Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ . ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣΤραγικές στιγμές περνάει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Από χθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές εβραίοι μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς. Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους...

Η νέα ομάδα εβραίων εξτρεμιστών όπως ονομάζεται έχει συλληφθεί και ανακρίνεται αυτή την ώρα. Η πραγματικότητα των γεγονότων αυτών κρύβεται καλά πίσω από συμφέροντα που σίγουρα δεν ευνοούν το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο. Για το συγκεκριμμένο μοναστήρι το οποίο χτυπήθηκε από τους εξτρεμιστές υπήρξαν πολλές εξελίξεις τον τελευταίο καιρό.

Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν για το μοναστήρι του Προδρόμου που βρίσκεται στον Ιορδάνη ποταμό δηλαδή εκεί που βαφτίστηκε ο Ιησούς . Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να μπει στην περιοχή μόνο μια φορά τον χρόνο στα Θεοφάνεια.

Τον τελευταίο καιρό οι Εβραίοι επέτρεψαν την καθημερινή είσοδο στην περιοχή από το πρωί ως το απόγευμα. Έτσι κατά χιλιάδες οι επισκέπτες κατέφθαναν από διάφορα μέρη του κόσμου να επισκεφθούν το σημείο όπου βαφτίστηκε ο Ιησούς σύμφωνα με τις γραφές.

Τώρα όμως εδώ και καιρό ζητούν να πληρώνει εισητήριο όποιος θέλει να επισκέπτεται το άγιο προσκύνημα. Την πρόταση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού του Αββά Γεράσιμου με την πολλή σωστή δικαιολογία ότι είναι προσκύνημα και όχι μουσείο.

Τις τελευταίες μέρες πολλά γεγονότα έχουν ανησυχήσει την αγιοταφική αδελφότητα η οποία προσπαθεί να προστατεύσει τα δικαιώματα του ορθόδοξου πατριαρχείου στην περιοχή.

Δυστυχώς όμως κατά τακτά χρονικά διαστήματα επεισόδια κυρίως σε μοναστήρια που βρίσκονται στις ερήμους και στα οποία υπάρχουν Έλληνες μοναχοί έχουν υποστεί ζημιές από φανατικούς αλλά και έχουν γίνει προσπάθειες να τους εξαφανίσουν. Πρόσφατα στο φρέαρ του Ιακώβου στην Σαμάρεια έπεσε θύμα ο ηγούμενος του μοναστηριού , οποίος ξυλοκοπήθηκε και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όμως και σε άλλα ελληνορθόδοξα μοναστήρια οι μοναχοί έχουν πέσει στο παρελθόν θύματα ληστών κακοποιών με αποτέλεσμα να ζουν τραγικές στιγμές.

Στην έρευνα που ακολουθεί τις επόμενες μέρες θα διαβάσετε την κατάσταση που επικρατεί στα μοναστήρια μας και στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και γι ατη μάχη που δίνουν οι αγιοταφίτες να κρατήσουν ζωντανά τα κληροδοτήματά μας.

Συγκλονισμένος από τις καταστροφές ο γέροντας της Μονής Αββά Γερασίμου

Συγκλονισμένος από τις καταστροφές που αντίκρισε, μπαίνοντας το πρωί το μοναστήρι, δήλωσε στο BriefingNews, ο γέροντας της Μονής Αββά Γερασίμου του εν Ιορδάνη.

«Ήταν 16 άτομα και μπήκαν το βράδυ» δήλωσε ο γέροντας σε επικοινωνία μας μαζί του. «Δεν γνωρίζουμε πως μπήκαν. Είναι περίεργο, γιατί η περιοχή είναι πολύ καλά φυλασσόμενη, καθώς έχει γύρω - γύρω συρματοπλέγματα, αλλά και ναρκοπέδια», είπε και συνέχισε:

«Το πρωί ήρθαν εδώ ο γενικός πρόξενος και ο Πατριάρχης, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία τους για το πώς πέρασαν στον χώρο αυτά τα άτομα. Τους τόνισαν μάλιστα ότι υπάρχει μία είσοδος και για να μπουν και εκείνοι στο χώρο γίνεται έλεγχος. Οι άγνωστοι λοιπόν, πως πέρασαν;».

Όσο για τις καταστροφές; «Έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία».

Ποιοι ήταν αυτοί οι βέβηλοι;

«Ήταν σίγουρα κάποιοι φανατικοί. Μάλιστα ο στρατός μας, στους οποίους έδωσε το κλειδί της Μονής το πρωί για να μπουν μέσα, λέει ότι έπειτα πρέπει να πέρασαν στην Ιορδανία. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το επίσημο κράτος. Και δεν τα λέω αυτά επειδή φοβάμαι. Έτσι είναι η αλήθεια.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι η αστυνομία τους κυνηγά, αλλά βέβαια αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Ξαναλέω. Δεν είναι το επίσημο κράτος».

ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18/5/2011......ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ" στο Greek TV www.wpso.com.......

........ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.....ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ.

ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.....ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ "ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ....

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ


Ύποπτο ρόλο παίζει ο Πατριάρχης Θεόφιλος Πρωτοφανής η ενέργειά του να κατεβάσει την Ελληνική σημαία.

Ρωσόφιλο τον χαρακτηρίζουν

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ο κατ' ευφημισμόν πλέον ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος κατέβασε την ελληνική σημαία από το Πατριαρχείο και από την αίθουσα του Πατριαρχικού Θρόνου, λίγο πριν από την 25η Μαρτίου, με τη δικαιολογία ότι το Πατριαρχείο δέχεται επισκέπτες απ' όλα τα κράτη της υφηλίου και η παρουσία της ελληνικής σημαίας θα αποτελούσε... παραφωνία.

Σε συνέντευξή του μάλιστα ο Πατριάρχης Θεόφιλος είχε πει ότι η ελληνική σημαία θα πρέπει να κατέβει και από τα μοναστήρια που ανήκουν στο Πατριαρχείο!

Στην ίδια συνέντευξη ο Θεόφιλος είχε τονίσει ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πρέπει να είναι το Πατριαρχείο όλων των ορθοδόξων και όχι μόνο των Ελλήνων, άρα η ελληνική σημαία είναι πρόκληση.

Μάλιστα είχε βολιδοσκοπήσει και τους ηγούμενους των μοναστηριών για να κάνουν κι αυτοί το ίδιο, αλλά «εισέπραξε» τέτοιες οργισμένες αρνήσεις που δεν το ξαναεπιχείρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών στην Αγία Γη ανήκει στους Ρώσους και ότι οι έλληνες πατέρες λιγοστεύουν όλο και πιο πολύ, σε αντίθεση με τους άραβες ορθόδοξους που πληθαίνουν και μάλιστα έχουν επίσημα πια παρουσία στις λειτουργίες που μέχρι πρόσφατα γίνονταν από έλληνες πατέρες.

Την ίδια ώρα οι λιγοστοί αγιοταφίτες μοναχοί και πατέρες εκπέμπουν SOS για τη λειψανδρία που μαστίζει το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετοί για να υπηρετήσουν τα βασικά προσκυνήματα ή να τελέσουν τις απαιτούμενες ακολουθίες.

«Αποδιοπομπαίοι»

οι Έλληνες ακόμα και τη Μεγάλη Εβδομάδα!

Ενδεικτικό του ανθελληνικού κλίματος που έχει επιβάλει ο Θεόφιλος στο Πατριαρχείο είναι το ρεπορτάζ της Μαρίας Ανδρέου που βρέθηκε τις Άγιες μέρες εκεί:

Τριακόσιοι Έλληνες και Ελληνίδες ήταν το Πάσχα στα Ιεροσόλυμα και ενώ θα περίμενε κανείς να ήταν οι πρώτοι και οι πρώτες που θα έμπαιναν το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως για να δουν την αφή του Αγίου Φωτός, δυστυχώς πλέον το προνόμιο αυτό το έχουν οι Ρώσοι, αφού όπως φαίνεται ο Πούτιν έχει βρει τον τρόπο να «εξαγοράσει» και τα προσκυνήματα, ενώ ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος χαρακτηρίζεται από πολλούς στο Ισραήλ Ρωσόφιλος…

Και το μεγάλο ερώτημα είναι τι κάνει το υπουργείο Εξωτερικών το οποίο επιχορηγεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων;

Ξέρει το υπουργείο Εξωτερικών ότι οι Έλληνες που βρέθηκαν στα Ιεροσόλυμα ήταν μαντρωμένοι από τις πέντε το πρωί στην αυλή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης μέχρι τις τρεις το μεσημέρι, όρθιοι μέσα στον αέρα και στον ήλιο και δεν τους επιτράπηκε καν όχι η είσοδος στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, αλλά ούτε στον τρούλο που βλέπει κάτω τον Πανάγιο Τάφο, αλλά το πιο σημαντικό, ούτε στον Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης για να κοινωνήσουν έπειτα από σαράντα μέρες νηστεία, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να χάσουν την κοινωνία τους;

Μαντρωμένοι στην αυλή του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης είδαν οι έλληνες ορθόδοξοι την αφή του Αγίου Φωτός μέσα από βίντεο γουολ.

Αντίθετα οι ρώσοι παλαιοημερολογίτες συμπεριφέρθηκαν μέσα στον ναό ως βάρβαροι. Έσπρωχναν, φώναζαν, έβαζαν τσάντες, ρούχα, κοσμήματα πάνω στο σημείο της Αποκαθήλωσης σαν παγανιστές, ενώ την ημέρα της περιφοράς του Επιτάφιου, με το που έπεσαν λουλούδια από το πανί που έχει το σώμα του Χριστού, έπεσαν σαν αλλόφρονες να τα πάρουν, πετώντας σχεδόν κάτω τον Πατριάρχη, ενώ τα καντήλια πάνω από το σημείο της Αποκαθήλωσης ήρθαν τα πάνω κάτω…


Ε, λοιπόν τα όσα συμβαίνουν στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, με τους Αρμένιους να μπαίνουν καβάλα ο ένας πάνω στον άλλο με ταμπούρλα, με τους Σέρβους να κουβαλάνε μεγάλους σταυρούς, τους Ρώσους να ποδοπατάνε τους πάντες και να βρωμάνε ιδρωτίλα, τους Καθολικούς να βάζουν διαπασών το αρμόνιο, τους Αιθίοπες να φωνάζουν και τους Κύπριους να χώνουν χρήμα για να πάρουν την πράσινη κάρτα ώστε να δουν το Άγιο Φως, είναι τουλάχιστον απαράδεκτα.

Δεν υπάρχει κατάνυξη, δεν υπάρχει στοιχειώδης κοινωνική συμπεριφορά, οι εβραίοι αστυνομικοί σπρώχνουν τους πάντες σαν τα ζώα, οι εκατόν τριάντα αγιοταφίτες μοναχοί παίζουν ξύλο και έρχονται στα χέρια με τους ρώσους προσκυνητές που ψάλλουν στα ρώσικα εκκωφαντικά, με αποτέλεσμα το βράδυ της Ανάστασης να μην ακούει κανείς ούτε το Χριστός Ανέστη!

Μεγάλη η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση από τους Έλληνες που βρέθηκαν τις άγιες ημέρες του θείου Πάθος στα Ιεροσόλυμα με τα όσα είδαν, αφού αναπόλησαν τη μεγάλη ευλάβεια των ελληνικών εκκλησιών, και μεγάλη η στεναχώρια όταν συνειδητοποίησαν ότι για να δεις το Άγιο Φως, που έρχεται σαν γαλάζια αστραπή ή σαν γαλάζιες χαρούμενες μπάλες από τον ουρανό και ανάβει μονομιάς τα σβησμένα καντήλια του ναού, πρέπει να βάλεις μέσο.

Γυρίσαμε μέσα σε οχτώ ημέρες όλα τα προσκυνήματα από τη Βηθανία, την Τιβερίαδα, την Ιεριχώ, τη Γαλιλαία, τη Ναζαρέτ, τη Βηθλέεμ, και όλοι οι έλληνες μοναχοί που συναντήσαμε είχαν τρομερά παράπονα από το Πατριαρχείο, το οποίο δεν τους στηρίζει οικονομικά ενώ παράλληλα τρώνε αβέρτα ξύλο από μουσουλμάνους και εβραίους για να κρατήσουν τα προσκυνήματα ελληνικά και να μην τα πάρουν οι Άραβες και τα κάνουν τζαμιά, κτήματα και οι εβραίοι συναγωγές.

Πραγματικοί ήρωες, αγωνιστές, πολεμιστές.


Οι Κύπριοι όμως τους μοναχούς τους
και τις μονές τους τις φροντίζουν!


Μεγάλη στεναχώρια πήραμε από τα Ιεροσόλυμα. Ακόμη και τη Μεγάλη Παρασκευή όταν ο παπάς έβγαινε από το Πραιτώριο, τη φυλακή του Χριστού με τον σταυρό στα χέρια, μόνο που δεν γίναμε Θύρα 7! Γιατί αυτή η βαρβαρότητα; Και γιατί η Ελλάδα αφήνει τον Πούτιν να εκμεταλλεύεται προς παγκόσμιο πολιτικό όφελος την αγιότητα των Ιεροσολύμων; Ήμαρτον Θέε μου…

Στο έλεος των ληστών

τα ελληνικά μοναστήρια

Στο έλεος των κακοποιών και των ληστών κάθε φυλής και θρησκεύματος βρίσκονται τα ελληνικά μοναστήρια που λειτουργούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια στις περιοχές που καλύπτει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Τα μοναστήρια αυτά δέχονται σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα επιθέσεις ληστών που θέλουν να πάρουν αφιερώματα ή χρήματα και δεν προστατεύονται καθόλου... Το Πατριαρχείο τα έχει εγκαταλείψει, ενώ για το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μάλλον δεν... υπάρχουν!

Έτσι οι ληστές ανενόχλητοι τα «επισκέπτονται» συχνά πυκνά, αρπάζουν ό,τι βρίσκουν και ταλαιπωρούν μέχρι βασανισμού του γέροντες και αδύναμους μοναχούς οι οποίοι είναι οι μοναδικοί «φάροι» του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στις ερήμους της Μέσης Ανατολής. Και μόνο το γεγονός ότι στα βάθη της ερήμου βρίσκονται εδώ και αιώνες μοναστήρια που υψώνουν καθημερινά την ελληνική σημαία και υποδηλώνουν την ελληνική παρουσία στις περιοχές αυτές θα έπρεπε να είχε ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους ώστε να τα φυλάνε ως κόρην οφθαλμού. Όμως, δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε δύο από τα μοναστήρια που έχουν μπει στο «στόχαστρο» ληστών. Το ένα είναι το μοναστήρι των Πειρασμών στο Σαραντάριο όρος που βρίσκεται έξω από την Ιεριχώ.

Ο ηγούμενος του μοναστηριού Γεράσιμος, μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει πέσει θύμα ληστών τουλάχιστον 5 φορές. Ο 75χρονος μοναχός, που ζει μόνος του εκεί 25 χρόνια, πριν από λίγες μέρες έμεινε με δεμένο το στόμα και τα χέρια για ένα ολόκληρο 24ωρο, ενώ πριν οι ληστές τού είχαν βάλει το μαχαίρι στον λαιμό απειλώντας να τον σφάξουν αν δεν τους έλεγε πού βρίσκονται τα κλειδιά της εκκλησίας για να μπουν να πάρουν εικόνες και όποια αντικείμενα πολύτιμης αξίας θα έβρισκαν.

Ο ίδιος τηλεφωνεί στις αρμόδιες αρχές αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία αφού και η δική μας κυβέρνηση δεν ασκεί καμία πίεση για προστασία των ελλήνων πολιτών, όπως οφείλει να κάνει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το γυναικείο μοναστήρι Μάρθας και Μαρίας που βρίσκεται στη Βηθανία, λίγο έξω από τα Ιεροσόλυμα.

Οι μοναχές μάλιστα αναγκάζονται να προστατεύουν μόνες τους τον εαυτό τους, βάζοντας αγκάθινα συρματοπλέγματα γύρω από τη μάντρα, αφού οι κακοποιοί σκαρφαλώνουν τις νύχτες για να μπουν στο μοναστήρι. Αμέτρητες φορές έχουν ζητήσει βοήθεια από τις αρχές και το Πατριαρχείο, αλλά ως τώρα κανείς δεν έχει απαιτήσει την ασφάλεια των μοναχών από το κράτος του Ισραήλ ή την παλαιστινιακή ηγεσία.

Έτσι, οι άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να προστατεύουν τα ελληνορθόδοξα προσκυνήματα γίνονται θύματα των φανατικών μουσουλμάνων, των αδίστακτων κακοποιών, ενώ πολλοί μοναχοί στο παρελθόν έχασαν ακόμη και τη ζωή τους...

Όχι αγαπητοί πατέρες, μέσο στον Χριστό δεν βάζουμε! Φτάσατε στο σημείο να κάνετε τους Έλληνες να μένουν κρυφά μέσα στα κελιά των ελλήνων μοναχών κάτω από κρεβάτια, μέσα σε ντουλάπες από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και να βγαίνουν δειλά δειλά έξω το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου… Ντροπή.

Και από την άλλη ο Πούτιν πληρώνει όλα τα έξοδα σε ρώσους προσκυνητές για να κατακλύζουν τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως. Και όλα αυτά γίνονται όταν το Άγιο Φως ανάβει στα χέρια έλληνα Πατριάρχη. Πού είναι η πυγμή σου και η ελληνικότητά σου Θεόφιλε; Γιατί δεν πατάς πόδι να μπαίνουν στον ναό όλοι οι Έλληνες, που είναι σεβάσμιοι προσκυνητές και δεν κάνουν σαν ειδωλολάτρες;

Πού είναι το υπουργείο Εξωτερικών που αφήνει στις 4.30 το πρωί τους έλληνες προσκυνητές έξω στις πύλες της Ιερουσαλήμ να χλευάζονται από τους εβραίους αστυνομικούς που τους αφήνουν μία ώρα και έξω από τα σίδερα; Και ύστερα από πολλή ορθοστασία και καψώνια να τους πηγαίνουν μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο και όχι στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως;


* ( Σχόλιο από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα τελευταία γεγονότα στις 13/12/2011 στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων )

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ......

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ.....

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ.....ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ......ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ... ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ - ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΠΙΑ " SMART PILLS-RFID " NOVARTIS - W.H.O - ROTHSCHILD ROCKFELLER - BILDEBERG


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι

ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΑΓΑΠΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ - ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ........


ΕΒΡΑΙΚΟ " TALMUD - KABBALA - ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες