Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΑΞΙΟΙ ! ΥΨΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΑΠΕΛΗ ΣΤΑ ΤΣΑΜΑΚΙΑ , ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ - 35 ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ . ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !

Κάντε κλικ για μεγένθυνση
Υψώθηκε υπερμεγέθης σιδερένιος Σταυρός στη Μυτιλήνη! 

*** 

«Σταυρός υψούται σήμερον και κόσμος αγιάζεται»! 

*** 

«Ω του παραδόξου θαύματος! το ζωηφόρον φυτόν, ο Σταυρός ο πανάγιος, εις ύψος αιρόμενος, εμφανίζεται σήμερον»! 


*** 

«Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης, σταυρός η Ωραιότης της Εκκλησίας, σταυρός βασιλεων το κραταίωμα, σταυρός πιστών το στήριγμα, σταυρός αγγέλων η δόξα, και των δαιμόνων το τραύμα.»! 

*** 

Σαράντα παλικάρια κρατούνται στην Ασφάλεια Μυτιλήνης γι΄ αυτό το έγκλημα της ύψωσης του Σταυρού στην Μυτιλήνη!!!


Τον Σταυρό τον τοποθέτησαν στο ίδιο σημείο που λίγους μήνες πριν , Αντίχριστοι είχαν γκρεμίσει έναν άλλο Σταυρό που υπήρχε.



Πιό συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα sputniknews.gr.....


Έναν μεγάλο, μεταλλικό σταυρό έστησαν πολίτες της Λέσβου στην ακτή Απελή, στη θέση παλιότερου που κάποιοι είχαν καταστρέψει. Σε προσαγωγές και συλλήψεις φέρεται να προχώρησε η αστυνομία.  

Η αστυνομία της Λέσβου φέρεται να προχώρησε σε προσαγωγές και συλλήψεις πολιτών οι οποίοι, το πρωί της Κυριακής, έστησαν έναν μεγάλο, μεταλλικό σταυρό στην ακτή Απελή, στα Τσαμάκια, στη θέση παλιότερου σταυρού που κάποιοι είχαν καταστρέψει.

Περίπου 40 άτομα έχουν προσαχθεί στην αστυνομική Διεύθυνση της Λέσβου, όπως μετέδωσε το τοπικό Μέσο lesvosnews.gr, το οποίο δημοσιεύει και φωτογραφίες από το στήσιμο του νέου σταυρού. 

Αρχικά, οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο του συμβάντος και προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Όμως, οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν εκεί, θέλησαν να προσαχθούν μαζί τους δύο συλληφθέντες.  

Για συνολικά 36 άτομα που κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομίας και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα επειδή τοποθέτησαν τον σταυρό, κάνει λόγο το ΑΠΕ. 

Οι 36 άνθρωποι, εκ των οποίων 35 Έλληνες και ένας Αλβανός, απολογούνται στη διαδικασία της προανάκρισης γεγονός που σημαίνει ότι θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί


ΑΞΙΟΙ

Όπως αναφέρεται, ο σταυρός με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση που κατασκευάσθηκαν στη Χίο, τοποθετήθηκαν με τη χρήση γερανού. 

Σημειώνεται ότι εκτός από τα 36 άτομα έχουν κατασχεθεί και δυο γερανοφόρα οχήματα. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το γεγονός έχει λάβει διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι συλληφθέντες με τα κινητά τους τηλέφωνα μέσα από τη Αστυνομία μεταδίδουν φωτογραφίες τόσο από το γεγονός όσο και από το χώρο όπου κρατούνται.

@Προστέθηκε στις 4/3/2019.....




ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ 
ΥΨΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ....

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες