Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

π.ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ "ΚΑΝΤΕ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ΝΑ ΤΡΟΧΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ , ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ " ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΙΣ.ΧΡ.ΝΙ.ΚΑ




π.ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Να κάνουμε προσευχή να φύγει η αιτία του κακού. Ποια είναι η αιτία ; Αιτία αγαπητοί αδερφοί δεν είναι οι πολιτικοί . Οι πολιτικοί είναι άθεοι και κάνουν τη δουλειά τους. 

Η αιτία είναι ότι οι ποιμένες της εκκλησίας αποστάτησαν από το σώμα του Χριστού και δεν ξεκαθαρίζουν την θέση τους να υπερασπιστούν την εκκλησία. Αυτή είναι η ρίζα του κακού. Η ρίζα του κακού είναι οι επίσκοποι και οι ποιμένες και οι γεροντάδες και οι πνευματικοί , αυτή είναι η ρίζα του κακού . Διότι όταν εσύ κρατάς σωστά την πίστη σου το να σου κάνει ο πολιτικός. Τον πολιτικό τον ανεβάζεις και τον κατεβάζεις ότι ώρα θέλεις όταν έχεις τον λαό στα χέρια. Όταν ο λαός ακολουθεί έναν πιστό ποιμένα ανεβάζει και κατεβάζει πολιτικούς.  

Τώρα παρεισέφρησε η αίρεση και όλη η βρωμιά μέσα στην Ελλάδα διότι πνευματικοί , εξομολόγοι , το Άγιο Όρος , οι μητροπολίτες δεν κάνουν καλά το έργο τους , πρόδωσαν την αποστολή τους.

" ΚΑΝΤΕ ΚΟΣΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΝΑ ΤΡΟΧΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ , ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΦΤΕΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες