Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ( ΣΥΝΟΔΟΥ Γ.Ο.Χ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ) ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ π.ΘΕΩΝΑ , 3ΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1500 ΕΥΡΩ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ π.ΘΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ 20 ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TILESTWRA.COM......

Στη Λειτουργία που έγινε στο Μοναστήρι των παλαιοημερολογητών της Αγίας Παρασκευής, παραβρέθηκαν 40 περίπου πιστοί μεταξύ αυτών και παιδιά. Ποινή φυλάκισης τριών μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα επέβαλε το Αυτόφωρο Δικαστήριο Λάρισας στον Ιερομόναχο π. Θεωνά από τον Βόλο, ο οποίος χθες Κυριακή, παραβιάζοντας τα απαγορευτικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία με την παρουσία πιστών. 

Στη Λειτουργία που έγινε στο Μοναστήρι των παλαιοημερολογητών της Αγίας Παρασκευής, παραβρέθηκαν 40 περίπου πιστοί μεταξύ αυτών και παιδιά, σύμφωνα με το ert.gr 

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε και μετέβη στο μοναστήρι προχώρησε στη σύλληψη του π. Θεωνά, γιατί επέτρεψε την παρουσία των πιστών στο χώρο και του επέβαλε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ

Πρόστιμο επιβλήθηκε και σε 20 πιστούς ενώ φέρεται πως αρκετοί ακόμη κατάφεραν και διέφυγαν από το σημείο, αποφεύγοντας την επιβολή του προστίμου.

-----------

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (Π.Ε.Σ)

Ο Π.Ε.Σ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ Ι.Μ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΙΕΡΕΑ Π. ΘΕΩΝΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 

 Λάρισα, 5 Ιανουαρίου 2021 

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» συγχαίρει και γεραίρει ταπεινά τον άξιο λευίτη πατέρα Θεωνά και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής του Πατρίου Εορτολογίου Λαρίσης, διότι κράτησαν και πάλι ψηλά την σημαία της Ορθοδοξίας, εφαρμόζοντας εμπράκτως την χριστομίμητη αποστολική διαταγή «Πεθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποιςι» (Πράξ. ε΄ 29), αφού και την παρελθούσα Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 ετέλεσαν την Θεία Λειτουργία κανονικώς, με βάση την μία και μοναδική από αιώνων παραδοθείσα κανονικότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αψηφώντας τις πρωτοφανείς, σκοτεινές, ασήμαντες και αδιανόητες χριστιανοφοβικές απαγορεύσεις της σατανοκινήτου κυβερνήσεως του Κούλη Μητσοτάκη και της συνεργού, συνενόχου, πεπτωκυίας ιεραρχίας. Προχθές ήταν πρώτη ημέρα της εβδομάδος, Κυριακή ημέρα, ημέρα Κυρίου, και την Κυριακή οι Χριστιανοί συμμετέχουμε στην Θεία Λειτουργία εκ του λεώς ( = λαός ) + έργο, λατρεύουμε τον Θεό με την τέλεση του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας, όπως μόνον σε ιερό θυσιαστήριο και με συμμετοχή κληρικών ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ / ΛΑΪΚΩΝ γίνεται, εις συγχώρησιν πλημμελημάτων, εις ίασιν ψυχών και σωμάτων, εις βασιλείας ουρανών κληρονομίαν. Είναι πέραν πάσης λογικής να προτείνονται και πολύ περισσότερο να λαμβάνονται μέτρα περιορισμού της Θείας Λειτουργίας καθ’ οιονδήποτε πρόσχημα, (ακόμα και αν υπήρχε πραγματική πανδημία πανώλους) και δη σε κράτος που δημιουργήθηκε με τις θυσίες Χριστιανών Ορθοδόξων, όταν αυτοί και μόνον αυτοί με ποταμούς αιμάτων ξεσηκώθηκαν εναντίον του μωαμεθανού κατακτητή και μας ελευθέρωσαν από την δυναστεία του. 

Μαζί με τον δίκαιο έπαινο προς τον λεβέντη - Ιερομόναχο λειτουργό του Υψίστου π. Θεωνά, την Ηγουμένη Αρσενία, την Μοναχή Χριστονύμφη, την Μοναχή Χριστοφόρα και όλη την μοναστική Αδελφότητα και όσους πιστούς λαϊκούς λειτουργήθηκαν, δεν μπορούμε να σιωπήσουμε και για τα έργα και τις ημέρες των ηρακλέων της ψευδοϋγειονομικής δικτατορίας. Καταγγέλλουμε για άλλη μία φορά την Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης, αφού έδειξε πάλι το αντιχριστιανικό, στυγνό, καθεστωτικό της πρόσωπο. Σαν άλλο λεφούσι ιουδαίων με επί κεφαλής τον Ιούδα μετά φανών και λαμπάδων, μαχαιρών και ξύλων, κλιμάκιο 10 ανδρών σε 3 περιπολικά, ως να επρόκειτο για επιχείρηση αντιμετωπίσεως κακούργων, πήγαν στην Ιερά Μονή γύρω στις 10 το πρωΐ της Κυριακής 3-1-2021. Αστυνομικός στο Τμήμα, τον οποίο δεν θέλουμε να κατονομάσουμε, ισχυρίστηκε ότι η έφοδος έγινε κατόπιν τηλεφωνικής καταδόσεως κάποιου. Ο καταδότης μάλιστα δήλωσε ότι δεν είναι περίοικος, αλλά ότι πέρασε με το Ι.Χ. του από εκεί και είδε συγκεντρωμένα αυτοκίνητα! Ω μέτρω κρίνετε κριθήσεσθε, κύριοι της Αστυνομίας Λαρίσης, που δήθεν εκτελείτε πιστά τις άθλιες, αντισυνταγματικές κοινές υπουργικές αποφάσεις (Κ.Υ.Α.) για το καλό της... υγείας μας. Τον σπιούνο τον ελέγξατε; Τί γύρευε ο χαφιές μακράν της κατοικίας του; Δεν ήταν «άσκοπη μετακίνηση», με τα κριτήρια των αντιχρίστων κυβερνώντων πάντα, η κυκλοφορία του με το αυτοκίνητο; 

Κατέφθασαν τα 3 περιπολικά λοιπόν, και εισέβαλε ο επικεφαλής και προχώρησε μέχρι και εντός του Ιερού Ναού, αλλά επειδή δεν είχε τελειώσει η Θεία Λειτουργία προς στιγμήν έδρασε ευόρκως (γνωρίζει τον άρθρο 200 του Π.Κ., που απαγορεύει την διακοπή θρησκευτικής συναθροίσεως), αλλά αμέσως μετά το Δι’ ευχών, εισέβαλε εκ νέου, και βεβαίωσε το άθλιο πρόστιμο των 1.500 ευρώ στον λεβεντόπαππα πατέρα Θεωνά, και είπε αλαζονικά ότι περιμένει να εξέλθουν και οι εκκλησιασθέντες για να κόψει πρόστιμο 300 € και σε εκείνους, και να μη διανοηθούν να το σκάσουν! Όντως πραγματοποίησε την απειλή του, και έκοψε πρόστιμα σε 30 περίπου άτομα (30 αργύρια!). Γλύτωσαν κάποιοι που έφυγαν από άλλη έξοδο προς τα παρακείμενα χωράφια, διότι οι ράμπο είχαν στηθεί στην κεντρική είσοδο. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Προσήγαγαν τον πατέρα Θεωνά στο Τμήμα και κατόπιν του απήγγειλαν κατηγορίες για να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου! Ο... ευσυνείδητος αστυνόμος κομπορρημονούσε μέσα στο μέγαρο της αστυνομικής διευθύνσεως ότι 1η φορά έκοψε τόσα πρόστιμα και ότι εισέπραξε τα εύσημα από τους ανωτέρους του γι’ αυτό! Άξιος ο μισθός του! Ο δε εισαγγελέας υπηρεσίας, ως άλλος πραιτωριανός του συστήματος, διέταξε την κράτησή του... υπόπτου ιερέως μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, που ορίστηκε η δίκη, όπου σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος, ο δικαστής επέβαλε 3/μηνον φυλάκιση με αναστολή ενός έτους, αλλά ο πατήρ Θεωνάς ήσκησε έφεση. Σημειωτέον ότι οι... γενναίοι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στις μοναχές να δώσουν λίγο φαγητό και το Ψαλτήριον στον πατέρα Θεωνά. Η σύλληψη και κράτηση του ιερωμένου, δίκην καθεστώτος Εμβέρ Χότζα της Αλβανίας είνια πρωτοφανής, όπως σχολίασε και η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λαρίσης. Και σε άλλες περιπτώσεις επί κοροϊδοϊο-χούντας (αυτή είναι η χούντα!) επεβλήθη το πρόστιμο των 1.500 € σε λειτουργούντες ιερείς, αλλά η επί πλέον σύλληψη και η (κατα)δίκη δεν έχουν προηγούμενο. Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η επίδειξη υπερβαλλούσης καταστολής έγινε κατόπιν άνωθεν παρεμβάσεων εξ Αθηνών. 

Ο πρόεδρός μας Αστέριος Χάμος πήγε μετά την δίκη στην Ιερά Μονή για να εκφράσει τα συγχαρητήρια και την συμπαράσταση του Συνδέσμου στον πατέρα Θεωνά και στο μοναστήρι, όπου παρέμεινε μέχρι το απόγευμα, οπότε αναχώρησε και ο ιερεύς, αφού μας διαβεβαίωσε ότι δεν πτοείται από τον αντιχριστιανικό διωγμό προς το πρόσωπό του, ότι θεωρεί τιμή του το υπέρ Χριστού πάσχειν και ότι θα συνεχίσει να επιτελεί κανονικά τα θρησκευτικά του καθήκοντα ως πρεσβυτέρου, ο οποίος λογοδοτεί προς τον Δίκαιο Κριτή. Για το ίδιο μας διαβεβαίωσαν και οι εγνωσμένης πίστεως, αγωνιστικότητος και ενθέου ζήλου μοναχές, οι οποίες πολλές φορές έχουν βροντοφωνάξει μαζί μας στις πλατείες, τις ρύμες και τα πεζοδρόμια, για του Χριστού την Πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία. Η Αγία Παρασκευή κρατάει πάντα ανοιχτό το μοναστήρι, μάς είπαν, και δεν θα αφήσει και αυτήν την φορά να πάθει κάτι. Καί ό,τι επιτρέπει ο Θεός είναι και αυτό για το καλό μας, για να μάθουν οι πιστοί και στα άλλα μέρη της Ελλάδος ότι υπάρχουν και εδώ Χριστιανοί που δεν υποτάσσονται τω δόγματι τω τυραννικώ, και να πάρουν θάρρος. Τα αργυρώνητα μέσα μαζικής εξαπατήσεως (ΜΜΕ) νομίζουν ότι μας τρομοκρατούν όταν αναγγέλλουν με κομπασμό τις διώξεις εναντίον μας όπως συνέβη στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Δεν καταλαβαίνουν ότι απεναντίας εμείς ενισχυόμαστε στην πίστη στον Παντοδύναμο Τριαδικό Θεό. Δεν θα επαινέσουμε άλλο έστω εν Κυρίω τον πατέρα Θεωνά και τις μοναχές της Αγίας Παρασκευής, για να μη τους φθονήσει ο μισόκαλλος διάβολος. Ευχόμαστε ο Θεός να τους χαριτώνει πάντοτε και να εύχονται υπέρ ημών. 

Προσθέτουμε μόνο ότι στου Χριστού το Κριτήριο, κ.κ. θεμιστοπόλοι και αστυνομικοί, δεν έχουν πέραση οι απειλές και οι φοβέρες των αντιχρίστων ΚΟΥΛΗκάντζαρων. Είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε κάτι καλλίτερο από την Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης, η οποία άλλοτε μας έσυρε με ψευδείς κατηγορίες σε δίκες, όπου αθωωθήκαμε πανηγυρικά, χωρίς οι ψευδομαρτυρήσαντες αξιωματικοί της να μας ζητήσουν συγγνώμη για τις διαβολές τους. Πρόκειται για την Διεύθυνση η οποία εξαντλεί πάσαν αυστηρότητα προς Χριστιανούς Έλληνες Πατριώτες Εθνικιστές, αλλά μονίμως κάνει τα στραβά μάτια προς τους δήθεν αναρχικούς, αναρχοάπλυτους προστατευομένους τους καθεστώτος μπαχαλάκηδες. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για μετάνοια. 

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα στελέχη της παρούσης κυβερνήσεως είναι εν πολλοίς δαιμονισμένα, γι’ αυτό και λύσσαξαν αυτές τις μεγάλες εορτές της Χριστιανωσύνης και ιδίως για τα Θεοφάνεια, αφού τρέμουν τον καθαγιασμό των υδάτων. Εσείς όμως, κ.κ. αστυνομικοί, τί πάτε και κάνετε; Παραφυλάτε έξω από εκκλησίες και μοναστήρια και μπουκάρετε σαν να πηγαίνετε σε γιάφκα τρομοκρατών; Γι’ αυτό υπηρετείτε στο Σώμα ή για την δίωξη του όντως εγκλήματος; Ελπίζουμε να προβληματιστείτε. 

Αναμένουμε επί τέλους δυναμισμό και όχι θεατρινισμό από τους ιεράρχες, οι οποίοι βλέπουν απαθείς αυτόν τον διωγμό. Όχι άλλο συσχηματισμό με τον άρχοντα του σκότους, του αιώνος τούτου! Απευθύνουμε ιδιαίτερη έκκληση προς πάντας, και προς τους αδελφούς και του Πατρίου Εορτολογίου, όπου σημειωτέον ανήκει η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής, στους πατριωτικούς φορείς και προσδοκούμε από κάθε Χριστιανό να συμπαρασταθεί στον πατέρα Θεωνά και να καταδικάσει την άδικο μεταχείριση, το εξωφρενικό πρόστιμο και όλα τα αντίχριστα, ανελεύθερα, κωλυτικά της θρησκευτικής λατρείας μέτρα. 

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΑΝΔΗΜΕΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΦΙΜΩΤΡΑ – ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΑΙΜΟΝΗΛΑΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ. Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» ellinokratein.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες