Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΩΝ KAI ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID_19 ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ CDC (Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων των Η.Π.Α) - COURAGE THRU COVID WRISTBANDS.

Ο Adam Wiatrowski είναι ο ιδρυτής της εταιρίας Courage Thru COVID. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες την κατασκευή ειδικών βραχιολιών για όσους προχωράνε στον εμβολιασμό για τον Covid_19 μετά την προτροπή και του Αμερικανικού CDC ( Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων των Η.Π.Α ).

Το CDC έχει προτείνει ανοιχτά την εφαρμογή χρήσης ειδικών ετικετών για να ξεχωρίζουν όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί για τον Covid_19 ώστε να παίρνουν θάρρος και όλοι όσοι είναι διστακτικοί στο να προχωρήσουν στον εμβολιασμό. 

CDC wants to use 'I got my COVID-19 vaccine!' stickers to encourage vaccinations

Τα βραχιολάκια εχουν ξεκινήσει να τα χρησιμοποιούν ήδη σε νοσοκομεία της Μινεσότα των Η.Π.Α και ο ιδρυτής της εταιρίας ελπίζει ότι σύντομα θα γίνεται η χρήση τους σε όλη την χώρα.  


ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...


Σ.Β

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.... 


S.O.S...ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" COVID_19 ( SARS_CoV2 ) ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ TOY ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ME ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΟΥΚΙΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ ( QUANTOM DOTS DELIVER VACCINES AND INVISIBLY ENCODE VACCINATION HISTORY IN SKIN ) - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ _ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CRISPR/Cas9 _ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες