Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ... ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ SELF TEST ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

 


ΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΚΑΤΆ 
ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ

ΤΟ ΠΟΤΉΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ. ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΌΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΆΝΑΤΗ ΨΥΧΉ ΣΑΣ. 

ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΥΠΟΤΑΓΉ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΓΙΑΤΊ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΏΤΑ ΌΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΎΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΎ.

ΑΜΉΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.

Σ.Β

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NEWS4HEALTH.....

Μόνο με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού self test θα μπορούν οι μαθητές να πάνε στο σχολείο για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Ανακοινώσεις για την αξιοποίηση των self tets στο πλαίσιο ανοίγματος των σχολείων πραγματοποίησε στην σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Ειδικότερα, θα ξεκινήσει η διάθεσή τους στις 7 Απριλίου και θα είναι πρώτα διαθέσιμα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των λυκείων. 

Οι γονείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν για τα παιδιά τους με την επίδειξη των ΑΜΚΑ τους τα τεστ που τους αναλογούν. Το self test θα πραγματοποιείται στο σπίτι από 24 έως 48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και το αποτέλεσμα του θα δηλώνεται στη σχετική πλατφόρμα (selftesting.gov.gr) Στην περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, ο γονέας/ κηδεμόνας θα πρέπει να εκτυπώσει και να υπογράψει τη σχετική βεβαίωση την οποία θα φέρει μαζί του ο μαθητής καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα την επιδεικνύει στον εκπαιδευτικό της τάξης του που θα είναι επιφορτισμένος με το παρουσιολόγιο. 

'Οσοι μαθητές προκύπτουν θετικοί θα πρέπει να κάνουν το συντομότερο ένα δεύτερο τεστ αντιγόνου, δωρεάν σε δημόσια δομή (η λίστα των δομών θα αναγράφεται στο σχετικό ιστότοπο) προκειμένου να δικαιολογηθεί η απουσία από το σχολείο. 

Τέλος, όσοι μαθητές δεν φέρουν μαζί τους την βεβαίωση δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους ούτε θα υπάρχει δυνατότητα τηλεκπαίδευσης. Ο κ. Κοντοζαμάνης διευκρίνισε ότι τα self test αποτελούν συμπληρωματικό μέτρο για τη διάγνωση των ασυμπτωματικών.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.... 


S.O.S... ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" COVID_19 ( SARS_CoV2 ) ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ TOY ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ME ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΟΥΚΙΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ ( QUANTOM DOTS DELIVER VACCINES AND INVISIBLY ENCODE VACCINATION HISTORY IN SKIN ) - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ _ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CRISPR/Cas9 _ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες