Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 11/5/2011 Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.


ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA ΣΤΙΣ 4/11/2011. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ......ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
 


Βαρύτατοι υπαινιγμοί Κομισιόν για κερδοσκοπία στην Ελλάδα

10/11/2011

ΚΑΝΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ, ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Πρωτόκολλο Έκτο των Σοφών της Σιών......


Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ' αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών την επόμενη μέρα μιας οικονομικής καταστροφής... Κύριοι οικονομολόγοι που είστε εδώ παρόντες, προσέξτε τη σπουδαιότητα αυτού του συνδυασμού!

Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.

Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.

Επιπλέον θα υποσκάπτουμε με επιτήδειο τρόπο και βαθιά τις πηγές της παραγωγής, συνηθίζοντας τους εργάτες στην αναρχία και τα οινοπνευματώδη ποτά και παίρνοντας κάθε μέτρο για ν' απομακρύνουμε από τη γη τους διανοούμενους Χριστιανούς.

Πρωτόκολλο Εικοστό των Σοφών της Σιών.....

Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.

Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν' απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.

Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.

Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν' αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;

ΙLLUMINATI - ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ


ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - 1ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - 2ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - 3ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ....Πρωτόκολλο Ενδέκατο των Σοφών της Σιών.....

Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι' αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους.
Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από μας του μυστικού μασονισμού που δε γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους.


- Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ....

“Ανευ εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν”


Μη πεποίθατε επ΄ άρχοντας, επί υιούς ανθρώπους, οις ουκ έστι σωτηρία”.Κανένας άρχοντας δεν έκανε ποτέ καλό στο λαό του, διότι δεν έχει ελπίδα στο Θεό. Οι άρχοντες καταδυναστεύουν τους λαούς, λέει ο Κύριος. Οι άρχοντες μην πιστεύοντες στην μέλλουσα κρίση είναι υποχείριοι του Πονηρού.

Μόνο ο Θεός μας αγαπάει. Ο Ιησούς είπε πως βρίσκεται μαζί με τους ελαχίστους. Είναι οι άρχοντες ελάχιστοι; Μόνον ο Θεός μας αγαπάει κι από Αυτόν περιμένουμε τα πάντα: “Κύριος λύει πεπεδημένους, Κύριος σοφοί τυφλούς, Κύριος ανορθοί κατερραγμένους, Κύριος αγαπά δικαίους, Κύριος φυλάσσει τους προσηλύτους. Ορφανόν και χήραν αναλήψεται και οδόν αμαρτωλών αφανιεί.”

Καμιά εξουσία δε θέλει το Χριστό. Και μόνο γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε ενεργητικοί με το Χριστό. Οι άρχοντες δεν αγαπούν το Χριστό, θα αγαπήσουν το λαό; Δεν υπάρχει αληθινή “ενεργητικότητα” χωρίς το Χριστό. ” Άνευ εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν”.
 

Όταν στην Ναζαρέτ αποκάλυψε την υποκρισία των αρχόντων δείτε πώς Του φέρθηκαν.

Γράφει ο Ευαγγελιστής Λουκάς: “Και επλήσθησαν πάντες θυμού εν τη συναγωγή, ακούοντες ταύτα, και αναστάντες εξέβαλον αυτόν έξω της πόλεως και ήγαγον αυτόν έως οφρύος του όρους, εφ΄ού η πόλις αυτών ωκοδόμητο, εις το κατακρημνίσαι αυτόν.”

Ο θόρυβος της “ενεργητικότητας” χωρίς το Χριστό, δεν είναι παρά ο πάταγος της πτώσης στην ανυπαρξία.

MASON - FEDERAL RESERVE - 666 - SATANISM


ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ......

FEDERAL RESERVE
- Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΑΡΙΟ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ MASON!!!


ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.......
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.....

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....ΘΑ ΠΗΑΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!


 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ......


Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ.Ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.....ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ....


Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.


Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
....Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant.

 
Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
- ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ - ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κου ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ....


ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

-Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Κος ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ.

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ 65ου ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ....

65ος Αποστολικός Κανόνας της Ορθόδοξης Εκκλησίας
: «Ει τις Κληρικός ή Λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω»

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κο ΒΑΚΙΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΤΗΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.....ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011


ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ......

TRIANGLE HAND SIGN.........
ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ΤΟΥ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.


Η "Τριμερής Επιτροπή" είναι μια διεθνής λέσχη ισχύος, ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, από Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία. Στήθηκε το 1973 μετά από εντολή του μεγιστάνα Ντέιβιντ Ροκφέλλερ στον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, Σύμβουλο Ασφαλείας έπειτα του Κάρτερ, το οποίο ανέβασε η αυτοκρατορία Ροκφέλλερ, που ελέγχει πετρελαϊκές εταιρείες, γιγάντιες τράπεζες, την JB Morgan !, την καρδιά του Μανχάταν και αποτελεί μια.......


"ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ 666....ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!! "


......παγκόσμια δύναμη με πολλά πλοκάμια, το απόλυτο εργαλείο Παγκοσμιοποίησης, που διαχέει τις πολιτικές και τις κατευθύνσεις της για την πορεία του κόσμου, των οικονομιών και των κρατών, μέσω των των τριών μεγάλων ομάδων μελών σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία. Μέλος της Ομάδας των εκλεκτών 170 της Ευρώπης, είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, όπως φαίνεται στο έγγραφο-ντοκουμέντο, μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά ,ο γνωστός άγνωστος που είναι παντού!, τον Πρόεδρο του ΙΟΒΕ Οδυσσέα Κυριακόπουλο, αλλά και τον.... Παναγή Βουρλούμη, πρώην Πρόεδρο του ΟΤΕ! Φυσικά στην Τριμερή Επιτροπή είναι ενεργό μέλος και ο φίλος του Παπαχελά, Νίκολας Μπερνς... Ενδεικτικά έχουν παρελάσει επίσης στο παρελθόν από την Παγκόσμια αυτή "Αράχνη", πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ όπως ο Τζορτζ Μπους και ο Κλίντον, ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι, ο Χόλμπρουκ, ο Κίσινγκερ και ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Αλαν Γκρίνσπαν.

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .gr
Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί , οι συνήθεις εκβιασμοί των παγκοσμιοποιητών για ακόμα μια φορά πατούν στον τράχηλο των Ελλήνων , των Ευρωπαίων και σχεδόν όλων των πολιτών την Γής.

Η Νέα παγκόσμια τάξη έχει αρχίσει να δείχνει εδώ και κάποια χρόνια το πραγματικό της πρόσωπο.Όσο και αν σε κάποιους μπορεί να ακούγεται απίστευτο η αλήθεια είναι πως το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης είναι σχέδιο του ίδιου του Διαβόλου.

Παρακολουθούμε να συμβαίνει στις μέρες μας μια ταυτόχρονη κρίση οικονομική , κρίση ηθών και αξιών, σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο ,που έχει προέλθει από συγκεκριμένες πολιτικές που εφαρμόζουν ελεγχόμενοι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες,όργανα της νέας παγκόσμιας αντιχρίστου τάξεως. 
ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.....ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΑΠΟ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ" ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.....Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ....ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ....

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.


Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ..........ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ,ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΗΓΕΙΤΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...

 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ......

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι πρωθυπουργοί παγκοσμίως έχουν βγει μέσα από Μασονικές στοές και έχουν για θεό τους τον μέγα αρχιτέκτονα του σύμπαντος τον Μ.Α.Τ.Σ που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον διάβολο.

 Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλό ακολουθώντας τα σχέδια της Νέας παγκόσμιας τάξης και την παγκοσμιοποίηση ( που είναι μέρος της και η Ευρωπαική ένωση) για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτός που ηγείται αυτών είναι ο ίδιος ο διάβολος.

Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε όλοι μας πως θα πρέπει να διακόψουμε κάθε σχέση με την Νέα παγκόσμια τάξη του Αντίχριστου, όποιο και αν είναι το κόστος ( Σίγουρα πολύ μικρότερο από αυτά που θα πάθουμε αν είμαστε μέσα σε αυτό το αντίχριστο κύκλωμα , όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν οι υπηρέτες τους ,διάφορα Μ.Μ.Ε, προσκυνημένοι πολιτικοί , βολεμένοι για το αντίθετο)

Ο Αντίχριστος, ο εκλεκτός του Σατανά επί της Γής, που σε λίγο καιρό θα λάβει και φανερά την ηγεσία της Νέας παγκόσμιας τάξης και του πλανήτη ολόκληρου με πάρα πολλούς υπηρέτες και με σχεδόν τον πλήρη έλεγχό μας με τα ηλεκτρονικά συστήμα παρακολούθησης μας που εδώ και χρόνια προωθούνται ,έτσι ώστε κάθε προσπάθεια αντίστασης σε αυτήν την νέα παγκόσμια τάξη να είναι σχεδόν αδύνατη.

Και αυτό θα το καταφέρουν αν δεχτεί ο κόσμος τα αντίχριστα συστήματα που θα έχουν πάνω τους και την σφραγίδα του το 666 αρνούμενος έτσι τον κύριο ημών Ιησού Χριστό για να μην χάσουμε τον μισθό μας την συνταξή μας, και γενικά τα υλικά αγαθά........ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.Πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να αγωνιστούμε και να θυσιάσουμε κάποια πράγματα ακόμα και την ίδια μας την ζωή αν χρειαστεί ενάντια σε αυτό το τέρας της παγκοσμιοποίησης που θέλει υποχρεώσει τον άνθρωπο να την προσκυνήσει και να την δεχτεί δημιουργώντας διάφορες άσχημές καταστάσεις και κρατώντας τον κόσμο μακριά από την αλήθεια της πίστεως και του κυρίου ημών Ιησού Χριστού που μας αποκαλύπτει τα σχέδια τους και μας προειδοποιεί για την εποχή αυτήν που ζούμε και για το πώς θα αντισταθούμε και θα πολεμήσουμε τις δυνάμεις του Αντίχριστου με την βοήθεια του,που είναι και η μόνη ελπίδα για να ελευθερωθούμε από όλα αυτά.

Ο πραγματικός πόλεμος ενάντια σε αυτές τις δυνάμεις του σκότους είναι η εν Χριστώ ζωή μέσα στην Ορθοδοξία, μακριά από την παναίρεση του οικουμενισμού και μακριά από όσους είναι σύμφωνοι με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση (κάρτες πολίτη, φοροκάρτες, ηλ. διαβατήρια ,αριθμοποίηση του ανθρώπου…)

Πρέπει πρώτα από όλα να έχουμε τον κύριο ημών Ιησού Χριστό, και να έχουμε σε αυτόν πλήρη εμπιστοσύνη στα όσα μας λέει και μας υπόσχεται.


Ο κύριος θα είναι δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές και δεν θα μας εγκαταλείψει. Τι και αν κερδίσουμε άλλωστε τον κόσμο όλο και χάσουμε την ψυχή μας. Σε τι θα μας ωφελήσει;

Όλα εδώ είναι προσωρινά και δανεικά. Ζούμε σε έναν κόσμο που φθείρετε, που έχει ημερομηνία λήξης.

Η ψυχή μας όμως ζει αιώνια και για αυτήν δυστυχώς δεν ενδιαφερόμαστε , και το μόνο που ζητάει η ψυχή μας είναι να είμαστε σε κοινωνία με τον κύριο ημών Ιησού Χριστό. Αν αυτό προσπαθούμε στην ζωή μας τότε δεν πρέπει να έχουμε κανέναν φόβο γιατί για όλους όσους είναι ενωμένοι με τον Θεό δεν υπάρχει θάνατος και
ο Θεός δεν θα τους εγκαταλείψει και σε αυτήν την προσωρινή ζωή, που είναι μέγα δώρο γιατί είναι και το διαβατήριο μας για την αιώνια ζωή αν πιστέψουμε και ζήσουμε μια εν Χριστώ ζωή. Αμήν .ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 27/6/2011 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ......

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ...ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑΞΗΣ......

ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ....

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΝΩΣΙΣ "ΚΟΣΜΑΣ ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ"....
ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.....

ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΡΩΤΟ
....Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ....
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ......


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ....

Μυστικές Οργανώσεις και Διασημότητες
Μόδα - Πλάνη - Διαφθορά - Lifestyle

ΣΤΑΔΙΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.......


ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ
.....


ΣΤΑΔΙΟΝ ΤΡΙΤΟ........ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ......

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.1. ``Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί διότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων επειδή σεις δεν εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίνετε να εισέλθωσιν'


ΣΤΑΔΙΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ..........

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ......
ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ......

......ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ.......

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΟΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ. ΨΥΧΗ , ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
.....
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.....Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ.

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ( ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ, ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ κ.α ) Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ......


ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.....
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΜΕΤΑΝΟΙΑ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ
ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ.....

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ....ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ......

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.....

14/2/2011 ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ.....

 
ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ( ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ) ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ,ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΑΝΕ .....

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.......
ΒΙΝΤΕΟ 1ο
ΒΙΝΤΕΟ 2ο

Διδαχή του Γέροντος Γαβριήλ του διά Χριστόν σαλού από τή Γεωργία περί των εσχάτων και του Αντιχρίστου.

Ο Γέροντας Γαβριήλ ο διά Χριστόν σαλός(1929-1995)πλήρης Χάριτος και αγιοπνευματικών χαρισμάτων απολάμβανε μεγάλου σεβασμού στη Γεωργία. Μαρτυρίες για την αγιότητά του δίνουν σε ένα μικρό βιβλίο Μητροπολίτες, ηγούμενοι, ηγουμένισσες, μοναχοί, ιερείς και λαϊκοί. Ο Γέροντας ήταν ασυμβίβαστος μέ κάθε αντίχριστη πολιτική και πρακτική.

Την Πρωτομαγιά του 1965 έκαψε ένα 12μετρο πορτραίτο του Λένιν που κρεμόταν στό κτίριο του ανωτάτου Σοβιέτ στην Τιφλίδα, πρωτεύουσα της Γεωργίας. Συνελήφθη απο την Κα-Γκε-μπε.

Στην ερώτηση του ανακριτή γιατί το έκανε απάντησε: Το έκανα γιατί δεν είναι δυνατόν να λατρεύουμε έναν ανθρωπο. Εκεί, στη θέση του πορτραίτου του Λένιν πρέπει να κρεμάσετε την εικόνα της σταυρώσεως του Χριστού.Γιατί γράφετε "Δόξα στο Λένιν"; Πρέπει να γράψετε :"Δόξα στον Κύριο Ιησού Χριστό". Μετά από αυτό τον έκλεισαν σε ψυχιατρική κλινική όπου διέγνωσαν σχιζοφρένεια!

Παραθέτουμε στη συνέχεια μερικές από τις νουθεσίες του Γέροντος προς τα πνευματικά του τέκνα περί των εσχάτων και του Αντιχρίστου.

Δίδασκε ο στάρετς : "Στους εσχάτους καιρούς τους ανθρώπους θα τους σώσουν η αγάπη, η ταπείνωση και η καλοσύνη. Η καλοσύνη ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου, η ταπείνωση οδηγεί μέσα σ' αυτόν, αλλά η αγάπη εμφανίζει τον Θεό".

Όλους όσους πήγαιναν σ΄αυτόν για ευλογία, τους παρακαλούσε κλαίγοντας: Νά κάνετε το καλό για να σας σώσει η καλοσύνη σας. Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί... Μη μένετε χώρια. Κρατηθείτε μαζί, δέκα- δεκαπέντε μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλο.

Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι αν βάζουν σ' αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα. Πρέπει να λέτε το "Πάτερ ημών¨, να κάνετε το Σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται.

Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια απότους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες.

Ρώτησαν το στάρετς αν μπορεί κανείς να κλέψει τροφή, όταν δε θα μπορεί να την αγοράσει. Απάντησε έτσι : < Αν κλέψεις, θα παραβείς μία από τις δέκα εντολές. Όποιος ενεργεί έτσι, ακόμη κι έτσι δέχεται τον Αντίχριστο. Ο πιστός άνθρωπος πρέπει να ελπίζει στο Θεό.

Ο κύριος στους εσχάτους χρόνους θά ενεργεί τέτοια θαύματα, ώστε ένα φυλλαράκι από το δέντρο θα φθάνει για τροφή ενός μηνός. Στ΄αλήθεια. Ο πιστός άνθρωπος θα σταυρώνει τη γη και εκείνη θα του δίνει ψωμί. Αν βιάσουν ένα κορίτσι, το διακορεύσουν χωρίς τη θέλησή του, αυτό ενώπιον του Θεού θα παραμείνει παρθένος. Έτσι θα γίνει και με το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δεν θά ενεργεί πάνω του. Στο Ευαγγέλιο ειναι γραμμένο ότι παντού θα γίνονται διωγμοί αλλά και θλίψη σε όποιον προδίδει το Ευαγγέλιο. Θα έρθει καιρός που θα είναι απαραίτητο να φύγετε στα βουνά, μόνο να μην το κάνετε ένας-ένας. Ομαδικά να φεύγετε στα βουνά και τα δάση. Για τους πιστούς χριστιανούς η μεγαλίτερη θλίψη θα είναι ότι αυτοί θα φεύγουν στο δάσος αλλά οι κοντινοί τους άνθρωποι θα δέχονται το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές. Ομως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο με τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό χριστιανό.

Όσα γράφει ο Γέροντας δεν πρέπει να μας δημιουργούν άγχος και υπερβολική ανησυχία αλλά να μας οπλίζουν με πίστη και υπομονή να μας ενθαρύνουν σέ περισσότερη προσευχή και προσοχή στη ζωή μας. Και, εννοείται, δεν πρέπει να παραιτηθούμε, όσο ακόμη μας παίρνει, από τα δικαιώματά μας, την εργασία μας και τη φροντίδα των παιδιών μας.


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
......

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΕΠΙΚΛΗΣΗ......ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ; - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ


ALEISTER CROWLEY

Μέγας σατανιστής του προηγούμενου αιώνα. Αποκαλούσε τον ευατό του Μεγα θηρίον 666. Αυτός και οι συνεργάτες του μετά από σατανιστικές τελετές με τις ονομασίες......

THE AMALANTRAH WORKING
THE BABYLON WORKING


φέρανε σε αυτήν την διάσταση που ζούμε δαιμονικές οντότητες. Δείτε την σχέση που υπάρχει και με κάποιες εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων στον ουρανό στις μέρες μας.

Ένα απλό ερώτημα......

Πως γίνεται να εμφανίζεται ένα "αγνώστου προελεύσεως" αντικείμενο στον ουρανό μετά απο την προσευχή επίκληση κάποιου;
Το που γίνεται η προσευχή, και όλες οι σχετικές απαντήσεις, στο βίντεο που ακολουθεί........ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.......Μέρος πρώτοΜέρος δεύτερο

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ......


Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )

"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."

Μετάφραση:

"...Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. ..."Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τον PHIL SCHNIEDER....


...πρώην κυβερνητικού στις Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός . Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγεις βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.

Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα .

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες.....

και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις.......

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ......ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 - ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΓΚΡΙΖΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ )

ΕΠΙΠΕΔΟ 6 - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 7 - ΤΜΗΜΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΑΛΑΜΟΙ
Ήτανε ένας από τους τρείς επιζώντες από τον κρυφό πόλεμο μεταξύ “εξωγήινων” και ανθρώπων στο Dulce στο New Mexico, όπου 66 κυβερνητικοί πράκτορες και εργάτες σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1979 με βάση τα όσα ο ίδιος λέει.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Phil Schnieder δείχνη το τραύμα που του προκλήθηκε στο στήθος του από έναν "εξωγήινο" που τον χτύπησε με κάποια ακτίνα, με αποτέλεσμα να χασει τον έναν πνευμονά του , τρία δάχτυλα από το χέρι του ,να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, και όλα αυτά κάτω από την Γή........O Phil Schnieder δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996 , λίγο μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε, και μετά από αρκετες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και απειλές ακόμα και για την οικογενοιά του.....


Μεγάλη ψυχη ο Phil Schnieder που πραγματικά θυσιάστηκε για να έχει μέλλον η ανθρωπότητα......Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΟΥ PHIL SCHNIEDER......

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.......
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Η ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ SCHNIEDER ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΙΖΟ , ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ.....Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός (6ος αιώνας μ.Χ) - Περί του τέλους του κόσμου.

Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν.άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς (δια προσευχής και συμβολικής θύρας*), και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο** βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντεςκαι το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας,μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται.


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....


ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......

IQ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1200 , Ο ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 490 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ......ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ......

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ .Η.Π.Α ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.....


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ VALIANT FORD.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.......
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

PHIL SCHNIEDER : Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" (*ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 5/6 Η ΤΩΝ 7/8 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2029 , Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

PHIL SCHNIEDER : ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΚΡΙΕΝΤΑ ΤΟ 1954 ΟΠΟΥ Ο ΑΙΝΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑ ΤΟΤΕ.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ........

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......
ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Ο PHIL SCHNIEDER ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΥΡΗΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ " ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" .

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1995 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ 6 ΜΕ 7 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.......

ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ" ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ Ο SCHNIEDER ΑΠΑΝΤΑΕΙ.......

- ΝΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΚΡΙΖΟΥ......
ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ


ΣΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ......ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α ΚΑΙ ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΗΝΟΙ" ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ......


ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - MAGIC GATES......BILL SCHNOEBELEN

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ - U.F.O - ΜΑΣΟΝΙΑ
ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ PHIL SCHNIDER.....

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΕΡΕΥΝΑ......ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ - ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ........

Πού πάνε τα λεφτά μας ;

Πως γίνεται να είναι χρεωμένες σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου και που ;

Τι μας ετοιμάζουνε και εμείς ασχολούμαστε με σαπουνόπερες , eurovision , και λοιπά κατασκευάσματα της νέας τάξης που μας κρατάνε υπνωτισμένους ( Mind Control ) και δεν μπορούμε να δούμε αυτά που πραγματικά συμβαίνουν γύρω μας ;

Βρισκόμαστε κοντά σε μια παγκόσμια καταστροφή και μια παγκόσμια δικτατορία ;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..........


Τρισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ για υπόγειες βάσεις ( Πολιτείες ) . 1500 περίπου σε ολόκληρο τον κόσμο , αλλά δυστιχώς όχι για όλο τον κόσμο, παρά μόνο για την Ελίτ!!!

Deep Underground Military Bases and the Black Budget

The Black Budget currently

consumes $1.25 trillion per year

Πηγή πληροφορίας

Δείτε στις παρακάτω σελίδες σχετικές
αναφορές για τις βάσεις στην Αμερική………

http://educate-yourself.org/dc/undergroundbaseslisted08feb04.shtml 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ….

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ......Phil Schneider - November 1995 LectureΠοιοι οι λόγοι που ετοιμάζονται κάποιοι να πάνενα ζήσουνε κάτω από την επιφάνεια της γης ;

Θα σας βάλω μερικά κομμάτια από τα όσα εξομολογήθηκε ένας Νορβηγός πολιτικός για τις υπόγειες αυτές βάσεις που είδε με τα μάτια του, και που έχουνε πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον και δίνουνε εν μέρει και απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ.....

Είμαι νορβηγικός πολιτικός. Θα μπορούσα να πω ότι τα δύσκολα πράγματα θα συμβούν από το έτος 2008 μέχρι το έτος 2012.

Η νορβηγική κυβέρνηση χτίζει όλο και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτιούνται, απλά λένε ότι είναι για την προστασία των πληθυσμών της Νορβηγίας. Όταν ερευνώ για το πότε θα τελειωθούν, μου απαντούν «πριν από το 2011».

Το Ισραήλ κάνει επίσης το ίδιο πράγμα και πολλές άλλες χώρες επίσης.

Η απόδειξή μου που τι λέω είναι αληθινό είναι στις φωτογραφίες που έχω στείλει και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών που τείνω να συναντηθώ και εξοικειώνομαι με. Ξέρουν όλο αυτό, αλλά δεν θέλουν να ανησυχήσουν τους ανθρώπους ή να δημιουργήσουν το μαζικό πανικό.

Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει αρχίσει με την αποθήκευση των τροφίμων και των σπόρων στη Svalbard περιοχή και στον αρκτικό Βορρά με τη βοήθεια των ΗΠΑ και της ΕΕ και όλες γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο εκείνους που είναι στην ελίτ της δύναμης και εκείνους που μπορούν να ενισχύσουν πάλι: γιατροί, επιστήμονες, και ούτω καθεξής………

Όσον αφορά σε με, ήδη ξέρω ότι πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στη περιοχή Mosjοen όπου έχουμε μια βαθιά υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί διαιρούμαστε σε τομείς, κόκκινο, μπλε και πράσινος.

Οι άνθρωποι που πρόκειται να αφεθούν στην επιφάνεια δεν θα πάρουν καμία βοήθεια. Το σχέδιο είναι ότι 2.000.000 Νορβηγοί πρόκειται να είναι ασφαλείς, και το υπόλοιπο θα πεθάνει. Αυτός σημαίνει ότι 2.600.000 θα χαθούν στη νύχτα μην ξέροντας τι για να κάνουν.

Θυμηθείτε ότι εκείνοι που πρόκειται να είναι σε και γύρω από τις περιοχές πόλεων το 2012 είναι εκείνοι που πρόκειται να χτυπηθούν πρώτα ....

Αργότερα ο στρατός θα εξαγνίσει το υπόλοιπο των επιζώντων με διαταγή για να σκοτώνουν εάν υπάρχει οποιαδήποτε αντίσταση ,για να τους φέρει στα στρατόπεδα όπου καθένας θα πάρει μαρκαριστεί με έναν αριθμό και μια ετικέτα.


* Σημειώσεις από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


* ( Στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξαγνισμός ,Θανάτωση σε όποιον δεν δεχτεί να υπακούσει στις εντολές που θα δώσει ο παγκόσμιος δικτάκτορας ( Αντίχριστος ).

* Όσοι υπακούσουν θα οδηγηθούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και θα μαρκαριστούν με έναν αριθμό και μια ετικέτα. Θα έλεγα με ένα υψηλής τεχνολογίας εμφυτεύσιμο RFID Chip. ( Υποχρεωτικό σφράγισμα ) με άγνωστο το τι πρόκειται να τους συμβεί και ποια θα είναι η χρήση τους από τις δυνάμεις του Αντίχριστου.
( Σίγουρα όχι καλή )

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι ήδη έτοιμα, όπως και τα πλαστικά φέρετρα για όσους δεν επιβιώσουν από αυτό που πρόκειται να συμβεί ,αλλά και για όσους αντισταθούν στην νέα τάξη πραγμάτων.


FEMA COFFINS! PROOF OF FEMA CAMP PLANS!
500.000 Plastic Coffins
FEMA's Plastic Coffins for the American PeopleΞέρω ότι 18 βάσεις υπάρχουν στη Νορβηγία. Δεν ξέρω ακριβώς τους κινδύνους επειδή δεν είμαι επιστήμονας. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πριν από το 2012 οι διαφορετικές κυβερνήσεις πρόκειται να φύγουν για τις βάσεις που έχουν χτίσει για τα τελευταία 40 ή 50 έτη.

Εάν αυτό το αντικείμενο περάσει, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα στην επιφάνεια της γης. Αυτό είναι που ξέρω. Για αυτό πηγαίνουν υπόγεια.

Εάν ένα τέτοιο γεγονός έρχεται, έχουν σιγουρευτεί ότι πέντε έτη ή περισσότερο πρέπει να διαμένουν υπόγεια για να αποφύγουν αυτό. Όταν ξέρουν οτι θα είναι ασφαλές στην επιφάνεια, θα ανέβουνε πάλι. Ακριβώς είχαμε την υποχρέωση ότι πρέπει να φύγουμε πριν από το 2012 και ότι υπάρχει κάτι στο διάστημα που πρόκειται να προκαλέσει πολλή καταστροφή…….


Μεταφρασμένο κείμενο με το Systran Translate από την παρακάτω σελίδα.

http://www.projectcamelot.org/norway.html


Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ενός πυρινικού ολοκαυτώματος που θα προκαλέσει το χάος για να μπορέσει να εδραιωθεί η νέα τάξη πραγμάτων πάνω στα ερείπια της παλιάς,για μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία.....


3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.


Πρωτόκολλο Σοφών της Σιών - Δέκατο Τέταρτο

Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ' αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ' αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Γι' αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη.

Θα διεγείρουμε τόσο μεγάλη απέχθεια απέναντι σ' αυτά, ώστε οι λαοί θα προτιμούν την ησυχία της δουλείας από τα δικαιώματα της διαβόητης ελευθερίας, η οποία τόσο τους βασάνισε, η οποία τους αφαίρεσε τα μέσα της επιβίωσης, η οποία τους παρέδωσε για εκμετάλλευση σε συμμορία τυχοδιωκτών που δε γνώριζαν τι έκαναν...

Πρωτόκολλο Σοφών της Σιών - Δέκατο Έβδομο

Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί παντού. Επομένως ελάχιστα χρόνια απομένουν ακόμη μέχρι την πλήρη κατάρρευση της Χριστιανικής Θρησκείας.

Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας.
Πρωτόκολλο Σοφών της Σιών - Δέκατο Πέμπτο

Όταν τέλος αρχίσουμε να βασιλεύουμε μετά από πραξικοπήματα οργανωμένα παντού την ίδια μέρα, ύστερα από την οριστική ομολογία της μηδαμινότητας όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα περάσει πολύς καιρός ακόμη, ίσως αιώνας ολόκληρος, μέχρι τη στιγμή εκείνη), θα προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν συνομωσίες εναντίον μας.


Ακόμα.....


Άλλο ανησυχητικό ζήτημα είναι η ραγδαία εξέλιξη και χρήση της τεχνολογίας εντοπισμού RFID σχεδόν στα πάντα. Τρόφιμα , Ζώα , άνθρωποι , ακόμα και στα δέντρα. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα οι δυνάμεις του Αντίχριστου.

Για να μην μπορεί κανείς να επιβιώσει χωρίς να το γνωρίζει η κρεατομηχανή της νέας τάξης που όπως φαίνεται έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα.


Σχετικά βίντεοNEW REWE RFID TECHNOLOGY


Μετά από την καταστροφή που θα επέλθει στη επιφάνεια της Γης, θα μπορεί να εντοπίζει ο στρατός με τα ηλεκτρονικά μέσα που θα διαθέτει όλα τα παραπάνω. Όσους θα έχουν επιβιώσει , όλα τα αποθέματα τροφίμων , τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει πάνω στον πλανήτη……για να γίνει έτσι και ο τελικός εξαγνισμός των ανθρώπων, όπως αναφέρει και ο Νορβηγός πολιτικός στο παραπάνω κείμενο.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16ον21 ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΩΣ ΕΝΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΖΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΗΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΟΔΡΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 18ον

21 ΚΑΙ ΕΣΗΚΩΣΕΝ ΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΛΙΘΟΝ ΩΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΚΑΙ ΕΡΡΙΨΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΛΕΓΩΝ ΟΥΤΩ ΜΕ ΟΡΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΡΙΦΘΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΕΘΗ ΠΛΕΟΝ

22 ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΚΙΘΑΡΩΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΣΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΕΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΣΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ

23 ΚΑΙ ΦΩΣ ΛΥΧΝΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΕΓΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΜΦΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΣΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑΝ ΣΟΥ ΕΠΛΑΝΗΘΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ

24 ΚΑΙ ΕΝ ΑΥΤΗ ΕΥΡΕΘΗ ΑΙΜΑ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣREVELATION - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ from westrock on Vimeo.


ΣΧΕΤΙΚΑ.......

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ
ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
.....

Κεφάλαιο 6

7 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου. 8 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ' αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς. 9 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν πέμπτην σφραγῖδα, εἶδον ὑποκάτω τοῦ θυσιαστηρίου τὰς ψυχὰς τῶν ἐσφαγμένων διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ καὶ διὰ τὴν μαρτυρίαν τοῦ ἀρνίου ἣν εἶχον·10 καὶ ἔκραξαν φωνῇ μεγάλῃ λέγοντες· Ἕως πότε, ὁ δεσπότης ὁ ἅγιος καὶ ὁ ἀληθινός, οὐ κρίνεις καὶ ἐκδικεῖς τὸ αἷμα ἡμῶν ἐκ τῶν κατοικούντων ἐπὶ τῆς γῆς; 11 καὶ ἐδόθη αὐτοῖς ἑκάστῳ στολὴ λευκή, καὶ ἐρρέθη αὐτοῖς ἵνα ἀναπαύσωνται ἔτι χρόνον μικρόν, ἕως πληρώσωσι καὶ οἱ σύνδουλοι αὐτῶν καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτῶν οἱ μέλλοντες ἀποκτέννεσθαι ὡς καὶ αὐτοί. 12 Καὶ εἶδον ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἕκτην, καὶ σεισμὸς μέγας ἐγένετο, καὶ ὁ ἥλιος μέλας ἐγένετο ὡς σάκκος τρίχινος, καὶ ἡ σελήνη ὅλη ἐγένετο ὡς αἷμα, 13 καὶ οἱ ἀστέρες τοῦ οὐρανοῦ ἔπεσαν εἰς τὴν γῆν, ὡς συκῆ βάλλουσα τοὺς ὀλύνθους αὐτῆς, ὑπὸ ἀνέμου μεγάλου σειομένη, 14 καὶ ὁ οὐρανὸς ἀπεχωρίσθη ὡς βιβλίον ἑλισσόμενον, καὶ πᾶν ὄρος καὶ νῆσος ἐκ τῶν τόπων αὐτῶν ἐκινήθησαν· 15 καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων, 16 καὶ λέγουσι τοῖς ὄρεσι καὶ ταῖς πέτραις· Πέσατε ἐφ' ἡμᾶς καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ἀρνίου, 17 ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ τίς δύναται σταθῆναι;


Είναι τουλάχιστον περίεργο αυτό που συνέβη στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου euronews, όταν πρόβαλε ένα video με τα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο τις τελευταίες ημέρες.
Μέσα στις ταραχές και τις συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, και ενώ το video με τα αποσπάσματα αυτά προβάλλεται στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στο πλήθος μία μορφή, με αχνό πράσινο χρώμα, που μοιάζει με άλογο και έναν καβαλάρη επάνω του, να διασχίζουν το πλήθος σχεδόν πετώντας πάνω από τα κεφάλια τους και να χάνονται στο βάθος της εικόνας!!
Το video προβλήθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως MSNBC, CNN κλπ.
Πολλοί ήδη αναφέρονται σε σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, λόγω της ωχρότητας που είχε ο καβαλάρης με το άλογο, και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη..
Οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης, είναι οι δυνάμεις της ανθρώπινης καταστροφής που περιγράφονται στην Βίβλο, στο κεφάλαιο έξι της αποκάλυψης.
Οι τέσσερις ιππείς ονομάζονται παραδοσιακά βάσει των δυνάμεων που αντιπροσωπεύουν: Πόλεμος (κόκκινο άλογο), Πείνα (μαύρο άλογο), Λοιμός (άσπρο άλογο) και Θάνατος (χλωμό/ωχρό άλογο).

Το χλωμό/ωχρό άλογο που εμφανίζεται στο video για κάποιους αντιπροσωπεύει τον Τέταρτο καβαλάρη...
Βέβαια πολλοί είναι και εκείνοι που κάνουν λόγο ότι πρόκειται απλώς για μία απλή αντανάκλαση όπως και να έχει δείτε το video μετά το 1:15 και μετά....... τα συμπεράσματα δικά σας.ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........


«Εν τω κόσμω τούτω θλίψιν θα έχετε, εφόσον εμέ εδίωξαν και εσάς διώξουσι…» ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ


ΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - ΜΑΣΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕhttp://www.blogger.com/img/blank.gifΑ ΕΠΟΧΗ

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι


ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΣ ΠΑΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (Πάτριον εορτολόγιον ) - ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΛΗΡΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες