Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΣΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ _ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ _ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


S.O.S...S.O.S...S.O.S 

ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL TOΥ 2015 ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ -ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ,ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ. 

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ , ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΗΛΏΣΤΕ "ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" ,ΚΑΙ ΖΗΤΉΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ο.ΣΤΙΧΟΙ 16-18 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :


Σ.Β

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 


ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 500ΕΥΡΩ ΣΤΑ 200-300 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες