Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009

Ομολογία πίστεως Αγιορειτών πατέρων σχετικά με τον ΑΜΚΑ
Μετά την απόφαση της διαρκούς ιεράς συνόδου σχετικά με τον ΑΜΚΑ ( Αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ) η οποία έλεγε πως δεν είναι τίποτα ο ΑΜΚΑ παρά ένας ακόμα χρηστικός αριθμός ,ήρθε και η απάντηση από τους αγιορείτες πατέρες που πολύ απλά και Ορθόδοξα ,εξηγούν γιατί δεν πρέπει να δεχτούμε και να παραλάβουμε τον AMKA .

Αισιοδοξούμε και ελπίζουμε μετά από αυτήν την ομολογία των Αγιορειτών πατέρων που μάχονται για την Ορθοδοξία σε όλα τα μέτωπα.

Μην ξεχνάμε το μεγάλο ζήτημα της παναιρέσεως του Οικουμενισμού , και τις αντιδράσεις του Οικουμενικού πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου και λοιπών Οικουμενιστών στην συλλογή των υπογραφών κατά του Οικουμενισμού, που χαλάει τα αντίχριστα σχέδια τους.

Θα πρέπει να καταλάβουνε κάποιοι πως η Ορθοδοξία είναι ο λόγος του Θεού και τα όσα θεσπίστηκαν μέσα από τις αγίες εφτά οικουμενικές συνόδους και τους αγίους πατέρες. Όσοι διαφωνούνε με αυτά και πιστεύουν άλλα είναι εκτός Ορθοδοξίας και θα πρέπει να πάνε αλλού....

Αλλιώς γίνονται εχθροί του Χριστού και της αληθείας και όργανα του Σατανά οδηγώντας τις ψυχές των πιστών εις την κόλαση.
O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ
(ΚΕΛΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΟΥ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ)
ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΝΗΣΙΑΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣΟμολογία πίστεως
Αγιορειτών πατέρων σχετικά με τον ΑΜΚΑΣελίδα πρώτηΣελίδα δεύτερη
Σελίδα τρίτη


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - RFID CHIP
VERICHIP - MICROCHIP - 666
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για τον Α.Μ.Κ.Α ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ…." Μπρός ολοταχώς για το Σφράγισμα "- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Αίτηση εξαίρεσης από το σύστημα ασφάλισης

ΕΜΑΕΣ - ΑΜΚΑ λόγω θρησκευτικής & Συνταγματικής Συνείδησης

ΑΜΚΑ - Προβλήματα ασφαλείας στην βάση δεδομένων του ΑΜΚΑ -Να παρέμβει άμεσα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ......Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες