Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ 2ΜΗΝΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ π.ΣΕΡΓΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ COVID_19 ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ π.ΚΥΡΡΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΙΣ.ΧΡ.ΝΙ.ΚΑ


Η Ρωσική αστυνομία συνέλαβε τον ιερομόναχο π.Σέργιο και με την διαδικασία του αυτοφώρου τον οδήγησαν στο δικαστήριο που αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του για 2 μήνες. Η κράτησή του λήγει 28 Φεβρουαρίου 2021. 

Ο π. Σέργιος έχει στοχοποιηθεί από τις αρχές αλλά και από την Ρωσική ιεραρχία εδώ και αρκετό καιρό επειδή αμφισβητεί την πανδημία του COVID_19 και δεν έκανε υπακοή στα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης προσκαλώντας και τους πιστούς να κάνουν το ίδιο και να προσέρχονται κανονικά στις ιερές ακολουθίες χωρίς μάσκες κ.α και για τον λόγο αυτό η ιεραρχία της Ρωσικής εκκλησίας από το καλοκαίρι του 2020 του επέβαλε το επιτίμιο της αργίας αλλά ο π.Σέργιος συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. 

Ακόμα ο π.Σέργιος προειδοποιεί τους πιστούς να μην πάνε να εμβολιαστούνε με τα εμβόλια για τον COVID_19 και θεωρεί ότι όλα γίνονται για να ελέγξουν την ανθρωπότητα και να φέρουν την ηλεκτρονική σκλαβιά και το σφράγισμα του Αντιχρίστου . 

Ελέγχει επίσης τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον αποκαλεί προδότη της μητέρας πατρίδας και ότι υπηρετεί την σατανική παγκόσμια κυβέρνηση , όπως ελέγχει και τον πατριάρχη Ρωσίας Κύριλλο και άλλους επισκόπους της Ρωσικής εκκλησίας τους οποίους αποκαλεί προδότες της πίστεως που κάνουν υπακοη στα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης και αιρετικούς λόγω του Οικουμενισμού λέγοντας ότι όλοι αυτοί πρέπει να καθαιρεθούν.

Σ.Β




Γυναικείο μοναστήρι του Σρεντνουάρσκ
 κοντά στο Γεκατερίνμπουργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες