Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ - ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ( 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ Ν.Η ) ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ Π.Η ΣΤΟ ΗΛΙΟΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ.


Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ , ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ , ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 2μ.μ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ,ΠΟΥ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ 19 ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ

@ Προστέθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2019 ( Ν.Η )
Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ( Π.Η ) ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ( 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ) , ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΘΕΝΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟ. 

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ , ΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΜΑΞΙΜΟ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ " ΠΕΡΙΠΟΥ 15 τ.μ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. 

ΗΤΑΝ ΕΛΕΗΜΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ . ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ. 

ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , Η ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ Η ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ , ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ. 

 Σπυρίδων Βούκαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες