Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 2011 ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ Γ.Ο.Χ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



ΕΚΚΛΗΣΙΑ Γ.Ο.Χ ΕΛΛΑΔΟΣ



Με μεγάλη επιτυχία και ελπιδοφόρα μυνήματα ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
που
έγινε στο αμφιθέατρο του
ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ



Στήν εκδήλωση έψαλλε η εκκλησιαστική χορωδία του καθεδρικού ναού Αγίου Αθανασίου , της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό την διεύθυνσιν του χοράρχου Μουσικολογιωτάτου κ.Νεκταρίου Κατσίρη.

ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ.....



Στον επίλογο της εκδήλωσης έγινε ,
απονομή τιμητικών διακρίσεων της Εκκλησίας των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος και των πτυχίων εις τους αποφοίτους της σχολής κατηχητών.


ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ.......



Κεντρικός ομιλητής ήτανε ο Αρχιεπίσκοπος
Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Καλλίνικος.



Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ
ΤΩΝ Γ.Ο.Χ κ.κ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ



Η ομιλία του για την παναίρεση του οικουμενισμού, που βλέπουμε στις μέρες μας να γιγαντώνεται με συνεχείς προδοσίες από ορθοδόξους κληρικούς, ήτανε αρκετά διαφωτιστική για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει αν δεν γνωρίζει, τους λόγους που θα πρέπει να απέχουμε από τους προδότες της πίστεως.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε όλους τους πιστούς να συμετέχουν στις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη στις 20/3/2011 ( Ν.Η).....

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ........

Διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη
για την κάρτα του πολίτη.


Οι Έλληνες YouToubers και η συντονιστική επιτροπή κατά της κάρτας του πολίτη Θεσσαλονίκης, καλούν όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτου θρησκεύματος και πολιτικής ταυτότητας, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί μία βδομάδα πριν την μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους και ώρα 1μ.μ μπροστά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Περιμένουμε τη συμμετοχή των φίλων μας από Βόρεια Ελλάδα για τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων-προσκλήσεων που αφορούν τη συγκέντρωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: Θεσσαλονίκη-6940925308 και Αθήνα-6939246025 Συνδιοργανωτές : Ορθόδοξος σύλλογος " ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ " Θεσσαλονίκη . Τηλ για πληροφορίες 2310-554082 & 6977980725 Κος Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΙΑ ΨΥΧΗ!!!


ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!



.......και στην συγκέντρωση των
Αθηνών στις 27/3/2011 (Ν.Η)





ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ........


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες