Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

S.O.S ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ THN ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID_19 ΓΙΑ NA EINAI ΔΥΝΑΤΗ H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.....

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID_19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Το Ισραήλ έχει επαινεθεί για την ανάπτυξη αυτό που είναι σήμερα η ταχύτερη εκστρατεία εμβολιασμού Covid-19 στον κόσμο

Σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την παραλαβή των πρώτων αποστολών εμβολίων της Pfizer-BioNTech , στην χώρα των 9 εκατομμυρίων , έχει εμβολιαστεί περίπου το 20% του πληθυσμού της, και πάνω από το 72% των ανθρώπων άνω των 60 ετών έχουν ήδη πάρει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους. 

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ σκοπεύει να εμβολιάσει 5,2 εκατομμύρια πολίτες του μέχρι το Μάρτιο. Οι εμβολιασμοί, λένε αξιωματούχοι, θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει σταδιακά από το αυστηρό κλείδωμά της, και σύντομα με τη βοήθεια ενός νέου εγγράφου: μια πιστοποίηση εμβολιασμού Covid-19, ή αυτό που ονομάζεται "πράσινο φυλλάδιο". 

Ουσιαστικά είναι ένα διαβατήριο ασυλίας , που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το "πράσινο φυλλάδιο" θα δοθεί σε ανθρώπους που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Το Υπουργείο Υγείας θα εκδώσει το πιστοποιητικό εμβολίου αφού λάβει τη δεύτερη δόση", ανέφερε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ στην ιστοσελίδα του. "Θα τεθεί σε ισχύ 7 ημέρες αργότερα, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα της χορήγησης του εμβολίου." Το φυλλάδιο θα προσφέρει στα εμβολιασμένα άτομα σημαντική ελευθερία από τους περιορισμούς ασφαλείας λόγω του Covid_19

Οι άνθρωποι που θα το κατέχουν δεν θα έχουν τους περιορισμούς που θα έχουν όσοι δεν εμβολιάστηκαν. Θα εξακολουθούν να υποχρεούνται να φορούν μάσκα στο σε δημόσιους χώρους και να διατηρούν την κοινωνική αποστασιοποίηση, μένοντας δύο μέτρα από τους άλλους και αποφεύγοντας τις κοινωνικές συγκεντρώσεις. 

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι που θα έχουν στην κατοχή τους το φυλλάδιο θα είναι "επιλέξιμοι για χαλαρούς περιορισμούς σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο", ανέφερε η ιστοσελίδα του υπουργείου. Τα στοιχεία για την απόδειξη του εμβολιασμού θα καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Υγείας και οι ασθενείς που ανάρρωσαν από τον Covid_19 αλλά δεν έχουν εμβολιαστεί , δεν θα είναι επιλέξιμοι για το βιβλιάριο , σύμφωνα με την ιστοσελίδα. 

Το κλείδωμα του Ισραήλ πρόκειται να αρχίσει να χαλαρώνει στις 21 Ιανουαρίου, αλλά μια αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες σημαίνει ότι μπορεί να παραταθεί. 

Η χώρα κατέγραψε ρεκόρ 9.997 κρουσμάτων την Τετάρτη, περίπου διπλάσιο από το ημερήσιο ποσοστό των υποθέσεων στα τέλη Δεκεμβρίου. Το Ισραήλ είχε 523.885 επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού και 3.846 θανάτους, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. 

Η προσπάθεια εμβολιασμού έχει αντιμετωπίσει περισσότερα εμπόδια στις αραβικές και ορθόδοξες εβραϊκές κοινότητες στη χώρα, όπου υπάρχει υψηλότερος σκεπτικισμός για τα εμβόλια. Το Ισραήλ δέχθηκε επίσης πυρά από ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τη μη επέκταση της εκστρατείας εμβολιασμού του στα παλαιστινιακά εδάφη. 

Η Παλαιστινιακή Αρχή έχει συνάψει συμφωνία με την AstraZeneca και αναμένει να λάβει τις πρώτες δόσεις του εν λόγω εμβολίου τον Μάρτιο, αλλά έχει επικρίνει έντονα το Ισραήλ για αυτό που θεωρεί ότι αποφεύγει την ευθύνη της για την παροχή βοήθειας. Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι αυτό θα πρέπει να εξαρτάται από την Παλαιστινιακή Αρχή. 

Σύμφωνα με τοπικά ισραηλινά δελτία ειδήσεων, ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Netanyahu πραγματοποίησε την Τρίτη συνομιλίες με αξιωματούχους σχετικά με το πώς θα αρθεί σταδιακά το κλείδωμα και πώς θα εισαχθεί το πράσινο φυλλάδιο. Δεν δόθηκε ημερομηνία για την έναρξή του. Όλα τα δεδομένα λαμβάνονται.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.... 

 1ο Βίντεο...

2ο Βίντεο...


ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ



S.O.S... ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" COVID_19 ( SARS_CoV2 ) ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ TOY ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ME ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΟΥΚΙΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ ( QUANTOM DOTS DELIVER VACCINES AND INVISIBLY ENCODE VACCINATION HISTORY IN SKIN ) - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ _ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CRISPR/Cas9 _ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.


ΕΚΤΑΚΤΟ..... ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΑΡΧΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ...... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες