Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

S.O.S....S.O.S....S.O.S ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ.... ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ... ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΉ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΗΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.


S.O.S....S.O.S....S.O.S

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Εντός των ημερών στη Βουλή το πρωτοκόλλο εισδοχής - Σκοπιανοί υπουργοί ξεκίνησαν ήδη να προσκαλούνται σε συνόδους του ΝΑΤΟ Με ταχύτατες διαδικασίες προχωρά η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, εντός των επομένων ημερών, θα υπογραφεί το πρωτόκολλο προσχώρησης.

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ , ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019


ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ.

ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ , ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ  - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , Η ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. 

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ , ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΧEΔΙΟΥ " BULGRAVIA " ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..... Σ.Β






Το σχέδιο κοντεύει να περάσει στη φάση τρία και… πλέον φτάνουμε στη στιγμή που στο παιχνίδι, από εδώ και πέρα πρέπει να μπουν τα Σκόπια. Η υλοποίηση του όλου σχεδίου, περνά μέσα από την αναγνώριση των Σκοπιών ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Σε αυτό το σημείο όμως, το σχέδιο κόλλησε, γιατί ο Καραμανλής έχει θέση βέτο στην ένταξη των Σκοπιών στο ΝΑΤΟ, εάν δεν βρεθεί λύση πρώτα με το όνομα. Θα πρέπει λοιπόν η Ελλάδα να άρει το Βέτο που είχε θέση ο Καραμανλής, για αυτό άρχισαν να ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις στο Σαμαρά τις τελευταίες ημέρες, ώστε να αποδεχτεί λύση στο ζήτημα εδώ και τώρα. 

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.... 

Η εξέγερση των μεταναστών προϋπόθεση για τη φάση τρία . 

Για να περάσει το σχέδιο στη φάση τρία, εκτός από την αναγνώριση των Σκοπιών ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, (Πραγματοποιήθηκε στις 25/1/2019) πρέπει να υπάρξει και κάτι άλλο. Κάτι που αφορά το εσωτερικό της χώρας . Πρέπει να γίνει εξέγερση των μεταναστών που βρίσκονται στην ΕλλάδαΌπως είπαμε, η φάση τρία αποσκοπεί στην εξέγερση. 

Το έγγραφο, παραδόξως, δεν κάνει αναφορά σε εξέγερση του Ελληνικού λαού υπό το βάρος της κρίσης, αλλά κάνει αναφορά για εξέγερση των μεταναστών. Σκοπός λοιπόν είναι, να εξεγερθούν οι μετανάστες με κάποιο τρόπο. Γιατί; Ποιο σκοπό αποσκοπεί αυτό; 

Ο τρόπος για να εξεγερθούν οι μετανάστες, είναι είτε μέσω των ρατσιστικών επιθέσεων ή μέσω τρίτου δάκτυλου. Εν μέσω κρίσεως, σε κάθε χώρα, όπως διαπιστώσαμε από τις τελευταίες Ευρωεκλογές, ανεβαίνουν τα ακροδεξιά στοιχεία. 

Έτσι και στην Ελλάδα παίρνουν δύναμη τα ακροδεξιά στοιχεία, τα οποία εν μέσω κρίσης, πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίων μεταναστών. Κάποιοι φαίνεται πως ποντάρουν σε αυτό, αφού θεωρούν τον ποιο εύκολο τρόπο για να εξεγερθούν οι μετανάστες. Καθώς λοιπόν αυξάνονται οι επιθέσεις, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή, οι μετανάστες που θα βρίσκονται στην Ελλάδα, να οργανωθούν μεταξύ τους και… μαζικά θα εξεγερθούν για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που γίνονται εις βάρος τους. 

@S.O.S.... Όταν πλέον έρθει η ώρα που θα γίνει η εξέγερση των μεταναστών, οι αλλοδαποί θα πραγματοποιήσουν πάνω στην “αναμπουμπούλα”, μαζικές δολοφονίες Ελλήνων πολιτών. Αυτό είναι το ένα μέρος του σχεδίου, που αποσκοπεί στην εξέγερση των μεταναστών. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέγερση με αυτό τον τρόπο, τότε θα παρέμβει ο ξένος δάκτυλος, ο οποίος θα δώσει το έναυσμα για να γίνει η εξέγερση των μεταναστών στην Ελλάδα. 

@S.O.S.... Εδώ λοιπόν έρχεται ο ρόλος των Τζιχαντιστών. Εάν δεν εξεγερθούν οι μετανάστες, θα εισβάλουν οι Τζιχαντιστές. Το σχέδιο υπήρχε από το 1980 και παραδόξως σήμερα, το βλέπουμε να υλοποιείται. Σκοπός του σχεδίου, είναι να φτάσει στο σημείο η Ελλάδα, να ζητήσει τη βοήθεια του ΝΑΤΟ για να αντιμετωπίσει την κατάσταση με την εξέγερση των μεταναστών ή την εισβολή των Τζιχαντιστών. Με την εξέγερση να βρίσκεται σε εξέλιξη σε πανελλαδικό επίπεδο, τα ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να επιβάλλουν την τάξη και θα χαρακτηριστούν ανίκανα. 

Αποτέλεσμα, το Ελληνικό κράτος θα ζητήσει άμεση βοήθεια από το ΝΑΤΟ, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθούν τα Σκόπια, ώστε να μπορέσει να δικαιολογηθεί η παρουσία Σκοπιανών στρατιωτών, στον Ελλαδικό χώρο

Γεγονότα με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη Με το πέρας της εξέγερσης, σκοπός είναι οι αλλοδαποί που θα υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, να καταλαμβάνουν το 35% του πληθυσμού της πόλης. 

Για αυτό και στην Ελλάδα παρατηρείται μεγάλη εισροή μεταναστών, σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη του Νότου. Τότε, θα βγει ένα ψήφισμα που θα ζητά την αποκοπή της Θεσσαλονίκης, και γενικότερα της Μακεδονίας από την Ελληνική Επικράτεια

Έτσι θα έχουμε την δημιουργία νέου κράτους, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες, αφού σε αυτό θα έχουν ενσωματωθεί οι μετανάστες που θα κατοικούν στη Θεσσαλονίκη, οι εναπομείναντες Έλληνες της περιοχής, οι κάτοικοι των Σκοπιών και των γύρω περιοχών από τα Σκόπια. 

Όλη αυτή η περιοχή , θα ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ " ΩΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ " ΣΤΟ ΝΑΤΟ......
Εντός των ημερών στη Βουλή το πρωτοκόλλο εισδοχής - Σκοπιανοί υπουργοί ξεκίνησαν ήδη να προσκαλούνται σε συνόδους του ΝΑΤΟ 

Με ταχύτατες διαδικασίες προχωρά η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, εντός των επομένων ημερών, θα υπογραφεί το πρωτόκολλο προσχώρησης. 

«Η ημερομηνία υπογραφής αυτού θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες. Το πρωτόκολλο θα υπογραφεί από τους 29 Συμμάχους, πιθανότατα στο επίπεδο των πρεσβευτών στην έδρα του ΝΑΤΟ

Τα Σκόπια έχουν προσκληθεί να παρίστανται κατά την υπογραφή. Μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου προσχώρησης, τα Σκόπια μπορούν να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ ως προσκεκλημένοι. Στη συνέχεια, η διαδικασία προσχώρησης μεταβαίνει στις πρωτεύουσες των 29 Συμμάχων, όπου το πρωτόκολλο θα επικυρωθεί σύμφωνα με τις εθνικές διαδικασίες. Το χρονοδιάγραμμα αυτής της διαδικασίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον χρόνο που απαιτείται για τις εθνικές διαδικασίες επικύρωσης στις πρωτεύουσες των Συμμάχων», δήλωσε αξιωματούχος του οργανισμού. 

Γεγονός πάντως παραμένει ότι πλέον η γείτονα χώρα έχει μία θέση στο τραπέζι. Για του λόγου το αληθές, η υπουργός Άμυνας της πΓΔΜ Ράντμιλα Σεκερίνσκα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις 13 και 14 Φεβρουαρίου. Ο υπουργός Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ θα παραβρεθεί στην σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο. Οι συμμετοχές αυτές, όμως, ακόμα θα είναι χωρίς δικαίωμα ψήφου. Για αυτό πρέπει το Πρωτόκολλο Προσχώρησης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ να κυρωθεί από όλα τα κράτη-μέλη της Συμμαχίας. 

Από την άλλη, υπάρχει μία προκαθορισμένη «σαφή πορεία» και για την ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων μετά την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με την αρμόδια για θέματα εξωτερικής πολιτικής Μάγια Κοτσίγιανσιτς, «οι προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να ενδυναμωθούν». 

Με τούτα και με κείνα, ο Ζόραν Ζάεφ δεν έχει σταματήσει να πανηγυρίζει- και δικαίως- από την Παρασκευή το μεσημέρι που η ελληνική Βουλή κύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών. Η χώρα του βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επίτευξη των δύο μεγάλων στόχων της. Και μάλιστα, έχοντας στο τιμόνι έναν πολιτικό που ήρθε από το πουθενά χωρίς να γεμίζει το μάτι κανενός, σε σχέση με τους προκατόχους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, εκμεταλλευόμενος το ευνοϊκό κλίμα. Πηγές από τα Σκόπια, μάλιστα, επιμένουν ότι οι πρόωρες εκλογές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν μαζί με τις προεδρικές τον Απρίλιο. 

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς και το Νόμπελ, μετά την επιστολή, την οποία και απέστειλε η Τυνήσια κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης, προτείνοντας ως υποψηφίους τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της πΓΔΜ. 

Παρ’ όλα αυτά, οι αντιδράσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζονται στο εσωτερικό της χώρας. Φίλαθλοι σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σηκώνουν πανό, ενώ πολλά σχολεία τελούν υπό κατάληψη. Ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του πάντως σε κεντρικό ξενοδοχείο σημείωσε ότι η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών «απέδειξε στην πράξη ότι υπάρχουν προοδευτικές κυβερνήσεις και δυνάμεις που τολμούν και δεν δειλιάζουν μπροστά στο πολιτικό κόστος να υπερασπιστούν αξίες». 

Άλλη άποψη έχει η έγκυρη αμερικάνικη ιστοσελίδα Politico. «Ο Τσίπρας "ξεπληρώνει" τους Ευρωπαίους για το 2015», γράφει. Ο συντάκτης της στήλης Brussels Playbook περιγράφοντας τις διαπραγματεύσεις που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ για το Σκοπιανό, σημειώνει πως δεν ήταν λίγες οι επισκέψεις ξένων πρωθυπουργών αλλά και της Γερμανίδας καγκελαρίου για να πείσουν και τις δύο πλευρές για την αναγκαιότητα της συμφωνίας. Έφτασε η ευκαιρία για το «ξεπλήρωμα» σημειώνει το Politico, συμπληρώνοντας ότι παρόλο που οι δημοσκοπήσεις δεν είναι αισιόδοξες για την επανεκλογή του Τσίπρα στις εθνικές εκλογές ο Έλληνας πρωθυπουργός δείχνει να έχει εξασφαλίσει μια καλή θέση στα βιβλία της ιστορίας. «Καθόλου μικρό κατόρθωμα, ειδικά για έναν πολιτικό που δυσκολεύτηκε να γίνει πρωθυπουργός» λέει χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έκανε μία ακόμα τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο «αρχιτέκτονα της Συμφωνίας». Ο Νίκος Κοτζιάς υποστήριξε πως όταν ζήτησε συνταγματικές αλλαγές ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ του είπε: «ρε Νίκο γιατί μου το κανείς αυτό, αυτά τα έχετε εγκαταλείψει 21 χρόνια τώρα». Αρνήθηκε ότι το όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν» είχε γίνει αποδεκτό από την ελληνική πλευρά. Για την ψηφοφορία στη Βουλή, ανέφερε ότι ήταν σίγουρος πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα περνούσε, και κατηγόρησε τα κόμματα που δεν την ψήφισαν ότι στην πραγματικότητα είναι ικανοποιημένα από αυτήν, και «πετροβολούσαν» την κυβέρνηση μόνο επειδή ήξεραν ότι θα περνούσε από τη Βουλή. Εξέφρασε εξάλλου τον σεβασμό του για τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη, που στήριξε τη συμφωνία παρά τις ισχυρές πιέσεις που, όπως σχολίασε, δέχθηκε για να υπαναχωρήσει. 

Απτόητος ο Ζάεφ μιλά για «Μακεδονία» 

Νέες αναρτήσεις στις οποίες επιμένει να μιλά για «Μακεδονία» έκανε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι δεν προτίθεται - παραβιάζοντας τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών - να σταματήσει ποτέ να αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία», ο Ζάεφ έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter. 

Στην τελευταία χρονικά αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχουν διαφωνίες με τους γείτονες, ήρθε η ώρα για ευημερία. Ας φέρουμε την Ευρώπη στη "Μακεδονία"».
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 _ S.O.S....S.O.S......S.O.S ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ( ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..... ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΖΙΣΤΩΝ....



S.O.S...S.O.S...S.O.S...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ , ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ..."ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.....



S.O.S....S.O.S.....S.O.S......ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΖΑΕΦ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥΣ , Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ..... ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑ ΑΡΓΑ.....




S.O.S..... Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ " BULGRAVIA " ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΠΟΥ ΒΡΙΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ; ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες