Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΧΑΡΤΗ ME ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ,Η ΘΡΑΚΗ , ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ.α) , ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ - Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ!


ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ μὲ τὸ στὸμα τοῦ προφὴτου Ἠσαΐα στὸ α’ κεφ. στ. 19,20:19 

« καὶ ἐὰν θέλητε καὶ εἰσακούσητέ μου, τὰ ἀγαθὰ τῆς γῆς φάγεσθε·» Ὁ Θεός μᾶς ἀφήνει ἐλεύθερους διότι ἐλευθερία σημαῖνει ἰσόθεον. Ὁ Θεὸς δὲν ἔχει ἄλλον πὰνω ἀπὸ τὸ κεφὰλι του καὶ κἀνει ὅτι θὲλει, καὶ αυτὴν τὴν ἐλευθερὶαν Του μᾶς χαρὶζει σὲ ἐμᾶς τοὺς θνητοὺς, γιὰ νὰ μᾶς κάνει Θεούς κατὰ χὰρην. 

20 «ἐὰν δὲ μὴ θέλητε, μηδὲ εἰσακούσητέ μου, μάχαιρα ὑμᾶς κατέδεται· τὸ γὰρ στόμα Κυρίου ἐλάλησε ταῦτα .» 

Εἶναι τόσο ἀπλό το νόημα, π.χ. σὰν νἀ μᾶς λὲει ὁ ἥλιος στὰ μὰτια μας, εὰν θἐλετε νὰ ἔχετε τὰ μὰτια σας ἀνοιχτὰ, θα προχωρᾶτε χωρὶς νὰ σκοντὰφτετε καὶ να πὲφτεται , ἐὰν ὄχι τὸτε σὲ κὰθε σας βῆμα θὰ σκοντὰφτετε και θα σκοτὼνεστε. Τὸσο ἀπλὸ εἶναι, ἀλλὰ ὁ ἀνθρωπος ἐμωρὰνθη καὶ δυστυχῶς δὲν καταλαβαὶνει. 


ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ , ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΠΡΟΣ , Η ΘΡΑΚΗ , ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ.α ) ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ....

«Δεν θέλουμε να πάρουμε τα εδάφη κανενός, παίρνουμε όμως ό,τι μας ανήκει». 

κάντε κλικ για μεγέθυνση

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.  


ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.....



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΒΙΝΤΕΟ : Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΧΪΟΥΙ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ " να διαδώσει ότι έγινε για να δυναμώσει η πίστη του κόσμου για τα ΕΣΧΑΤΑ γεγονότα που έρχονται και ότι η Ελλάδα θα περάσει μια πολύ μεγάλη δοκιμασία , και μόνο αν έχουμε δυνατή την πίστη μας στον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ θα τα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε ". 

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ κος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΓΚΡΗΣ - Διευθυντής Α’ Κλάδου (Επιχειρήσεων) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ , ΌΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ , ΚΗΡΥΤΤΌΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. 

ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. 


 ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ. 


Σ.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες