Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ APOLOGY OF AN ECONOMICAL HITMAN - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ




ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥAPOLOGY OF AN ECONOMICAL HITMAN........

του Στέλιου Κούλογλου
με τους Κωνσταντίνο Βελέντζα, Ναταλία Λιονάκη


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.....




Υπόθεση:
Βασισμένο σε σπάνιο προπαγανδιστικό υλικό, με δραματοποιημένες στυλ φιλμ- νουάρ σκηνές, κι αποκλειστικές εξομολογήσεις του best seller συγγραφέα Τζον Πέρκινς, αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, ρίχνει φως στους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο μας, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας, και τους λόγους που ένα τόσο μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στα όρια της ανέχειας.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, όταν ο Τζον Πέρκινς έμαθε για το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, βρισκόταν πολύ μακριά από τη Νέα Υόρκη. Γνώριζε όμως ήδη πολλές απαντήσεις σε πολλά "γιατί" και "πώς". Οικονομικός δολοφόνος επί σειρά ετών, υπονόμευε το πεπρωμένο υπανάπτυκτων κρατών καθιστώντας ολόκληρες χώρες ομήρους ενός συστήματος που ο ίδιος ονομάζει εταιρειοκρατία.

"Οι Οικονομικοί Δολοφόνοι", γράφει ο Πέρκινς, "είναι υψηλόμισθοι επαγγελματίες που εξαπατούν χώρες σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας τους ποσά που ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα μέσα που χρησιμοποιούν για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι μεταξύ άλλων οι οικονομικές εκθέσεις με πλασματικά στοιχεία, οι νοθευμένες εκλογές, η εξαγορά συνειδήσεων, ο εκβιασμός, το σεξ και οι πολιτικές δολοφονίες".

Στο βιβλίο "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου", το οποίο πολλοί τον προειδοποίησαν να μην γράψει, ο Πέρκινς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές ενός συστήματος το οποίο προωθεί την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ υπό το μανδύα της "παγκοσμιοποίησης", καταδικάζοντας εκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη στην ανέχεια.


ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΙΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ (του Σ.ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ) from babis tziolias on Vimeo.




Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ : " ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ" ΣΤΙΣ 2/8/ 2010 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.......

ΑΠΕΡΓΙΑ 5-6 ΜΑΙΟΥ 2010 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ILLUMINATI - ΔΝΤ - MARFIN ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΙΓΚΩΦ, ΠΟΥ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Η Μαρτυρία του Ιρανού εν Χριστώ αδερφού! Πώς από μουσουλμάνος έγινε Χριστιανός. Τι του είπε ο κύριος ημών Ιησούς Χριστός.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ 29/11/2009


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν θελετε δειτε το συνοδικο δικαστηριο του Π.Ευθυμίου
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4239

καθως και μετα http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4242

και εξω απο το δικαστηριο http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4243

Ετικέτες