο μόνος που μπορεί να μας φυλάξει από τις παγίδες του πονηρού, που αν τελικά πέσουμε , μας οδηγούν στην καταστροφή την σωματική και το χειρότερο στην πνευματική.

Για αυτό και ελάχιστα ακούμε για τον Θεό, και τον λόγο του ,αλλά και για όσους Αγίασαν οδηγούμενοι από αυτόν, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , γιατί δεν "πουλάει " γιατί οι αλήθειες του θεού πονάνε και δεν ακούγονται ευχάριστα ,στα αυτιά μας διότι πάνε κόντρα στα θέλω μας , στο εγώ μας ,στον τρόπο που ζούμε.

Και έτσι μας ρίχνει ο πονηρός σε βαριά αμαρτήματα , αφού δεν γνωρίζουμε από τι και πως να φυλαχτούμε , ώστε να είναι δυσκολότερο να μπορέσουμε κάποια στιγμή να τα εξομολογηθούμε , και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα που θα οδηγήσει προς την ουράνια βασιλεία και θα φέρει στις καρδιές μας την πραγματική χαρά και ηρεμία.

Πρέπει ότι και αν έχουμε κάνει, όσο βαριά και αν είναι τα αμαρτήματα μας , να πάμε και να τα εξομολογηθούμε . Δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος αναμάρτητος , και ούτε θα υπάρξει. Ο μόνος αναμάρτητος ήτανε ο κύριος μας Ιησούς Χριστός , που ήρθε για να μας ανοίξει τον δρόμο της δικιάς μας σωτηρίας, και εμείς τον στείλαμε στον σταυρό του μαρτυρίου. Και όμως μας συγχώρησε και πάλι , και πρώτο έβαλε στον παράδεισο έναν ληστή που ομολόγησε λίγο πρίν πεθάνει την αλήθεια και πίστεψε.

Ο σκοπός μας πρέπει να είναι η απελευθέρωση από τα πάθη μας, τα οποία δεν μας αφήνουνε να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι, και κοντά στον θεό, γιατί μόνο αν είμαστε κοντά στον Θεό υπάρχει σωτηρία.

Και για να μπορέσει να γίνει αυτό ο κύριος μας, μας έχει δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε. Από εμάς χρειάζεται η πίστη και η θέληση για μια εν Χριστό Ζωή, όλα τα άλλα θα μας τα δώσει ο Θεός .

Το τι λέει ο κάθε άνθρωπος για το τι είναι αμαρτία και το τι όχι, δεν θα έχει καμιά σημασία την ώρα της κρίσης, αν δεν συμφωνεί με τις εντολές του Θεού.

Γιατί δεν θα κριθούμε βάση των ανθρώπινων νόμων , αλλά βάση των νόμων του Θεού και για αυτό αν θέλουμε να σωθούμε θα πρέπει να τους τηρούμε με ακρίβεια.
Ένας τρόπος που χρησιμοποιεί ο μισάνθρωπος για να πλανήσει τον κόσμο ,είναι και δια μέσου της μουσικής , γνωρίζοντας πολύ καλά την δύναμη και την επιρροή που μπορεί να έχει ,περνώντας μηνύματα μέσω αυτής ειδικά στους νέους, που του μεταφέρουν ένα κακό πρότυπο ζωής, που έχει ως αποτέλεσμα να στέλνει την νεολαία στα ναρκωτικά ,στην πορνεία, και σε άλλα κολάσιμα αμαρτήματα, κάνοντας τα μόδα ,που αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο.


"ΣΕΙΡΗΝΕΣ"" ΜΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ "Η ζωή και ο βίος, των μεγαλυτέρων σταρ της μουσικής ,αλλά και σταρ άλλων τεχνών, κινηματογράφου, θεάτρου κλπ ,είναι πολύ λογικό να επηρεάζει και την νεολαία.

Καλλιτέχνες με τατουάζ σε όλο τους το σώμα, σκουλαρίκια παντού, μαλλιά κομμένα σαν φρικιά, ο τρόπος ζωής που περνάνε στους νέους , με το να φιλιούνται δημοσίως γυναίκα με γυναίκα η άνδρας με άνδρα , την χρήση που κάνουνε πολλοί καλλιτέχνες ναρκωτικών ουσιών έχουνε δραματικά αποτελέσματα που τα βλέπουμε στις μέρες μας.
Μια κοπέλα παράδειγμα που βλέπει την αγαπημένη της σταρ να φιλιέται με άλλη γυναίκα, αν δεν έχει πάρει κάποιες αρχές μέσα από το σπίτι της, η από τον κύκλο της, το πιθανότερο είναι πως θα το θεωρήσει νορμάλ , και αν κάποια στιγμή έρθει αντιμέτωπη με έναν τέτοιο πειρασμό, ίσως να προχωρήσει στο να κάνει το αμάρτημα σκεφτόμενη , πως και η τάδε το έκανε που είναι και διάσημη, γιατί όχι και εγώ.

Και έτσι μπορεί ο καθένας μας να πέσει.
Θα έχετε παρατηρήσει πως η μουσική μπορεί να μας αλλάξει την διάθεση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα .Κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί με κάποιον άλλον τρόπο.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε πως μέσα από την μουσική τα τελευταία 50-60 χρόνια, έχει καταστραφεί ένα μεγάλο ποσοστό της νεολαίας σε διεθνή επίπεδο.
Πρέπει να προσέχουμε τι ακούμε και τι βλέπουμε, για να μην μολύνεται η διάνοια μας.

Ένας μέγας σατανιστής ο Aleister Crowley , ο οποίος είχε ονομάσει τον εαυτό του και ως “ Μέγα θηρίων 666 ” και που κατά σύμπτωση ήτανε και μασόνος 33ου βαθμού ,θα δείτε πως ήτανε ο οδηγός, το ίνδαλμα, και ο δάσκαλος μεγάλων καλλιτεχνών και πως περνάγανε και περνάνε ακόμα και σήμερα αυτοί εν συνεχεία τα μηνύματα του δια μέσω της μουσικής.

Θα παρατηρήσετε παρακάτω σε αυτά που θα δείτε, πως πολλοί καλλιτέχνες μισούν και βλασφημούν τον χριστό, και τα ιερά σύμβολα του, όπως τον σταυρό του μαρτυρίου, χλευάζοντας τα , που ο θεός να τους φωτίσει και να μετανοήσουνε γιατί τους περιμένει κόλασης αιωνία.

Πολλοί δε από αυτούς ομοιάζουν σαν δαίμονες , έχοντας μέσα τους σίγουρα αρκετά δαιμόνια επί μονίμου βάσεως.

Γιατί άραγε αφού δεν πιστεύουν πως υπάρχει χριστός ,γιατί τόσο μίσος ;Γιατί δεν έχουνε την ίδια αντιμετώπιση από αυτούς και οι άλλοι θεοί που υπάρχουν , άλλων θρησκειών όπως ο βούδας , ο Μωάμεθ, κ.α. ;ΒΙΝΤΕΟ 1/4ΒΙΝΤΕΟ 2/4ΒΙΝΤΕΟ 3/4ΒΙΝΤΕΟ 4/4--------------------------------------------------------------------------

Οι διασημότεροι αστέρες της μουσικής έφυγαν πάρα πολλοί νέοι από καταχρήσεις.

Είχανε τα πάντα, δόξα χρήμα , αλλά δυστυχώς δεν είχανε μέσα τους τον Θεό , και οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να γλυτώσουν από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ , AIDS , καταλήγοντας να πεθάνουν νέοι και με μεγάλες αμαρτίες ανεξομολόγητες μαζί τους.

Το σύστημα χρησιμοποιεί τους σταρ για ένα διάστημα ,και μετά τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή .Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Το μεγαλύτερο κακό είναι πώς ο βίος τους έχει γίνει πρότυπο από ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας, που οδηγείτε στα ίδια μονοπάτια με αυτούς.

Τα πρότυπα που έχει η νεολαία σήμερα , και που προωθούνται συστηματικά από τα ΜΜΕ είναι άκρως επικίνδυνα και φθοροποιά για τους νέους, αλλά και για τους μεγαλύτερους.

Ναρκωτικά " Το σχέδιο διάλυσης της νεολαίας και της οικογένοιας "

Διασημότητες, Χόλιγουντ και Media: το βαρύ "ροζ" πυροβολικό..

--------------------------------------------------------------------------
Απο παιδιά στήν πλάνη,και άλλα ενδιαφέροντα στήν παρακάτω σελίδα :George W. Bush, Barbara Bush, and Aleister Crowley¨: http://cannonfire.blogspot.com/2006/04/george-w-bush-barbara-bush-and.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley

Links :

http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/devils_music.htm

http://www.joyofsatan.com/Satanic_Music.html

http://www.reptilianrecords.com/adversary/releases.html


--------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες