Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ _ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ : "Η ΕΚΤ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΩ" - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ - ΛΑΓΚΑΡΝΤ - CAMILLE ROTHSCHILD

ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ , ΤΟ χξς = 666 ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ 13ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ 16-18

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν. ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστίν, καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς (666)


ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ SARS_COV2 - COVID_19. 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΥΡΩ.....

Σημερινό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα Euro2Day...
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
....

Υπάρχουν μερικές καλές κατηγορίες διαρθρωτικών αλλαγών λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, δήλωσε τη Δευτέρα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Oπως είπε η Κριστίν Λαγκάρντ, στην Ευρώπη το 50% των εργαζομένων εργαζόταν εξ αποστάσεως. «Μόνο το 10% από αυτούς επιθυμεί να επιστρέψει στο γραφείο», πρόσθεσε. «Η εργασία θα είναι διαφορετική και σε χώρες όπου τα μετρητά ήταν "βασιλιάς"

Υπάρχει πλέον μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ψηφιακές πληρωμές. Η ΕΚΤ εξετάζει πολύ σοβαρά το ψηφιακό ευρώ», σημείωσε η Κριστίν Λαγκάρντ. Πρόσθεσε ωστόσο ότι το ψηφιακό ευρώ δεν πρέπει και δεν θα αντικαταστήσει με κανέναν τρόπο τα μετρητά αλλά θα λειτουργήσει συμπληρωματικά. ( Σχόλιο από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : Είναι ήδη υποχρεωτική η χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος για το χτίσιμο του αφορολόγητου και όσο η χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος από τους πολίτες αυξάνει , τόσο θα αυξάνουν και οι νεοταξικές κυβερνήσεις τα όρια υποχρεωτικών συνδιαλλαγών με ηλεκτρονικό χρήμα. Προσοχή λοιπόν γιατί είναι μεγάλη παγίδα )

Συζητώντας το μετα-πανδημικό τοπίο και τις προκλήσεις για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Ευρώπη, η Λαγκάρντ δήλωσε ότι πρόκειται να υπάρξει ένα νέο κύμα παγκοσμιοποίησης, με οδηγό τις υπηρεσίες. Το 60% των πολυεθνικών εταιρειών υιοθέτησε περισσότερες ψηφιακές τεχνολογίες ως απάντηση στην Covid, είπε χαρακτηριστικά.

----------------

ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN- ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.



ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΙΝΑ , ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ _ COVID-19- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ - ΕΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες