Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

S.O.S...S.O.S...S.O.S. ΓΕΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ALEXANDRA HENRION - CAUDE ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ mRNA ΓΙΑ ΤΟΝ COVID_19 " ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ " - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ - ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ mRNA ΓΙΑ ΤΟΝ COVID_19 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΝΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ....

ΓΕΝΕΤIΣΤΡΙΑ ALEXANDRA HENRION CAUDE ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA

" ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ , ΕΝΝΟΏΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠIΓΕΝΕΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΒΛΕΦΘΕΙ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ , ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ. 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΙΣΕΣ

ΟΙ ΜΕΛΛΙΣΕΣ , ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ , ΕΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΓΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA.... 

....ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΛΛΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ!!! . 

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΣ mRNA ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΦΘΟΥΝ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. " 

" ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΨΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ.... 

....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΓΕΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ALEXANDRA HENRION CAUDEΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ : " ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ( ΥΒΡΙΔΙΑ ) ".....

    S.O.S... ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" COVID_19 ( SARS_CoV2 ) ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ TOY ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ME ΚΒΑΝΤΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΟΥΚΙΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ ( QUANTOM DOTS DELIVER VACCINES AND INVISIBLY ENCODE VACCINATION HISTORY IN SKIN ) - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ _ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CRISPR/Cas9 _ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες