Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΑΖΕΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - Δρ.ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ " ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ....ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ 100.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ".

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η 
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ 

Εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους οι 27 της ΕΕ για όσα συμβαίνουν στην Γαλλία. Το ίδιο κάνω κι εγώ, το ίδιο νοιώθει κάθε πολιτισμένος άνθρωπος. Ωστόσο εγώ εκφράζω τον αποτροπιασμό μου και για την στάση των 27 απέναντι στην γενοκτονία που διενεργεί η Τουρκία στο Καραμπάχ σε βάρος των Αρμενίων

Δυστυχώς το μέτωπο κατέρρευσε στον νότιο τομέα και οι Αζέροι και τούρκοι προήλασαν σημαντικά. Υπήρξε σιγή καθ΄όλη την νύχτα από Στεπανακέρτ: Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο. Το BBC και το CNN ασχολούνται με τον κορωνο-ιό και τον τραμπ. Το τί συμβαίνει στο Αρτσάχ δεν νοιάζει κανένα. Η αντιρωσική και φιλοδυτική, φιλοαμερικανική, φιλοευρωπαϊκή πολιτική του Νικόλ Πασινιάν αποδείχθηκε καταστροφική. Του το είχα πει στην παρουσία του Mc Allister, προέδρου της Επ. Εξωτερικών και άλλων Ευρωβουλευτών και ξίνισαν όλοι τα μούτρα τους. Έταζαν λαγούς με πετραχήλια στην Αρμενία! Μέσω της East Neighbourhood Policy που οδήγησε στον εμφύλιο της Ουκρανίας, την αποσταθεροποίηση της Μολδαβίας, την παρούσα κατάσταση στην Λευκορωσία και την εισβολή της Τουρκίας στον Καύκασο με αποτέλεσμα την νέα γενοκτονία κατά του Αρμενικού Λαού. 

Η Αρμενία οφείλει να προχωρήσει σε άμεση αποχώρηση από την East Neighbourhood Policy της ούτω καλουμένης ΕΕ και να καλέσει την Ρωσία να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι του Αρμενικού Έθνους που υφίσταται νέα γενοκτονία. Άλλωστε η Ρωσία έχει συμβατικές υποχρεώσεις. Από την άλλη, η ΕΕ ασχολείται με καρτούνς που οδηγούν σε τραγικούς αποκεφαλισμούς. Αλλά , αν δεν δράσει ούτε σήμερα η αρμενική αεροπορία οι τούρκοι θα εξολοθρεύσουν 100 χιλιάδες ανθρώπους.


Δρ. ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ - Dr. ELENI THEOCHAROUS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες