Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

S.O.S ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΜΒΡΥΩΝ ΑΠΟ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID_19 - ΕΡΕΥΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ CHARLOTE LOZIER ( CLI )

Το Charlotte Lozier Ινστιτούτο (CLI) δημοσίευσε ένα λεπτομερές νέο διάγραμμα κατά πόσον οι οκτώ κορυφαίοι υποψήφιοι για το εμβόλιο COVID-19 που υποστηρίζονται από την επιχείρηση Warp Speed παράγονται ή δοκιμάζονται με τη χρήση κυττάρων που προέρχονται από αμβλώσεις. 

Οι εταιρίες παραγωγής εμβολίων που αξιολογούνται είναι της pfizer/ BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Novavax, Sanofi / GSK, Inovio, και merck.

Η ανάλυση του CLI διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των υποψηφίων εμβολίων δεν χρησιμοποίησε κυτταρικές σειρές που προέρχονται από την άμβλωση στην παραγωγή τους. Αρκετές χρησιμοποιημένες κυτταρικές σειρές που προέρχονται από την άμβλωση σε εργαστηριακές δοκιμές, ή η χρήση τους στις δοκιμές δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί.

CLI Αντιπρόεδρος Dr David Prentice εξήγησε στην Daily Caller News Foundation ότι "όταν οι κυτταρικές σειρές που προέρχονται από άμβλωση χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενός εμβολίου, αυτό σημαίνει ότι τα κύτταρα αυτά είναι "άμεσα εμπλέκονται στην παραγωγή του τελικού προϊόντος ,του εμβόλιου που εγχέεται στα Χέρια μας "

Κάντε κλικ για μεγέθυνση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες