Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 9 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....


Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 9 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. 


ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.....


1) ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ

2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

3) ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

4) ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

5) ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

6) ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

7) ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

8) ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΚΕ


9) ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ 



ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.....  

1ο

ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ


ΚΥΡΙΑΚΗ 12 MAΪΟΥ 2019 - ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ


ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2019 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ...



@ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


16/5/2019

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΤΑΚΟΥ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΙΣ 235 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 5300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ LIVE ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ. 

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ "ΚΟΨΕΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 9 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...




ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://www.diexodos-ellas.eu


2ο


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. 

Την 21,15 ώραν Ελλάδος της 12ης Μαΐου 2019, εις την αίθουσαν του δικαστηρίου του Αρείου Πάγου, η αρμόδια επιτροπή του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε τα ονόματα των κομμάτων που ενέκρινε να λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και τα ονόματα των κομμάτων των οποίων απαγόρευσε την συμμετοχήν των στις εν λόγω εκλογές. Μεταξύ των κομμάτων που απαγόρευσε την συμμετοχήν των στις εκλογές αυτές ήτο και η «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» . 

 Εμάς την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» μας απέκλεισαν, διότι εις το έμβλημά του κόμματος μας υπήρχε εις μικρόν μέγεθος η Ελληνική σημαία και αυτό απαγορεύεται από το νόμο. Πριν δυο ημέρες μας κάλεσαν τηλεφωνικά από το γραφείο 205 του Αρείου Πάγου, να το επισκεφθούμε διότι είχαμε υποβάλει ελλειπή δικαιολογητικά των υποψηφίων μας. Το επισκέφθειν και μου έδωσαν οδηγίες πως να συμπληρώσω σωστά τα δικαιολογητικά όλων των υποψηφίων. Τα συμπλήρωσα και τα κατέθεσα την επομένη, δεν μου είπαν τίποτα για τη σημαία, αν μου έλεγαν ήτο απλό, θα την έσβηνα με blanc. Γιατί δεν μου μίλησαν καθόλου για αυτό; Και για να γνωρίζεται άπαντες όλα τα κόμματα εκλήθησαν και διόρθωσαν εν μέρη τα δικαιολογητικά τους διότι είχαν τόσες λεπτομέρειες που ερευνούσαν που οι πολλοί ΔΕΝ τις γνωρίζαμε. 

 Την 12ην Μαΐου 2019 και ώρα 16,30 με κάλεσε στο τηλέφωνό μου μια κυρία από το 401 γραφείο του Αρείου Πάγου να τους επισκεφθώ να διορθώσω ένα μικρό λάθος στα δικαιολογητικά του κόμματός μου και σε μισή ώρα βρισκόμουν στο γραφείο της, αριθ. 401. 

 «Είμαι ο πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ», με ζητήσατε;» «Ναι, να κατεβείτε στο 205 γραφείο στην κα Σταυροπούλου, αυτή θα σε ενημερώσει.» Κατέβηκα στο 205 η κυρία με δυο δικηγόρους ενός κόμματος με 42 υποψηφίους ήλεγχαν τα δικαιολογητικά των. Κάθισα λίγο μακριά σε μια καρέκλα και μετά από μισή ώρα τελείωσαν. 

 «Τι θέλετε κύριε;» «Είμαι ο Πρόεδρος της « ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» και με έστειλαν εδώ από το 401 για να διορθώσω κάποιο λάθος στα δικαιολογητικά μας.» «Περιμένετε κύριε και θα σας πω μόλις επιστρέψω.» Βγαίνει από την πόρτα και παίρνει το ασανσέρ μετά 10 λεπτά επιστρέφει σοβαρή και σκυθρωπή. «Περιμένετε κύριε απ’ έξω στο σαλόνι και θα σας φωνάξω όταν χρειασθεί». 

 Περίμενα 40 λεπτά, μπαίνω στο γραφείο, με βλέπει, «σας είπα κύριε να περιμένετε. Πηγαίνετε στο σαλόνι». Ανέβηκα στο 401 και εξήγησα στην κυρία ότι περιμένω άδικα, τι συμβαίνει; Μου απαντά, «πηγαίνετε ξανά κάτω και μην κάθεστε στο σαλόνι αλλά μέσα στην αίθουσα του γραφείου σε θέση που να σε βλέπει η κυρία, θα της τηλεφωνήσω εγώ τώρα να σε εξυπηρέτησή», και σήκωσε το τηλέφωνο. Έφυγα αμέσως κατέβηκα στο 205 και κάθισα στην άλλη άκρη του τραπεζιού. Το τραπέζι αυτό είναι των Συνεδριάσεων και έχει μήκος 20 μέτρα. Η κυρία στο ένα άκρο με μια άλλη κυρία και με ένα κύριο ήλεγχαν και ταξινομούσαν τα δικαιολογητικά των κομμάτων και κάθε λίγο τα έτοιμα τα μετέφερε η κυρία σε κάποιο άλλο γραφείο. Μετά από 50 λεπτά περίπου έρχεται η άλλη κυρία και μου λέει «κατέβα στον Πρώτο όροφο σε λίγο η επιτροπή θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τα κόμματα που ενεκρίθησαν.» Η ώρα ήτο 20,10. «Με τη δικιά μου υπόθεση τι γίνεται, θα κάνω κάποια διόρθωση;» «Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα πήγαινε στον πρώτο όροφο». 

 Πήγα στον πρώτο όροφο, η αίθουσα ήτο γεμάτη και περιμένανε όλοι την επιτροπή και στις 21,10 έφθασε η επιτροπή και ενέκρινε τη συμμετοχή 40 κομμάτων και απέρριψε Δέκα μεταξύ αυτών και την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ». Ενώ ήτο εύκολος η διόρθωσις του λάθους και υπήρχε ο χρόνος ΔΕΝ μας εδόθη η δυνατότητα να το διορθώσουμε ενώ στα άλλα κόμματα έδωσαν την δυνατότητα αυτή και διόρθωσαν τα λάθη τους. Μήπως επειδή είχαμε υποψήφιο την Γραμματέα του Κράτους των Αιγών, την συνέχειαν του Κράτους του Μ. Αλεξάνδρου που έχει αναγνωρίσει η ΟΥΝΕΣΚΟ και ΔΕΝ έπρεπε αυτό να το μάθουν οι Ευρωπαίοι ή μήπως επειδή είχαμε υποψήφιο και έναν Βόρειο Ηπειρώτη και ΔΕΝ έπρεπε να μάθουν οι Ευρωπαίοι πως ο Ράμα βασανίζει και εκτοπίζει τους Βορειοηπειρώτες, ή επειδή ο υποψήφιος μας από το Ηράκλειο Κρήτης, είχε κινηθεί δραστήρια και είχε συσπειρώσει όλους τους ορθοδόξους Χριστιανούς κατά των διαλυτικών μεθοδεύσεων της σημερινής κυβερνήσεως μας, όπως π.χ. μεθόδευσε τον δικό μας αποκλεισμό εκ των εκλογών, απέκλεισε δε και άλλα δυο πατριωτικά κόμματα, εξ’ αυτών, ενώ ενέκρινε την συμμετοχήν του κόμματος, 

 «ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ» που έχει 42 υποψηφίους όλους Μουσουλμάνους, κυρίως εκ Τουρκίας. Αυτοί είχαν όλοι τους νόμιμα πιστοποιητικά ακριβείας, Π.χ. πιστοποιητικά γεννήσεως και ποινικού Μητρώου; Είχαμε προθεσμία δύο ημερών, εμείς μετά βίας βγάλαμε αυτά τα πιστοποιητικά και όχι όλοι, αυτοί από την Τουρκία και τις άλλες χώρες πως τα έφεραν σε δυο ημέρες, ή μήπως εξέτασαν μόνον τον χρόνο παραμονής των στην Ελλάδα; Αν είχαν ληστεύσει ή δολοφονήσει στην πατρίδα τους ή όχι πως το εξακρίβωσαν και τους επέτρεψαν την συμμετοχήν των στις εκλογές; 

Επέτρεψαν δε και την συμμετοχή του Αρτέμη Σώρρα , διότι έγινε προ ημερών αναθεωρητικό δικαστήριο και τον απήλλαξε της ποινής των 5 ετών στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων. Της ποινής όμως της υπεξέρεσης δεν έμαθα τι έγινε; Τον απήλλαξαν και από αυτή ή ΟΧΙ; 

 Έλληνες από σήμερα γνωρίζουμε ότι για 5 χρόνια τα Εθνικά μας δίκαια στο Ευρωκοινοβούλιο θα χειρίζονται οι εχθροί του Ελληνισμού, εκτός και ψηφίσετε νέα μικρά κόμματα και ούτε ένα από τα κόμματα της βουλής, ούτε τα διαφημιζόμενα κόμματα αναχώματα που έκαναν παλαιοί πολιτικοί που χρηματοδοτεί ο Ρόθτσιλντ. 


 Αθήνα 15-05-2019 Μετά τιμής , 

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ΑΙΤΙΟΝ" 19/12/2014 - "ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ"



ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
https://www.ethnegersia.gr


3ο

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ 



Η Εθνική Ελπίδα ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010. Πρόεδρος του κόμματος είναι ο γνωστός στους φιλοβασιλικούς κύκλους, Γεώργιος Παπαδόπουλος. 

Κύριος στόχος του κόμματος είναι η επαναφορά της Βασιλευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄, στον θρόνο της Ελλάδας. 

Στα εθνικά θέματα υιοθετείται σκληρή γραμμή, με την άρνηση ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε., την μη εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στη Βόρεια Μακεδονία, ενώ γίνεται λόγος και για «αλύτρωτο ελληνισμό». Το ίδιο σκληρή είναι η θέση και στο μεταναστευτικό, όπου οι λαθραίοι μετανάστες χαρακτηρίζονται «έποικοι» και προτείνεται η επαναπροώθηση στις χώρες καταγωγής τους. 

Έλαβε πρώτη φορά μέρος σε εκλογές στις εκλογές του Ιουνίου 2012, πήρε την 18η θέση, 0,07% και 4.303 ψήφους ενώ στις εκλογές του Ιανουάριου 2015 και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 απορρίφθηκε η συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές. Στις 13 Μαΐου ανακοινώθηκε από τον Άρειο πάγο ότι η συμμετοχή του κόμματος απορρίφθηκε.


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ




4ο

ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ





Κάντε κλικ για μεγένθυνση
Κάντε κλικ για μεγένθυνση



https://www.facebook.com/kinimaethnikisanexartisias/



5ο

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ


Πρόεδρος του κινήματος είναι ο κος Τάκης Μουσσάς.


https://www.facebook.com/pg/Υπερήφανη-Ελεύθερη-Ελλάδα-Freedom-Greece-362759607897709/posts/



6ο

ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ




Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
https://oramaellados.gr/to-orama/idrytiki-diakiryksi

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΩΔΗΣ




ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://oramaellados.gr 



7ο


ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ 
Σε μια άλλη ευρωπαϊκή συμπολιτεία

Κάντε κλικ για μεγένθυνση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ! 
 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ 

Η φανερή έλλειψη αρχών και προσανατολισμού στη διακυβέρνηση της σύγχρονης Ελλάδας και η απροκάλυπτη διαφθορά που εξακολουθεί να επικρατεί σε όλη τη δημόσια ζωή της πατρίδας μας, με ευθύνες και παραλείψεις όσων το πολιτικό σύστημα προβάλλει, για να αποφασίζουν και να μας αντιπροσωπεύουν, αποδεικνύουν την οικονομική χρεωκοπία της χώρας και την ηθική κατάπτωση των πολιτικών, που αναδεικνύουν τόσο την κρίση Δικαιοσύνης, όσο και του ρεπουμπλικανικού – κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος. 

Ο Έλληνας πολίτης, παντελώς απροστάτευτος και μόνος, πασχίζει πλέον να επιβιώσει από τη λαίλαπα της ακρίβειας και των φοροεπιδρομών του κράτους και των εξωχώριων δυναστών που κυβερνούν, εκτός κάθε συνταγματικής λογικής, την Ελλάδα μας. Όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες βιώνουμε καθημερινά την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και των ανθρώπινων σχέσεων, που μας επηρεάζουν δυσμενώς, όπως και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα ή χρηματισμούς κάθε μορφής, ενώ μας κυριεύει πλήρης απογοήτευση και απελπισία . 

Αυτή η καθημερινότητα δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσει πλέον να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο αδιέξοδο τρόπο της κομματοκρατίας, δηλαδή της εναλλαγής κομμάτων στην εξουσία, που κομματιάζουν το ενιαίο κοινωνικό σώμα των Ελλήνων. Οφείλουμε πλέον ανεξάρτητα από τη μέχρι τώρα πολιτική και κομματική μας καταγωγή να εγερθούμε, εγκαταλείποντας την αδιαφορία μας, μπροστά στους επαπειλούμενους κινδύνους για τις επόμενες γενιές Ελλήνων. Ήδη διαπιστώνεται και εκφράζουμε μια ουσιαστική συσπείρωση του δημοκρατικού ελληνοκεντρικού χώρου, δηλαδή των πατριωτικών κομμάτων και λοιπών κοινοτήτων της Κοινωνίας των Ελλήνων Πολιτών, όπως και σοβαρών προσωπικοτήτων, που παραμένουν αμέτοχοι μέχρι τώρα στα διάφορα κομματικά παίγνια εξουσίας. 

Το άρθρο 120 του Συντάγματος μας επιβάλλει να αντισταθούμε με κάθε μέσο στην κατάλυσή του, που δυστυχώς ολοκληρώθηκε με την απαξίωση του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος Ιουλίου 2015 και της άρνησης του Ελληνικού λαού να κυβερνάται από κουαρτέτα και εξωχώριους θεσμούς, ερήμην των προβλέψεων του Συντάγματός μας. Η βάναυση αυτή καταπάτηση των θεμελιωδών συνταγματικών διατάξεων για την απαιτούμενη Λαϊκή Κυριαρχία επιβάλλει τη συσπείρωση της συντριπτικής πλειοψηφίας όλων των νοημόνων δημοκρατικών δυνάμεων, μαζί με ανεξάρτητους πολίτες με απώτερη επιδίωξη τη συγκρότηση μιας νέας πολιτικής και κοινωνικής πλειοψηφίας και μιας πατριωτικής κυβέρνησης με σκοπό την αποκεντρωμένη περιφερειακή και ποιοτική Ανάπτυξη της πατρίδας μας. Ταυτόχρονα μπορούμε να καταστήσουμε την Ελλάδα επίκεντρο μιας Βαλκανικής και Μεσογειακής διεθνούς πολιτικής και παγκόσμια αποδεκτών πρωτοβουλιών, που θα αποκρούσουν τον Ισλαμικό μεσαίωνα και θα αναδείξουν ξανά το Οικουμενικό Μήνυμα του Ελληνισμού προς την ανθρωπότητα. 

Δραστήριοι πολίτες που δρούμε υπεύθυνα και ανεξάρτητα στους επιστημονικούς και επαγγελματικούς μας χώρους δουλειάς, που προσφέρουμε με συνέπεια τον ελεύθερο χρόνο μας σε εθελοντικές οργανώσεις κάθε αντικειμένου και ενδιαφέροντος, ομογενείς που συντηρούμε την Ελληνική παράδοση και πολιτισμό στις απανταχού Κοινότητες του Απόδημου Ελληνισμού και Πρωτοπόροι στις τοπικές μας κοινωνίες, που συγκροτούμε στην πράξη εναλλακτικούς δημοκρατικούς θεσμούς, παράλληλα και ανεξάρτητα από το κατεστημένο της κομματοκρατίας, οικοδομούμε πλέον το Πανεθνικό – Παλλαϊκό Κίνημα της κοινωνίας των Ελλήνων πολιτών. Αυτό αποσκοπεί στην επανάκτηση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και της αυθεντικής Δημοκρατίας, με την υποστήριξη του παγκόσμιου Ελληνισμού και φιλελλήνων προς όφελος όλου του Ελληνικού λαού και ενάντια στους διαπλεκόμενους ολιγάρχες, που σε όλη τη λεγόμενη μεταπολιτευτική περίοδο μας κυβερνούν. Στην ιερή αποστολή μιας αυθεντικής και άμεσης πολιτικής έκφρασης αυτών των Αρχών και Προοπτικών, ζητάμε συμπατριώτες την ταχεία σας ανταπόκριση για να θεμελιώσουμε ένα νέο Σύνταγμα, που να ανατρέπει όλες τις ανομίες του παρελθόντος! 

 «Οι καιροί ου μενετοί» 

 «Τον τε μηδέν των κοινών μετέχοντα, ουκ απράγμονα αλλ’ αχρείον νομίζομεν!» 

 «Χρώμεθα γαρ πολιτεία ου ζηλούση τους των πέλας νόμους!»




8ο

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΚΕ 


https://www.facebook.com/pages/category/Political-Party/ΑΚΕ-Αγροτικό-Κόμμα-Ελλάδας-Agrarian-Party-of-Greece-641401039362943/



9ο

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ

Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια πληροφορία. 


--------


ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΟΜΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ.....


ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Σ.Β 


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΘΕΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ......Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες