Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666



Αποκάλυψη Κεφ.13 στίχοι 15-18

15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς ( χι - ξι - στίγμα = 666 εξακόσια εξήντα έξι)


Πρίν πόσα χρόνια γράφτηκε η αποκάλυψη?
Είναι μια σύμπτωση ολα αυτα?
Δεξί χέρι?.......( Με αυτό δεν κάνουμε τον σταυρό μας? )

Είμαστε λογικά πρόβατα...ας τα σκεφτούμε λοιπόν ολα αυτά.

Αυτό φαίνεται από την φωτογραφία που βλέπεται.
Η υπαρξή του βέβαια δεν είναι τυχαία.

Eίναι το σημάδι για όσους είναι κοντά στόν Θεό,και διαβάζουν τις γραφές ώστε να καταλάβουν την εποχή που διανύουμε,και να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά.Και η εποχή που διανύουμε δεν είναι άλλη απο την εποχή της έλευσης του Αντιχρίστου.

Ο οποίος θα έρθει ως άνθρωπος, και σωτήρας και θα πλανέψει όλη την οικουμένη με τα ψέματα του, και με την εξουσία που θα του επιτρέψει να έχει ο θεός,μέχρι και φωτιά να κατεβάζει απο τον ουρανό.

Και αυτό γιατί δεν αγαπήσαμε την αλήθεια του Χριστού που θα σώσει τις ψυχές μας και θα μας οδηγήσει κοντά του,αλλά τα ψεύδη του Διάβολου που μας θέλει να καιγόμαστε, και να λιώνουμε εις το πυρ της κολάσεως.

Ακόμα μια εμφάνιση του αριθμού 666 στίς διευθύνσεις ιστοσελίδων.


WWW = 666




Βίντεο :

 
Το 666 σχεδόν παντού!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες