Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Η 4η ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΦΙΩΤΙΣΣΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΑΣ) κ.ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΧΪΟΥΙ . ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ"ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ " " Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ , Η ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ " ΙΣ.ΧΡ.ΝΙ.ΚΑ


19/4/2017-19/4/2021 Με την δύναμη τού Θεού η τέταρτη χρονιά επετείου από το Θαυμαστό γεγονός της διάσωσης μου από την Παναγία μας την Ακρωτηριανή Σερφιώτισα Θεραπεύτρια. Ώ γλυκειά μας Μάνα Παναγιά!Σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου,σε ευχαριστώ.... Σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ με όλο μου το είναι! Ποτέ δεν θα λησμονήσω την επιθυμία σου να κηρύττω το Μέγιστο Θαύμα σου που σε μένα την ανάξια επετράπη να συμβεί! Ναι Μανούλα μου υπέρλαμπρη θα το κυρήττω,θα το ομολογώ και θα ζητώ από τα παιδιά σου να ενδυναμώσουν την Πίστη τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν προσευχόμενοι στον Κύριο μας και στην Χάρη σου για αυτά τα έσχατα, σκληρά γεγονότα όπου βιώνουμε.

Πρεπει εμείς οι Έλληνες να αφυπνιστούμε από την λήθη, να ενθυμηθούμε ότι δεν είμεθα μόνο σώμα αλλά και ψυχή

Με πόνο λοιπόν ψυχής να ενώσουμε τις προσευχές μας ώστε να εισακουστούν εις τον Άγιο Τριαδικό Πατέρα Θεό! Και έτσι να σωθούν το πολύπαθο Έθνος μας και η λαμπρή μας Ορθοδοξία

Θαρσείτε Έλληνες απανταχού της γης με Ακράδαντον Πίστη θα ελευθερωθούμε από τα δεινά. Αδέρφια μου άπτεσται της Νίκης μέσω Ακραδάντου Πίστεως! Ο Κύριος μεθ ημών! Γένοιτο Αμήν! 

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ Παναγιά μου και σε θερμοπαρακαλώ φύλαττε πάντα υπό την σκέπην σου, τις ψυχές των μαρτύρων ηρώων συναδέλφων μου και δώρισε την μέγιστη αρωγή και ευλογία σου και στους οικείους αυτών

Καλό Πάσχα και καλή και ευλογημένη Ανάσταση σε όλους!



ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ kranosgr.com

Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 

15 Αυγούστου 2020

Γερόντισσά Ανθοδόχη αριστερά - Βασιλική Πλεξίδα δεξιά

Μετά τις έντονες προκλήσεις που βιώνει η πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες, αξίζει να αναφερθούμε στην εντολή που έχει δοθεί από την ίδια την Κυρία Θεοτόκο στην διασωθείσα Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα με Θαυματουργικό τρόπο, όταν της ξαναπαρουσιάσθηκε την δεύτερη ημέρα στην εντατική και της ανέφερε” Αφού σου πάρω όλους τους πόνους και δεν θα ξαναπονέσεις, θέλω να κηρύττεις το Θαύμα για να δυναμώσει η Πίστη όλων για τα έσχατα γεγονότα”. Της το υποσχέθηκε και έκτοτε ομολογεί το Μέγιστο και πολλαπλό Θαύμα που της έγινε, δοξάζοντας και ευχαριστώντας έτσι την Κυρία Θεοτόκο, εκτελώντας έτσι την εντολή της.



Επίσης, θέλουμε να διευκρινίσουμε ένα εξαιρετικά Θαυμαστό γεγονός σχετικά με την ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΌ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΌ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ. Προ του ατυχήματος η Βασιλική Πλεξίδα είχε παραγγείλει εις την Αγιογράφο της Μονής (αδελφής της γερόντισσας Ανθοδόχης) να της αγιογραφηθεί η εικόνα της Παναγίας για το τέμπλο της Αγίας Τριάδας, την οποία η Αγιογράφος επίσπευσε με πολύ προσευχή μόλις ενημερώθηκε ότι η Βασιλική βρίσκεται στην εντατική. 

Όταν τελείωσε η εικόνα της Παναγίας θέλησε η Αγιογράφος να την υποδεχθεί θυμιάζοντας την, τότε η εικόνα ζωντάνεψε και άκουσε φωνή να της λέει ότι ” δεν τελείωσες ακόμη, ζωγραφίζεις την ΥΠΈΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΌ Η ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΦΡΟΥΡΌΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΈΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΊΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΈΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΜΊΔΕΣ”.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..... 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ - ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΆ ΥΠΟΠΤΕΡΆΡΧΟΥ ΘΕΌΔΩΡΟΥ ΛΙΓΚΡΗ 19/1/2019

 

ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017..... Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ " να διαδώσει ότι έγινε για να δυναμώσει η πίστη του κόσμου. Γιατί η Ελλάδα θα περάσει κάποια δυσκολία και μόνο με την πίστη θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες