Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ....- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


 
«Αν δεν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή και πολύ πριν από τις εκλογές, γιατί οι εκλογές δεν θα έχουν καμία σημασία αν υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα»............

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, και σε υψηλούς τόνους άσκησε κριτική προς όλους.


Προς την κυβέρνηση: «Είναι διορισμένη από την Goldman Sachs και έχει σκοπό να υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση για να διασφαλίσει τα αφεντικά της, που είναι οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι».
 
Προς τον κ. Παπαδήμο: «Είναι υπάλληλος των Ευρωπαίων τοκογλύφων... Θέλουν να παραδώσουμε στους δανειστές το δικαίωμα να εκμεταλλευτούν τα πετρέλαια της Ελλάδας και το φυσικό αέριο».

Προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας : «Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει εκλεγεί από τον λαό της και έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, ο οποίος, αντί να βλέπει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της λαϊκής εντολής του 2009, συνεχίζει να προστατεύει την κυβέρνηση».

Για τον Νίκο Παπανδρέου: «Μπαινοβγαίνει στα υπουργεία με την ιδιότητα του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. Είναι ο ίδιος που πέταγε με το αεροσκάφος του ελληνικού λαού στο Αμπού Ντάμπι και έτρωγε αστακούς 28.000 δολαρίων. Με έγγραφα μου το επιβεβαίωσε ο Παμπούκης, ο οποίος ντράπηκε και μετά παραιτήθηκε κιόλας».

Προς την κυρία Μέρκελ: «Συζητάμε ακόμη με αυτό το έκτρωμα που λέγεται Ευρώπη υπό την κυρία Μέρκελ. Ενα έκτρωμα που μας ζητάει να μας δανείζει επτά φορές παραπάνω από ό,τι προβλέπει η ευρωπαϊκή συνθήκη».
Για τη Ν.Δ.: «Αν η Ν.Δ. συνεχίσει να παραπλανά τον ελληνικό λαό για το δήθεν PSI, θα έχει ακριβώς την ίδια ευθύνη».

Για τις δικές του επιλογές ο κ. Καμμένος τόνισε: «Αν χρειαστεί, θα συνεργαστώ με οποιοδήποτε κόμμα, και το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ, προκειμένου να διαφυλάξουμε την παράδοση της χώρας μας».

Νίκος Ελευθερόγλου - ΠΗΓΗ 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ......


ΚΑΤΑΓΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 4/11/2011


Συνέντευξη (06/5/2011) του Συνταγματολόγου Γιώργου Κασιμάτη στο Radio9.gr (μαγνητοσκοπημένη), στην οποία δίνει πληροφορίες και επεξηγήσεις για την επαίσχυντη Δανειακή Σύμβαση (είναι πάνω από το Μνημόνιο), που υπέγραψε η κυβέρνηση, ξεπουλώντας την Εθνική μας κυριαρχία και πέρασε στα μουλωχτά από τη Βουλή πριν ένα χρόνο, κατά τη συζήτηση για το Μνημόνιο.

Με τη Σύμβαση αυτή η Ελλάδα έχασε την Ανεξαρτησία της σαν χώρα συνολικά (Εθνική και εδαφική κυριαρχία κτλ) και όχι μόνο οικονομικά. ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.....

Να δούμε πότε και ποιοι θα πληρώσουν γι' αυτό το έγκλημα.


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ..........

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 11/5/2011 Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ - ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ 9-22/11/2010ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΙΣΤΕΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ “Lady Bird” Τaylor Johnson. ΠΑΠΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΚΟΛΑΣΗ..ΒΑΠΤΙΣΗ- ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ -ΤΑ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΑΝΑΞΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ-ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες