Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...,ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ BETADINE - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019....


ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΪΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 9 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗΣ"¨ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΤΩΡΑ ΑΓΝΩΣΤΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ KAI ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ". 

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 

 Σ.Β 


ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ NEWS 24/7.....

Άγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, λίγο πριν 10 το βράδυ της Παρασκευής και την αλλαγή βάρδιας στη φύλαξη του χώρου, 4 άτομα, 3 άνδρες και μια γυναίκα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν κτίριο του δήμου στο οποίο φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαϊου. 

Ο φύλακας αιφνιδιάσθηκε από την παρουσία των ατόμων, του ζήτησαν να μην εμπλακεί λέγοντας του ότι δεν θα τον πειράξουν και κατευθύνθηκαν στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα”. Εκεί περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια με φαρμακευτικό υγρό, συγκεκριμένα Betadine, αποχώρησαν από το κτίριο και διέφυγαν επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη. Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι δράστες όμως είχαν προλάβει να εξαφανισθούν. 



Μέχρι τις 2μισυ τη νύχτα αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης συνέλεγαν στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και στελεχών του συνδυασμού. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο μέσα στο κτίριο φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τις υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας τα ψηφοδέλτια παρελήφθησαν μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής


Πλέον, από το υπουργείο Εσωτερικών θα κριθεί η τύχη του συνδυασμού, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές. Εν τω μεταξύ, η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς στον δήμο Καλλιθέας λήγει σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ.....

Σε πανικό βρίσκεται το παρακράτος της αριστεράς από την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και των συνδυασμών της "Ελληνικής Αυγής" σε όλη την Επικράτεια. 

Μετά τις αντισυγκεντρώσεις, τις απειλές, την φίμωση και τον αποκλεισμό οι "γνωστοί - άγνωστοι" του συστήματος προχώρησαν σε μια ακόμη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Χθες το βράδυ σύμφωνα με την μαρτυρία του φύλακα 4 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο κτήριο του Δήμου, όπου φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και κατέστρεψαν με χρωστική ουσία τα ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα". 

Η προσπάθεια τους για να ανασχέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και την επερχόμενη εκλογική Νίκη είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό. Τελούν υπό το κράτος του πανικού, καθώς ο συνδυασμός της "Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα" με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Τρύφωνα Μπουγά καταγράφει διψήφια ποσοστά και τυγχάνει ευρείας απήχησης και αποδοχής από τους δημότες της Καλλιθέας. 

 Όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την προβοκάτσια και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη. Τα ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα" αντικαθίστανται και θα βρίσκονται κανονικά την Κυριακή 26 Μαΐου σε όλα τα εκλογικά τμήματα





ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ...... 

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 9 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....



ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 - ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ_ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ_ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΜΑΣΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες