Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΝΑΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ " ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΙΟΥ " ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Βίντεο : Οι αδελφές του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα μας είπαν για τον ιερό ναό που ήθελε να γίνει στο μαρτυρικό χωριό του , τους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου για να μπορούν να παντρεύονται οι νέοι και να βαπτίζουν τα παιδιά τους.



Ηχητικό βίντεο με την τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον γαμπρό του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα , τον κύριο Ευάγγελο Σακελλαράκη.



ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..... 


 IBAN:GR 4201720190005019094707804 τράπεζα Πειραιώς 

Σημείωση : Με κάθε κατάθεση ή έμβασμα να αναφέρεται ή εκάστοτε αιτιολογία από το καταθέτη (Υπέρ ανέγερσης ναού Υπέρ βοήθειας της οικογένειας ΚΑΤΣΙΦΑ)αυτό είναι απαραίτητο ώστε να μπορούμε να είμαστε σύννομοι με το φορολογικό καθεστώς της χώρας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες