Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΠΙΑ " SMART PILLS-RFID " NOVARTIS - W.H.O - ROTHSCHILD ROCKFELLER - BILDEBERG



ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ....

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΥΠΝΟ ΧΑΠΑΚΙ.......

.....ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ RFID ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ....




ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ RFID CHIP.......

W.H.O.....
ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NOVARTIS...
ROCKFELLER.....
ROTHSCHILD....
ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ BILDEBERG.....
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ....


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ
ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.....

Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NOVARTIS
ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ RFID CHIP ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ H1N1.....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η NOVARTIS KAI ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDEBERG, TON ROTHCHILD ΚΑΙ ΤΟΝ ROCKEFELLER ;


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.....


Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009

Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
BIOWEAPONS - NANOTECH - NWO - BILDEBERG


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Η ΓΡΙΠΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.



SAY NO TO THE VACCINE



Η κυρία Bürgermeister λέει ότι υπάρχει σαφής ένδειξη ότι οι φαρμακοβιομηχανίες και τα διεθνή κυβερνητικά πρακτορεία συμμετέχουν ενεργά στην παραγωγή, την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή των βιολογικών παραγόντων που ταξινομούνται ως πιό θανάσιμα bioweapons στη γη.


Bill Ryan interviews Jane Burgermeister - Feb 2010


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ

Λέει ότι ο ιός γρίπης χοίρων δημιουργήθηκε και απελευθερώθηκε από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας W.H.O ελεγχώμενη απο τους Rothschild/Rockefeller το ίδιο το σώμα που διέδιδε τόσο γρήγορα ότι μια πανδημία έπρεπε να δηλωθεί.

Τα συμπτώματα της «γρίπης χοίρων» αυτή τη στιγμή είναι λίγο πολύ τα ίδια με την κανονική γρίπη και είναι εύκολο να κληθούν όλα «γρίπη χοίρων» για να αυξήσει τους επίσημους αριθμούς.


Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας εμβολίων Baxter ΗΠΑ 2009/0060950 Α1 λέει:

«… Οι In particular προτιμημένες ενσωματώσεις η σύνθεση ή το εμβόλιο περιλαμβάνουν περισσότερα από ένα αντιγόνα… όπως η γρίπη Α και η γρίπη Β που επιλέγεται in particular από ένα ή περισσότερα από ανθρώπινο H1N1, H2N2, H3N2, H5N1, H7N7, H1N2, H9N2, H7N2, H7N3, υποκατηγορίες H10N7, από τη γρίπη χοίρων H1N1, H1N2, H3N1 και H3N2 υποκατηγορίες, από τη γρίπη σκυλιών ή αλόγων H7N7, H3N8 υποκατηγορίες ή από αναφερόμενο στα πτηνά H5N1, H7N2, H1N7, H7N3, H13N6, H5N9, H11N6, H3N8, H9N2, H5N2, H4N8, H10N7, H2N2, H8N4, H14N5, H6N5, υποκατηγορίες H12N5.»

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δημοσιεύθηκε το Μάρτιο του 2009, ένας μήνας προτού να απελευθερωθεί ο ιός στο Μεξικό τον Απρίλιο, αλλά αρχειοθετήθηκε επτά μήνες προτού να είναι γνωστή περίπου αυτή η «νέα γρίπη» επίσημα. Είναι η πιό κραυγαλέα οργάνωση που θα μπορούσατε ποτέ να δείτε.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνει τα ακόλουθες συστατικά και την προειδοποίηση τοξικότητας:

Οι «κατάλληλοι βοηθοί μπορούν να επιλεχτούν από τα ορυκτά πηκτώματα, το υδροξείδιο αλουμινίου, τις ενεργές στην επιφάνεια ουσίες, lysolecithin, pluronic polyols, τα polyanions ή τα γαλακτώματα πετρελαίου όπως το νερό στο πετρέλαιο ή το πετρέλαιο στο νερό, ή ένας συνδυασμός επ' αυτού. Φυσικά, η επιλογή του βοηθού εξαρτάται από την προοριζόμενη χρήση. Π.χ. η τοξικότητα μπορεί να εξαρτηθεί από τον προορισμένο υπαγόμενο οργανισμό και μπορεί να ποικίλει από καμία τοξικότητα στην υψηλή τοξικότητα.»

Μια άλλη μεγάλη εταιρία Pharma που περιλαμβάνεται είναι Novartis στην Ελβετία. Ο κύριος ανώτερος υπάλληλος, Ντάνιελ Vasella, είναι κανονικός συμμετέχων των μυστικοπαθών συνεδριάσεων Bilderberg που έχω εκθέσει από καιρό στα βιβλία μου.

Η ομάδα που ονομάζεται Bildeberg ,στην υποβολή της Jane Bürgermeister στο FBI, είναι η δημιουργία της δυναστείας Rothschild και έχει εδραιωθεί για δεκαετίες από ανθρώπους όπως τον David Rockefeller και τον Henry Kissinger.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

Αναφέρω αυτό επειδή, όπως οι αναγνώστες των βιβλίων μου ξέρουν, ένας επιστήμονας CIA μου είπε το 1997 ότι τα μικροτσίπ που αναπτύχθηκαν στα μυστικά κυβέρνηση-στρατιωτικά ερευνητικά προγράμματα ήταν ακόμα και τότε αρκετά μικρά να εγχθούν από τις υποδερμικές βελόνες στα προγράμματα εμβολιασμού. Με τη νανοτεχνολογία, κανένας δεν θα ήξερε.

Η τεχνολογία υπολογιστών που επικοινωνεί με τα τσιπ έχει τη δυνατότητα να χειριστεί τους ανθρώπους διανοητικά, συναισθηματικά και φυσικά. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μαζικά ή χωριστά μέσω του μοναδικού σήματος συσκευή αποστολής σημάτων-δεκτών του τσιπ.

Η δολοφονία κάποιου από απόσταση θα ήταν εφικτή.


Μεταφρασμένα κείμενα από την παρακάτω σελίδα

http://www.davidicke.com/content/view/25191


Avian Swine Flu created by the CIA



---------------


Από τους κατηγορούμενους
παραγγέλνει εμβόλια η Ελλάδα!

Στις 24 Ιουνίου 2009, είχαμε ανακοινώσει το κατηγορητήριο, αλλά και τους κατηγορούμενους των αγωγών που ασκήθηκαν σε διάφορες χώρες όσων αφορά το ζήτημα των μαζικών εμβολιασμών για την -δήθεν- πρόληψη της πανδημίας "γρίπης των χοίρων". Ανάμεσα σε άλλους κατηγορουμένους, φιγουράρουν τα ονόματα των διευθυντών φαρμακευτικών κολοσσών όπως:

Robert Parkinson, CEO BAXTER INT.

BILDEBERG 2006

Robert Parkinson Jr - Baxter International

Daniel Vassela, CEO NOVARTIS International AG

• Current Occupation
Chairman and CEO, Novartis AG 2006
Chairman & CEO Swiss-American Chamber of Commerce 2005
Member, Supervisory Board of Siemens AG
Member of the Chairman's Council of DaimlerChrysler
• Political Activity
Attendee Bilderberg 2008 June 5th - 8th
Attendee Bilderberg 2005 May 5th-8th
Participant, World Economic Forum 2004
Attendee Bilderberg 2004 June 3rd-6th
Attendee Bilderberg 2003 May 15th-18th
Attendee Bilderberg 2002 May 30th - June 2nd
Attendee Bilderberg 2001 May 24th-27th
Attendee Bilderberg 2000 June 1st-4th
Attendee Bilderberg 1999 June 3rd-6th
Attendee Bilderberg 1998 May 14th-17th


Chris Viehbacher, CEO SANOFI AVENTIS

Andrew Witty, CEO GSK PLC

Rahul Singhvi, CEO NOVAVAX
Από την άλλη πρόσφατο δημοσίευμα της "ημερισίας" αναφέρει πως η ελληνική Κυβέρνηση παρήγγειλε ήδη
8.000.000 εμβόλια από τις ακόλουθες εταιρίες:

2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.

3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.

3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.

Ενώ λοιπόν βαρύτατες κατηγορίες βαραίνουν τις εν λόγω εταιρίες και βρίσκονται υπό διερεύνηση εξ αιτίας των αγωγών που έχουν ασκηθεί, η Ελλάδα κάνει "ανενόχλητη" τις παραγγελίες της...

Φαίνεται πως η ελληνική κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας δεν έχουν ενημερωθεί για τις τραγικές συνέπειες των εμβολιασμών "ενάντια στη γρίπη" των χοίρων στο παρελθόν και πως έχουν "άγνοια" του κατηγορητηρίου που βαραίνει τις εταιρίες από τις οποίες παρήγγειλαν τα "αγαθά" και "ευεργετικά" σκευάσματα... για να "προστατεύσουν" όπως ισχυρίζονται τα παιδιά μας...

Ή μήπως γνωρίζει ήδη????

* Ας σημειωθεί επίσης πως ο διευθυντής της
CEO NOVARTIS International AG, Daniel Vassela, είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για να παραστεί στην περίφημη συνάντηση της Λέσχης Bilderberg στην Αθήνα τον περασμένο Μάϊο, όπου, σύμφωνα με αναφορές, συζητήθηκε και το θέμα της γενκτονίας με χρήση βιολογικών όπλων... (XXVII. Evidence as to a genocide agenda by means of weaponised flu being discussed at the annual Bilderberg meeting in Athens from May 14-17, 2009)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες