Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ - Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 3 MINUTES TO GO... ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ - 21/9/2012 Γενικός Συναγερμός της Αεράμυνας απο τις 10:30 το πρωί ( blazy sky) με εντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ.......

ΑΠΟ ΤΟ BLOG - ΑΝOΠAIΑ ΑΤΡΑΠΟΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ : Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 3 MINUTES TO GO... ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ....
@ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 
 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΑΒΑΙΝΕΙ.

Ο ΣΥΝΔΥΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΧΘΕΣ 21/9/2012 ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ.
ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ.....
Γενικός Συναγερμός της Αεράμυνας απο τις 10:30 το πρωί ( blazy sky) με εντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (αποκλειστικό )

S-300 
Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.....
 

Εντολή A/ΓΕΕΘΑ: ΓΕΜΙΣΤΕ- ΟΠΛΙΣΤΕ -ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ...¨Ολοι και όταν λέμε ...¨Ολοι εννοούμε όλη η Αεράμυνα της Χώρας ! ¨οτι πετάει LOCK.

Πριν από λίγο όλες οι μονάδες όλων των αντιαεροπορικών συστημάτων της Χώρας μπήκαν σε γενικό συναγερμό

...Από τον Έβρο έως την Κρήτη και από το Καστελόριζο έως το δυτικό άκρο της Ελλάδος όλες οι μονάδες της Αεράμυνας τελούν σε κόκκινο γενικό Συναγερμό ! Tα RADAR ελέγχουν , κλειδώνουν και αναφέρουν στόχους!

Όλα τα αντιαεροπορικά όπλα Αεροπορίας ,Στρατού και Ναυτικού οπλίζουν και μπαίνουν σε κατάσταση blazy sky(Φλεγόμενος Ουρανός )

ΟΙ Σειρήνες ηχούν ασταμάτητα ...Οι Πύραυλοι σε άμεση ετοιμότητα 5λεπτου !

΄΄Άσκηση΄΄ γενικού Συναγερμού με πραγματικές διαστάσεις Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος δίνει εντολές και αναμένει αποτελέσματα αναμένει αποτελέσματα ... Να αναφέρουν αμέσως στο κέντρο τα αεροσκάφη που (lock) άρουν ...Συνθήκες πραγματικού πολέμου.
 
trikalagr.blogspot.gr
 
  ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες