Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 15/6/2011 ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ - ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.Η χθεσινή συγκέντρωση στις 15/6/2011 των Ελλήνων πολιτών στο Σύνταγμα έδειξε κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ότι ο κόσμος είναι πλέον αποφασισμένος και δεν θα κάνει πίσω αν δεν αλλάξουνε οι πολιτικές και δεν υπάρξει πραγματική δικαιοσύνη.

Στους Αγανακτισμένους και αποφασισμένους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που κράτησαν την ψυχραιμία τους την ώρα των επεισοδίων με την αστυνομία, και με τους κουκουλοφόρους που προσπαθούσαν να διαλύσουνε τους συγκεντρωμένους με διάφορα μέσα και τρόπους, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν να κάνουνε.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

*ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....


Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 15/6/2011 . Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.....ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΑ.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ.ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ. ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ , ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ......

......ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ......
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.......

ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΑΝΑΡΤΗΣΗ....

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ....


Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ......ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ . ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ - ΟΠΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ :

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ, ΑΥΤΟΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.


Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝΑ.....
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.


15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙ ΞΙ ΣΤΙΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 )

18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ'(666).
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14

9Καὶ ἄλλος ἄγγελος τρίτος ἠκολούθησεν αὐτοῖς λέγων ἐν φωνῇ μεγάλῃ· Εἴ τις προσκυνεῖ τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ λαμβάνει τὸ χάραγμα ἐπὶ τοῦ μετώπου αὐτοῦ ἢ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτοῦ, 10 καὶ αὐτὸς πίεται ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τοῦ Θεοῦ τοῦ κεκερασμένου ἀκράτου ἐν τῷ ποτηρίῳ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ βασανισθήσεται ἐν πυρὶ καὶ θείῳ ἐνώπιον τῶν ἁγίων ἀγγέλων καὶ ἐνώπιον τοῦ ἀρνίου.

11 καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, καὶ οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτός οἱ προσκυνοῦντες τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ εἴ τις λαμβάνει τὸ χάραγμα τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

12 Ὧδε ἡ ὑπομονὴ τῶν ἁγίων ἐστίν, οἱ τηροῦντες τὰς ἐντολὰς τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν πίστιν Ἰησοῦ.

13 Καὶ ἤκουσα φωνῆς ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λεγούσης· Γράψον· μακάριοι οἱ νεκροὶ οἱ ἐν Κυρίῳ ἀποθνῄσκοντες ἀπ' ἄρτι. ναί, λέγει τὸ Πνεῦμα, ἵνα ἀναπαύσωνται ἐκ τῶν κόπων αὐτῶν· τὰ δὲ ἔργα αὐτῶν ἀκολουθεῖ μετ' αὐτῶν.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.....

Ο Άγιος Αρέθας επίσκοπος Καισαρείας και διάδοχος του Μ.Βασιλείου στον επισκοπικό θρόνο στο έργο του «Εξήγησις της Ιεράς Αποκαλύψεως PG 106» αναφέρει: «το χάραγμα θα δοθεί σαν ψήφος εντριβή και εγνωσμένη ανθρώποις».

Ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος που στον λόγο του «περί εμφάνισης του αντιχρίστου» (Ασκητικά) μας πληροφορεί: «διότι τοιούτον τρόπο χρησιμοποιεί ο τύραννος ώστε όλοι να βαστάζουσιν το σημάδι του πριν έρθει να απαιτήσει τα σύμπαντα».


ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.....


Στις 10/6/2011 στην βουλή των Ελλήνων έγιναν κάποιες επερωτήσεις σχετικά με την κάρτα του πολίτη από βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ της Ν.Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κυβερνώντες φαίνεται πως δεν μπορούν και δεν θέλουνε να καταλάβουν τίποτα από όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό έχουν ειπωθεί από εκπροσώπους της Εκκλησίας όπως θέματα θρησκευτικής συνειδήσεως όπως ακόμα και από τεχνικούς επιστήμονες για ζητήματα που αφορούν τα προβλήματα ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων στην κάρτα του πολίτη.


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Κου ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.....
Η προσωπική μας γνώμη που στηρίζεται πάνω σε στοιχεία είναι πως η κυβέρνηση αυτή αλλά και προηγούμενες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία από διάφορα μυστικά κέντρα που προωθούν κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου που τελικό στόχο έχουν να θέσουν τον πλανήτη και όλους ανθρώπους υπό τον πλήρη έλεγχο τους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε πως βλέπουμε συγχρόνως πολλές χώρες να αντιμετωπίζουνε τα ίδια προβλήματα ειδικά στον οικονομικό τομεα.....

Το επικίνδυνο της όλης κατάστασης είναι πως αυτοί που δίνουν τις εντολές σε αυτά τα μυστικά κέντρα είναι δαιμονικές οντότητες, με λίγα λόγια εκτελούν εντολές του ίδιου του ΣΑΤΑΝΑ που είναι κοινός εχθρός για όλους τους ανθρώπους διότι μισεί θανάσιμα τον άνθρωπο αλλά και όλα τα δημιουργήματα του Θεού .

Ίσως όλα αυτά να σας ακούγονται ως ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας , αλλά δυστυχώς δεν είναι. Δεν γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί ποιόν ακριβώς εξυπηρετούν με τις πολιτικές που ακολουθούνε και αυτό θα πρέπει να το τονίσουμε. Το θέμα όμως είναι πως οι σκοτεινές δυνάμεις με τον ένα η τον άλλον τρόπο καταφέρνουν να προωθούν τα σχέδια τους .


Αυτό μπορούν και το καταφέρνουν στις μέρες μας ακόμα πιο εύκολα αφού έχουνε καταφέρει να αλλοιώσουν το μεγαλύτερο μέρος των εκπροσώπων της Ορθοδόξου Εκκλησίας που δυστυχώς δεν μάχονται ενάντια σε όλα αυτά και αφήνουν τους πιστούς έρμαιους στα σχέδια της Νέας παγκόσμιας τάξης του Αντίχριστου , του τελευταίου παγκόσμιου κυβερνήτη που θα πιστέψουν και θα προσκυνήσουν ο περισσότερος κόσμος αφού θα έρθει να πλανήσει τα σύμπαντα.

Δεν υπάρχει χρόνος για αναστολές και καθησυχασμούς. Τα όσα βλέπουμε καθημερινά μαρτυρούν πως βρισκόμαστε λίγο πριν την έλευση του Αντίχριστου που θα είναι παγκόσμιος θρησκευτικός , πολιτικός , και στρατιωτικός ηγέτης.

Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να αντισταθούμε όλοι μαζί ενάντια σε αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις αφού πρώτα οπλιστούμε με τα όπλα του φωτός μέσα από τα μυστήρια της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας . Μακριά από τους οικουμενιστές, και από όλους όσους λένε πως η αριθμοποίηση του ανθρώπου , και η κάρτα του πολίτη δεν είναι τίποτα.


Να μην ξεχνάμε πως αιτία της ελέυσεως του Αντιχρίστου και της μεγάλης θλίψεως που θα ακολουθήσει είναι η πλήρη αποστασία των ανθρώπων από το θέλημα του Θεού , για αυτό και ο μόνος τρόπος να πάνε πίσω τα σχέδια του είναι να μετανοήσουμε ειλικρινά και να αγαπήσουμε τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό.

Όποιος πραγματικά θέλει να σωθεί και να κάνει πράξη τον λόγο του Θεού, ο Θεός θα τον βοηθήσει και θα του δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει.


ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ,Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.Με την ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων (φοροκάρτα) αναμένεται να προμηθεύσει το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογουμένους εντός του Ιουνίου.

Η κάρτα αποδείξεων αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στο τέλος του Ιουνίου και να απαλλάξει τους φορολογούμενους από την υποχρέωση να συγκεντρώνουν και να μετρούν τις αποδείξεις από τις κάθε είδους συναλλαγές τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο (12.000 ευρώ σήμερα).

Η κάρτα αποδείξεων αποτελεί προαιρετικό τρόπο καταγραφής των στοιχείων των αποδείξεων δαπανών που έχουν εκδοθεί για φορολογούμενο φυσικό πρόσωπο και θα χορηγείται στους πολίτες από τις τράπεζες που θα ενταχθούν στο σύστημα παραγγελίας και διάθεσης των μαγνητικών καρτών.

Ο χρήστης της κάρτας θα υποχρεούται να δηλώσει στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών τον αριθμό της μέσω Διαδικτύου και με την χρήση μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας (SMS).

Μέσω της καταγραφής των βασικών στοιχείων μιας απόδειξης (ΑΦΜ επιχείρησης, ημερομηνία και ποσό) σε μια προσωπική μερίδα ο πολίτης θα απαλλαγεί σε σημαντικό βαθμό από την υποχρέωση καταχώρησης και διατήρησης αυτών των αποδείξεων.

πηγήΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.....ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ......

......ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΩΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.....ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ,ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ.....
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ


ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ( ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ) ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ,ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΑΝΕ .....

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.......
ΒΙΝΤΕΟ 1οΒΙΝΤΕΟ 2ο

Διδαχή του Γέροντος Γαβριήλ του διά Χριστόν σαλού από τή Γεωργία περί των εσχάτων και του Αντιχρίστου.

Ο Γέροντας Γαβριήλ ο διά Χριστόν σαλός(1929-1995)πλήρης Χάριτος και αγιοπνευματικών χαρισμάτων απολάμβανε μεγάλου σεβασμού στη Γεωργία. Μαρτυρίες για την αγιότητά του δίνουν σε ένα μικρό βιβλίο Μητροπολίτες, ηγούμενοι, ηγουμένισσες, μοναχοί, ιερείς και λαϊκοί. Ο Γέροντας ήταν ασυμβίβαστος μέ κάθε αντίχριστη πολιτική και πρακτική.

Την Πρωτομαγιά του 1965 έκαψε ένα 12μετρο πορτραίτο του Λένιν που κρεμόταν στό κτίριο του ανωτάτου Σοβιέτ στην Τιφλίδα, πρωτεύουσα της Γεωργίας. Συνελήφθη απο την Κα-Γκε-μπε.

Στην ερώτηση του ανακριτή γιατί το έκανε απάντησε: Το έκανα γιατί δεν είναι δυνατόν να λατρεύουμε έναν ανθρωπο. Εκεί, στη θέση του πορτραίτου του Λένιν πρέπει να κρεμάσετε την εικόνα της σταυρώσεως του Χριστού.Γιατί γράφετε "Δόξα στο Λένιν"; Πρέπει να γράψετε :"Δόξα στον Κύριο Ιησού Χριστό". Μετά από αυτό τον έκλεισαν σε ψυχιατρική κλινική όπου διέγνωσαν σχιζοφρένεια!

Παραθέτουμε στη συνέχεια μερικές από τις νουθεσίες του Γέροντος προς τα πνευματικά του τέκνα περί των εσχάτων και του Αντιχρίστου.

Δίδασκε ο στάρετς : "Στους εσχάτους καιρούς τους ανθρώπους θα τους σώσουν η αγάπη, η ταπείνωση και η καλοσύνη. Η καλοσύνη ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου, η ταπείνωση οδηγεί μέσα σ' αυτόν, αλλά η αγάπη εμφανίζει τον Θεό".

Όλους όσους πήγαιναν σ΄αυτόν για ευλογία, τους παρακαλούσε κλαίγοντας: < Νά κάνετε το καλό για να σας σώσει η καλοσύνη σας. Η γη κατά το ήμισυ έγινε Άδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς, αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα τον δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί... Μη μένετε χώρια. Κρατηθείτε μαζί, δέκα- δεκαπέντε μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλο.

Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη. Έστω κι αν βάζουν σ' αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου, αυτό δεν είναι ακόμη το χάραγμα. Πρέπει να λέτε το "Πάτερ ημών¨, να κάνετε το Σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται.

Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια απότους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες>.

Ρώτησαν το στάρετς αν μπορεί κανείς να κλέψει τροφή, όταν δε θα μπορεί να την αγοράσει. Απάντησε έτσι : < Αν κλέψεις, θα παραβείς μία από τις δέκα εντολές. Όποιος ενεργεί έτσι, ακόμη κι έτσι δέχεται τον Αντίχριστο. Ο πιστός άνθρωπος πρέπει να ελπίζει στο Θεό.

Ο κύριος στους εσχάτους χρόνους θά ενεργεί τέτοια θαύματα, ώστε ένα φυλλαράκι από το δέντρο θα φθάνει για τροφή ενός μηνός. Στ΄αλήθεια. Ο πιστός άνθρωπος θα σταυρώνει τη γη και εκείνη θα του δίνει ψωμί. Αν βιάσουν ένα κορίτσι, το διακορεύσουν χωρίς τη θέλησή του, αυτό ενώπιον του Θεού θα παραμείνει παρθένος. Έτσι θα γίνει και με το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δεν θά ενεργεί πάνω του. Στο Ευαγγέλιο ειναι γραμμένο ότι παντού θα γίνονται διωγμοί αλλά και θλίψη σε όποιον προδίδει το Ευαγγέλιο. Θα έρθει καιρός που θα είναι απαραίτητο να φύγετε στα βουνά, μόνο να μην το κάνετε ένας-ένας. Ομαδικά να φεύγετε στα βουνά και τα δάση. Για τους πιστούς χριστιανούς η μεγαλίτερη θλίψη θα είναι ότι αυτοί θα φεύγουν στο δάσος αλλά οι κοντινοί τους άνθρωποι θα δέχονται το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές. Ομως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο με τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό χριστιανό>.

Όσα γράφει ο Γέροντας δεν πρέπει να μας δημιουργούν άγχος και υπερβολική ανησυχία αλλά να μας οπλίζουν με πίστη και υπομονή να μας ενθαρύνουν σέ περισσότερη προσευχή και προσοχή στη ζωή μας. Και, εννοείται, δεν πρέπει να παραιτηθούμε, όσο ακόμη μας παίρνει, από τα δικαιώματά μας, την εργασία μας και τη φροντίδα των παιδιών μας.


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ......

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΕΠΙΚΛΗΣΗ......ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ; - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
ALEISTER CROWLEY

Μέγας σατανιστής του προηγούμενου αιώνα. Αποκαλούσε τον ευατό του Μεγα θηρίον 666. Αυτός και οι συνεργάτες του μετά από σατανιστικές τελετές με τις ονομασίες......

THE AMALANTRAH WORKING
THE BABYLON WORKING

φέρανε σε αυτήν την διάσταση που ζούμε δαιμονικές οντότητες. Δείτε την σχέση που υπάρχει και με κάποιες εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων στον ουρανό στις μέρες μας.


Ένα απλό ερώτημα......

Πως γίνεται να εμφανίζεται ένα "αγνώστου προελεύσεως" αντικείμενο στον ουρανό μετά απο την προσευχή επίκληση κάποιου;

Το που γίνεται η προσευχή, και όλες οι σχετικές απαντήσεις, στο βίντεο που ακολουθεί........

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.......Μέρος πρώτοΜέρος δεύτερο

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ......
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )


"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."

Μετάφραση:

"...Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. ..."Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τον PHIL SCHNIEDER....


...πρώην κυβερνητικού στις Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός . Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγεις βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.

Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα .

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες.....
και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις.......

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ......


ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 - ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΓΚΡΙΖΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ )

ΕΠΙΠΕΔΟ 6 - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΟ 7 - ΤΜΗΜΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΑΛΑΜΟΙ


Ήτανε ένας από τους τρείς επιζώντες από τον κρυφό πόλεμο μεταξύ “εξωγήινων” και ανθρώπων στο Dulce στο New Mexico, όπου 66 κυβερνητικοί πράκτορες και εργάτες σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1979 με βάση τα όσα ο ίδιος λέει.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Phil Schnieder δείχνη το τραύμα που του προκλήθηκε στο στήθος του από έναν "εξωγήινο" που τον χτύπησε με κάποια ακτίνα, με αποτέλεσμα να χασει τον έναν πνευμονά του , τρία δάχτυλα από το χέρι του ,να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, και όλα αυτά κάτω από την Γή........


O Phil Schnieder δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996 , λίγο μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε, και μετά από αρκετες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και απειλές ακόμα και για την οικογενοιά του.....


Μεγάλη ψυχη ο Phil Schnieder που πραγματικά θυσιάστηκε για να έχει μέλλον η ανθρωπότητα......Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΟΥ PHIL SCHNIEDER......

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.......ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Η ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ SCHNIEDER ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΙΖΟ , ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ.....Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός (6ος αιώνας μ.Χ) - Περί του τέλους του κόσμου.

Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν.άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς (δια προσευχής και συμβολικής θύρας*), και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο** βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντεςκαι το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας,μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....


ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......

IQ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1200 , Ο ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 490 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ......ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ......

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ .Η.Π.Α ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.....

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ VALIANT FORD.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.......
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

PHIL SCHNIEDER : Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" (*ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 5/6 Η ΤΩΝ 7/8 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2029 , Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

PHIL SCHNIEDER : ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΚΡΙΕΝΤΑ ΤΟ 1954 ΟΠΟΥ Ο ΑΙΝΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑ ΤΟΤΕ.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ........

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......
ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Ο PHIL SCHNIEDER ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΥΡΗΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ " ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" .

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1995 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ 6 ΜΕ 7 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.......

ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ" ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ Ο SCHNIEDER ΑΠΑΝΤΑΕΙ.......

- ΝΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΚΡΙΖΟΥ......
ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......


ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ......
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α ΚΑΙ ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΗΝΟΙ" ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ......


ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - MAGIC GATES......BILL SCHNOEBELEN

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ - U.F.O - ΜΑΣΟΝΙΑ
ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ PHIL SCHNIDER.....

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΕΡΕΥΝΑ......ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ - ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ........

Πού πάνε τα λεφτά μας ;

Πως γίνεται να είναι χρεωμένες σχεδόν όλες οι χώρες του κόσμου και που ;

Τι μας ετοιμάζουνε και εμείς ασχολούμαστε με σαπουνόπερες , eurovision , και λοιπά κατασκευάσματα της νέας τάξης που μας κρατάνε υπνωτισμένους ( Mind Control ) και δεν μπορούμε να δούμε αυτά που πραγματικά συμβαίνουν γύρω μας ;

Βρισκόμαστε κοντά σε μια παγκόσμια καταστροφή και μια παγκόσμια δικτατορία ;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..........

Τρισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ για υπόγειες βάσεις ( Πολιτείες ) . 1500 περίπου σε ολόκληρο τον κόσμο , αλλά δυστιχώς όχι για όλο τον κόσμο, παρά μόνο για την Ελίτ!!!

Deep Underground Military Bases and the Black Budget

The Black Budget currently
consumes $1.25 trillion per year

Πηγή πληροφορίας

Δείτε στις παρακάτω σελίδες σχετικές
αναφορές για τις βάσεις στην Αμερική………


http://educate-yourself.org/dc/undergroundbaseslisted08feb04.shtml

Δείτε ακόμα….

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ......Phil Schneider - November 1995 LectureΠοιοι οι λόγοι που ετοιμάζονται κάποιοι να πάνε
να ζήσουνε κάτω από την επιφάνεια της γης ;

Θα σας βάλω μερικά κομμάτια από τα όσα εξομολογήθηκε ένας Νορβηγός πολιτικός για τις υπόγειες αυτές βάσεις που είδε με τα μάτια του, και που έχουνε πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον και δίνουνε εν μέρει και απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ.....

Είμαι νορβηγικός πολιτικός. Θα μπορούσα να πω ότι τα δύσκολα πράγματα θα συμβούν από το έτος 2008 μέχρι το έτος 2012.

Η νορβηγική κυβέρνηση χτίζει όλο και περισσότερες υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Όταν ρωτιούνται, απλά λένε ότι είναι για την προστασία των πληθυσμών της Νορβηγίας. Όταν ερευνώ για το πότε θα τελειωθούν, μου απαντούν «πριν από το 2011».

Το Ισραήλ κάνει επίσης το ίδιο πράγμα και πολλές άλλες χώρες επίσης.

Η απόδειξή μου που τι λέω είναι αληθινό είναι στις φωτογραφίες που έχω στείλει και όλων των πρωθυπουργών και των υπουργών που τείνω να συναντηθώ και εξοικειώνομαι με. Ξέρουν όλο αυτό, αλλά δεν θέλουν να ανησυχήσουν τους ανθρώπους ή να δημιουργήσουν το μαζικό πανικό.

Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει αρχίσει με την αποθήκευση των τροφίμων και των σπόρων στη Svalbard περιοχή και στον αρκτικό Βορρά με τη βοήθεια των ΗΠΑ και της ΕΕ και όλες γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο εκείνους που είναι στην ελίτ της δύναμης και εκείνους που μπορούν να ενισχύσουν πάλι: γιατροί, επιστήμονες, και ούτω καθεξής………

Όσον αφορά σε με, ήδη ξέρω ότι πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στη περιοχή Mosjοen όπου έχουμε μια βαθιά υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί διαιρούμαστε σε τομείς, κόκκινο, μπλε και πράσινος.

Οι άνθρωποι που πρόκειται να αφεθούν στην επιφάνεια δεν θα πάρουν καμία βοήθεια. Το σχέδιο είναι ότι 2.000.000 Νορβηγοί πρόκειται να είναι ασφαλείς, και το υπόλοιπο θα πεθάνει. Αυτός σημαίνει ότι 2.600.000 θα χαθούν στη νύχτα μην ξέροντας τι για να κάνουν.

Θυμηθείτε ότι εκείνοι που πρόκειται να είναι σε και γύρω από τις περιοχές πόλεων το 2012 είναι εκείνοι που πρόκειται να χτυπηθούν πρώτα ....

Αργότερα ο στρατός θα εξαγνίσει το υπόλοιπο των επιζώντων με διαταγή για να σκοτώνουν εάν υπάρχει οποιαδήποτε αντίσταση ,για να τους φέρει στα στρατόπεδα όπου καθένας θα πάρει μαρκαριστεί με έναν αριθμό και μια ετικέτα.

* Σημειώσεις από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

* ( Στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξαγνισμός ,Θανάτωση σε όποιον δεν δεχτεί να υπακούσει στις εντολές που θα δώσει ο παγκόσμιος δικτάκτορας ( Αντίχριστος ).

* Όσοι υπακούσουν θα οδηγηθούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και θα μαρκαριστούν με έναν αριθμό και μια ετικέτα. Θα έλεγα με ένα υψηλής τεχνολογίας εμφυτεύσιμο RFID Chip. ( Υποχρεωτικό σφράγισμα ) με άγνωστο το τι πρόκειται να τους συμβεί και ποια θα είναι η χρήση τους από τις δυνάμεις του Αντίχριστου.
( Σίγουρα όχι καλή )

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι ήδη έτοιμα, όπως και τα πλαστικά φέρετρα για όσους δεν επιβιώσουν από αυτό που πρόκειται να συμβεί ,αλλά και για όσους αντισταθούν στην νέα τάξη πραγμάτων.

Alex Jones - 500.000 Plastic CoffinsFEMA's Plastic Coffins for the American PeopleΞέρω ότι 18 βάσεις υπάρχουν στη Νορβηγία. Δεν ξέρω ακριβώς τους κινδύνους επειδή δεν είμαι επιστήμονας. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πριν από το 2012 οι διαφορετικές κυβερνήσεις πρόκειται να φύγουν για τις βάσεις που έχουν χτίσει για τα τελευταία 40 ή 50 έτη.

Εάν αυτό το αντικείμενο περάσει, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα στην επιφάνεια της γης. Αυτό είναι που ξέρω. Για αυτό πηγαίνουν υπόγεια.

Εάν ένα τέτοιο γεγονός έρχεται, έχουν σιγουρευτεί ότι πέντε έτη ή περισσότερο πρέπει να διαμένουν υπόγεια για να αποφύγουν αυτό. Όταν ξέρουν οτι θα είναι ασφαλές στην επιφάνεια, θα ανέβουνε πάλι. Ακριβώς είχαμε την υποχρέωση ότι πρέπει να φύγουμε πριν από το 2012 και ότι υπάρχει κάτι στο διάστημα που πρόκειται να προκαλέσει πολλή καταστροφή…….

Μεταφρασμένο κείμενο με το Systran Translate από την παρακάτω σελίδα.

http://www.projectcamelot.org/norway.html

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ενός πυρινικού ολοκαυτώματος που θα προκαλέσει το χάος για να μπορέσει να εδραιωθεί η νέα τάξη πραγμάτων πάνω στα ερείπια της παλιάς,για μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία.....

3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Πρωτόκολλο Σοφών της Σιών - Δέκατο Τέταρτο

Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ' αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ' αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Γι' αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη.

Θα διεγείρουμε τόσο μεγάλη απέχθεια απέναντι σ' αυτά, ώστε οι λαοί θα προτιμούν την ησυχία της δουλείας από τα δικαιώματα της διαβόητης ελευθερίας, η οποία τόσο τους βασάνισε, η οποία τους αφαίρεσε τα μέσα της επιβίωσης, η οποία τους παρέδωσε για εκμετάλλευση σε συμμορία τυχοδιωκτών που δε γνώριζαν τι έκαναν...

Πρωτόκολλο Σοφών της Σιών - Δέκατο Έβδομο

Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί παντού. Επομένως ελάχιστα χρόνια απομένουν ακόμη μέχρι την πλήρη κατάρρευση της Χριστιανικής Θρησκείας.

Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας.Πρωτόκολλο Σοφών της Σιών - Δέκατο Πέμπτο

Όταν τέλος αρχίσουμε να βασιλεύουμε μετά από πραξικοπήματα οργανωμένα παντού την ίδια μέρα, ύστερα από την οριστική ομολογία της μηδαμινότητας όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα περάσει πολύς καιρός ακόμη, ίσως αιώνας ολόκληρος, μέχρι τη στιγμή εκείνη), θα προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν συνομωσίες εναντίον μας.


Ακόμα.....

Άλλο ανησυχητικό ζήτημα είναι η ραγδαία εξέλιξη και χρήση της τεχνολογίας εντοπισμού RFID σχεδόν στα πάντα. Τρόφιμα , Ζώα , άνθρωποι , ακόμα και στα δέντρα. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα οι δυνάμεις του Αντίχριστου.

Για να μην μπορεί κανείς να επιβιώσει χωρίς να το γνωρίζει η κρεατομηχανή της νέας τάξης που όπως φαίνεται έρχεται και μάλιστα πολύ σύντομα.

Σχετικά βίντεοNEW REWE RFID TECHNOLOGYΜετά από την καταστροφή που θα επέλθει στη επιφάνεια της Γης, θα μπορεί να εντοπίζει ο στρατός με τα ηλεκτρονικά μέσα που θα διαθέτει όλα τα παραπάνω. Όσους θα έχουν επιβιώσει , όλα τα αποθέματα τροφίμων , τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει πάνω στον πλανήτη……για να γίνει έτσι και ο τελικός εξαγνισμός των ανθρώπων, όπως αναφέρει και ο Νορβηγός πολιτικός στο παραπάνω κείμενο.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16ον

21 ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΩΣ ΕΝΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΝ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΖΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΗΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΟΔΡΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 18ον

21 ΚΑΙ ΕΣΗΚΩΣΕΝ ΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΛΙΘΟΝ ΩΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΚΑΙ ΕΡΡΙΨΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΛΕΓΩΝ ΟΥΤΩ ΜΕ ΟΡΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΡΙΦΘΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΕΘΗ ΠΛΕΟΝ

22 ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΚΙΘΑΡΩΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΣΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΕΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΣΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ

23 ΚΑΙ ΦΩΣ ΛΥΧΝΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΕΓΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΜΦΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΣΘΗ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΣΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΗΤΕΙΑΝ ΣΟΥ ΕΠΛΑΝΗΘΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ

24 ΚΑΙ ΕΝ ΑΥΤΗ ΕΥΡΕΘΗ ΑΙΜΑ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
REVELATION - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ on Vimeo.ΣΧΕΤΙΚΑ.......

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ
ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.....

Κεφάλαιο 6

7 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου. 8 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ' αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς. 9 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν πέμπτην σφραγῖδα, εἶδον ὑποκάτω τοῦ θυσιαστηρίου τὰς ψυχὰς τῶν ἐσφαγμένων διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ καὶ διὰ τὴν μαρτυρίαν τοῦ ἀρνίου ἣν εἶχον·10 καὶ ἔκραξαν φωνῇ μεγάλῃ λέγοντες· Ἕως πότε, ὁ δεσπότης ὁ ἅγιος καὶ ὁ ἀληθινός, οὐ κρίνεις καὶ ἐκδικεῖς τὸ αἷμα ἡμῶν ἐκ τῶν κατοικούντων ἐπὶ τῆς γῆς; 11 καὶ ἐδόθη αὐτοῖς ἑκάστῳ στολὴ λευκή, καὶ ἐρρέθη αὐτοῖς ἵνα ἀναπαύσωνται ἔτι χρόνον μικρόν, ἕως πληρώσωσι καὶ οἱ σύνδουλοι αὐτῶν καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτῶν οἱ μέλλοντες ἀποκτέννεσθαι ὡς καὶ αὐτοί. 12 Καὶ εἶδον ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἕκτην, καὶ σεισμὸς μέγας ἐγένετο, καὶ ὁ ἥλιος μέλας ἐγένετο ὡς σάκκος τρίχινος, καὶ ἡ σελήνη ὅλη ἐγένετο ὡς αἷμα, 13 καὶ οἱ ἀστέρες τοῦ οὐρανοῦ ἔπεσαν εἰς τὴν γῆν, ὡς συκῆ βάλλουσα τοὺς ὀλύνθους αὐτῆς, ὑπὸ ἀνέμου μεγάλου σειομένη, 14 καὶ ὁ οὐρανὸς ἀπεχωρίσθη ὡς βιβλίον ἑλισσόμενον, καὶ πᾶν ὄρος καὶ νῆσος ἐκ τῶν τόπων αὐτῶν ἐκινήθησαν· 15 καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων, 16 καὶ λέγουσι τοῖς ὄρεσι καὶ ταῖς πέτραις· Πέσατε ἐφ' ἡμᾶς καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ἀρνίου, 17 ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ὀργῆς αὐτοῦ, καὶ τίς δύναται σταθῆναι;


Είναι τουλάχιστον περίεργο αυτό που συνέβη στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου euronews, όταν πρόβαλε ένα video με τα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο τις τελευταίες ημέρες.

Μέσα στις ταραχές και τις συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, και ενώ το video με τα αποσπάσματα αυτά προβάλλεται στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στο πλήθος μία μορφή, με αχνό πράσινο χρώμα, που μοιάζει με άλογο και έναν καβαλάρη επάνω του, να διασχίζουν το πλήθος σχεδόν πετώντας πάνω από τα κεφάλια τους και να χάνονται στο βάθος της εικόνας!!

Το video προβλήθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως MSNBC, CNN κλπ.

Πολλοί ήδη αναφέρονται σε σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, λόγω της ωχρότητας που είχε ο καβαλάρης με το άλογο, και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη..

Οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης, είναι οι δυνάμεις της ανθρώπινης καταστροφής που περιγράφονται στην Βίβλο, στο κεφάλαιο έξι της αποκάλυψης.

Οι τέσσερις ιππείς ονομάζονται παραδοσιακά βάσει των δυνάμεων που αντιπροσωπεύουν: Πόλεμος (κόκκινο άλογο), Πείνα (μαύρο άλογο), Λοιμός (άσπρο άλογο) και Θάνατος (χλωμό/ωχρό άλογο).

Το χλωμό/ωχρό άλογο που εμφανίζεται στο video για κάποιους αντιπροσωπεύει τον Τέταρτο καβαλάρη...

Βέβαια πολλοί είναι και εκείνοι που κάνουν λόγο ότι πρόκειται απλώς για μία απλή αντανάκλαση όπως και να έχει δείτε το video μετά το 1:15 και μετά....... τα συμπεράσματα δικά σας.ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010Όλα όσα παρακάτω αναφερθούν, ειπώθηκαν 50-60 χρόνια πριν την εποχή μας. Από τότε μέχρι τώρα έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια, ώστε τα πρόσωπα που αναφέρονται στην εν λόγω προφητεία να είναι σήμερα άνω των 80 χρόνων...

Χωρίς να θέλω να τρομάξω κανέναν (αν και ξέρω ότι το έκανα), θέλω να τονίσω ότι ο Αρχιμανδρίτης αυτός είχε προφητικό χάρισμα σε καιρούς δύσκολους για την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Εκτός από αυτές του τις προφητείες που αφορούν παγκόσμια γεγονότα, "είδε" και ένα σωρό άλλα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο με τους ανθρώπους της εποχής του... Προφητείες τού Αρχιμανδρίτου Λαυρέντιου τού Τσέρνιγκωφ ( Chernigov ), πού εκοιμήθη εν Κυρίω το 1950, και οι οποίες μιλούν για τις μέρες μας…

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ANTIΧΡΙΣΤΟ...

"...ή ηγουμένη της μονής Ντομνίσκαγια ( Domnitskaya) συνοδευόμενη από δύο αδελφές, είχε επισκεφθεί εκείνη τήν ημέρα τον πατέρα Λαυρέντιο για μία συζήτηση, πίνοντας ένα τσάι. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ό π. Λαυρέντιος τούς είπε :
"Εσείς και εγώ, μητέρα-ηγουμένη , δεν θα ζούμε για να δούμε τον Αντίχριστο αλλά αυτές οι δύο αδελφές ( Κελεϊνιτσιώτισες, κατά την γλώσσα τού τόπου), θα ζήσουν για να τον δούνε... "

Αυτό το περιστατικό έγινε το 1948. Και οι δύο καλόγριες είχαν γεννηθεί το 1923. Η μοναχή Ν... ήταν ή μία από τις δύο, πού μάς διηγήθηκε αυτό το περιστατικό.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Κάθε φορά πού ο πατήρ-Λαυρέντιος καθόταν στο τραπέζι για να δειπνήσει, ενώ περίμενε τον καθέναν που θα συνέτρωγε μαζί του, έλεγε:

"Δεν πεινάω, αλλά πρέπει να σάς δω όλους, και να σας μιλήσω σχετικά με το τί πρόκειται να γίνει στο μέλλον..."

Το "φρέαρ της Αβύσσου" ( ατομική βόμβα ), οι άνθρωποι - πουλιά πού πετάνε στον ουρανό ( βομβαρδιστικά αεροπλάνα της σημερινής εποχής), και αλλού, τρομοκρατημένοι άνθρωποι κρυμμένοι μέσα στα χαλάσματα με την αγωνία αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους...


Εικονα - Από μία σειρά αρχαίων και μεγάλων τοιχογραφιών της Αποκάλυψης, πού βρίσκονται στην αυλή της Μονής Διονυσίου τού Αγίου Όρους...

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΙΡΑΝ - 3ος παγκοσμιος πολεμος from westrock on Vimeo.Μερικές φορές έκλαιγε και έλεγε:

"Αλλοίμονο εάν ξέρατε, τί περιμένει τον κόσμο, και τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον...
Αλλοίμονο εάν ξέρατε, πόσο οι άνθρωποι υποφέρουν μέσα στήν Κόλαση..."

Όπως διηγείται ή μοναχή Μ..., συχνά ό π. Λαυρέντιος έλεγε:

"Να μη μείνετε έκπληκτοι όταν ακούσετε ότι οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν με κάθε τρόπο στις εκκλησίες και να προσεύχονται...

Αλλά όταν δείτε ότι εκείνοι πού φοράνε χρυσά καλύμματα και άμφια ( Αρχιμανδρίτες δηλαδή και Πατριάρχες ) απαγορεύσουν την ανάγνωση τού Ψαλτηρίου στην αρχή, και των Ωρών αργότερα, τότε τα πράγματα δεν θα είναι καλά...

Προσέξτε, ό Κύριος θα τα υπομείνει όλα αυτά, αλλά όμως για πολύ λίγο...

Γιατί μετά, θα τούς εγκαταλείψει ολότελα !

Και τότε, ή Δευτέρα Παρουσία θα είναι πολύ κοντά..."

ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...

" Το παρακάτω περιστατικό συνέβη την εποχή πού ζούσε ακόμη ό πατέρας μου , θυμάται ή Ι.Μ. αναφερόμενη στην συνομιλία της με τον πατέρα Λαυρέντιο.

"Είμαστε εξαιρετικά φτωχοί, ανίκανοι να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας μετά από την καταστροφή τού πολέμου. Πήγα να δω τον Άγιο γέροντα Λαυρέντιο, προκειμένου να του ζητήσω να μου δώσει ευλογία, να φορέσω κρυφά ένα είδος εσωτερικού ράσου, (για να είμαι κρυφή καλόγρια), αλλά μού είπε:

"Δεν θα χαθούν όλοι, όσοι είναι μέσα στον κόσμο (κοσμικοί άνθρωποι), αλλά ούτε και ο καθένας θα σωθεί, επειδή μόνο και μόνο βρίσκετε μέσα σε μοναστήρι....

Καταλαβαίνετε; Δεν έχει έλθει ακόμα ό καιρός..."

Πάλι άρχισα να τον εκλιπαρώ για να μού δώσει την άδειά του να μπω έστω, σε ένα γυναικείο μοναστήρι, γιατί είναι εξαιρετικά πολύ δύσκολο για έναν, να σωθεί μέσα στον κόσμο, αλλά ο Γέροντας μού είπε:

"Οι μοναχοί στα μοναστήρια θα επιτύχουν να μπούνε στον έβδομο ουρανό (Παράδεισο) αλλά εάν ξέρατε μόνο, τί δόξα περιμένει εκείνους τούς αγνούς, πού ζούνε μέσα στον κόσμο!

Γιατί ό Κύριος θα πει, σε εκείνους τους σχηματοφόρους μοναχούς, να κάνουν τόπο για αυτούς τους μυστικούς αγνούς Χριστιανούς, για αυτούς που δεν έζησαν όπως εμείς, σε μοναστήρι. Και θα συμβεί αργότερα, αυτοί οι τελευταίοι, να προηγηθούν υπερβολικά των πρώτων!

Καταλαβαίνετε ότι ενώπιον του Θεού, οι μυστικοί Χριστιανοί θα είναι ανώτεροι από εκείνους μέσα στα μοναστήρια; Καταλαβαίνετε τί εννοώ;" ρώτησε ο γέροντας.

-- Δεν καταλαβαίνω τίποτα, απάντησα.

-- Θυμηθείτε ακριβώς τί σας είπα, τώρα μόλις..., είπε ο γέροντας.

ΛΙΓΟΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ...

Ο σεβάσμιος πατέρας Λαυρέντιος τού Σέρνιγκοβ, καθόταν συχνά και έκλαιγε, λυπούμενος τούς ανθρώπους πού έχαναν τις ψυχές τους για πάντα...

" Αν ξέρατε εσείς, πόσοι άνθρωποι υπάρχουν και συμπιέζονται μέσα στην Κόλαση, όπως οι ρέγκες σε ένα βαρέλι..." έλεγε χαρακτηριστικά, κλαίγοντας...

Σχετικό Βίντεο

Αληθινή μαρτυρία για την μετά θάνατον ζωή......
Τα πνευματικά του παιδιά τον παρηγορούσαν, αλλά μέσα στα δάκρυα απαντούσε:

" Εσείς δεν βλέπετε.... αλλά εάν μπορούσατε να δείτε... τότε θα καταλαβαίνατε την θλίψη των ανθρώπων εκείνων... Και δυστυχώς, τις έσχατες μέρες τού κόσμου, η κόλαση θα γεμίζει περισσότερο, όλο και από νέους ανθρώπους..."

" Σάς το λέω με μεγάλη μου λύπη, έλεγε, ότι τότε θα αγοράζετε σπίτια, και θα σκοτώνεται έτσι την ώρα σας με τον εξωραϊσμό των μεγάλων και υπέροχων μοναστικών κτηρίων. Έτσι όμως, δεν θα έχετε χρόνο για προσευχή, αν και κάνατε όρκο να παραμείνετε ακτήμονες. Δεν θα είναι δύσκολο να σωθείτε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αρκεί να πορευθείτε όμως, με πολύ σοφία και φρόνηση...Καθένας, που θα υπερνικήσει όλους αυτούς τους πειρασμούς θα σωθεί, ερχόμενος μεταξύ των πρώτων. Οι πρώτοι από εσάς, θα είναι όπως οί λαμπτήρες, οι τελευταίοι όμως θα είναι σαν τον Ήλιο. Αφήστε όλα αυτά τά γήινα και προετοιμάστε άλλες κατοικίες για εσάς.

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ (ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ)

" Λίγο καιρό πριν την βασιλεία τού Αντίχριστου, ακόμη και εκείνες οι Εκκλησίες που έχουν κλείσει θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό τους...

Θα επιχρυσώσουν τούς θόλους των καμπαναριών και των Καθεδρικών ναών, και όταν θα ολοκληρώσουν και τον κύριο ναό, τότε θα έχει έρθει ο καιρός για την ενθρόνιση του Αντίχριστου.

Προσευχηθείτε, ό Θεός να μακραίνει εκείνον τον χρόνο, για να ενθαρρυνθούμε και να στηριχτούμε. Θα είναι μια φοβερή χρονική περίοδος, αυτή πού μάς περιμένει...
Αυτή, ή αποκατάσταση των Καθεδρικών ναών θα συνεχιστεί μέχρι την στιγμή της στέψης του Αντίχριστου. Θα έχουμε τότε μια πρωτοφανή λαμπρότητα...

Ο πατήρ Λαυρέντιος συνήθιζε να λέει δακρύζοντας:

"Βλέπετε, πόσο πανούργα και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό το κακό; Όλοι οι Καθεδρικοί ναοί τότε θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πριν τα περασμένα χρόνια, αλλά δεν πρέπει εσείς τότε, να μπαίνετε στους ναούς αυτούς, για την αναίμακτη θυσία τού Ιησού Χριστού.

Προσέξτε και θυμηθείτε !

Θα υπάρχουν τότε Εκκλησίες , αλλά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παρευρεθούν μέσα σ΄ αυτές.

Όσοι θα μπαίνουν εκεί, θα συναθροίζονται ως πλήρη "Σατανική συναγωγή" (Aποκ. 2.9)

( ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος σε Εβραική συναγωγή που δεν είναι τίποτα άλλο από συναγωγή του σατανά. Το βίντεο ξεκινάει μάλιστα και με τον Μασονικό χαιρετισμό του Ραβίνου με τον αιρετικό πατριάρχη......... )ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
( ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ) ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ......

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ......ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ......Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά,προσέξτε, γιατί κανείς δεν πρέπει να παρευρεθεί σ΄ εκείνους τούς Καθεδρικούς ναούς. Δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια από τον Χριστό, σ΄ αυτούς πού θα πάνε τότε, εκεί μέσα..."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ANTIΧΡΙΣΤΟ...

"Ο Αντίχριστος θα στεφθεί βασιλιάς σε έναν θαυμάσιο ξαναφτιαγμένο ναό στην Ιερουσαλήμ, με την συμμετοχή τού κλήρου και τού τότε Πατριάρχη Ρωσίας !!! Θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος και έξοδος από την Ιερουσαλήμ για τον καθένα, αλλά μη δοκιμάσετε να πάτε εκεί, έπειτα από όλα αυτά, γιατί όλα θα έχουν γίνει έτσι, ώστε "να εξαπατηθείτε..." (Ματ 24.24)

Αυτός, ( ο Αντίχριστος ), θα γνωρίζει υπερβολικά καλά, όλα τα σατανικά καλοπιάσματα και θα παρουσιάσει μεγάλα σημάδια. Ολόκληρη κόσμος θα τον ακούσει και θα τον δει !! Θα "σφραγίσει" τούς δικούς του ανθρώπους με την σφραγίδα τού Σατανά, και θα μισήσει πολύ την Ορθόδοξη Ρωσία...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ

Σε κάποιο διάκονο τότε, που είναι ακόμα ζωντανός σήμερα, αλλά αρκετά μεγάλης ηλικίας , ο Γέροντας Λαυρέντιος τού είχε πει:

"Εσείς θα ζήσετε για να δείτε τον καιρό που θα έλθει ό Αντίχριστος στην εξουσία. Να μην είστε φοβισμένοι, αλλά να πείτε στον καθέναν ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος και ότι δεν είναι ανάγκη να είναι φοβισμένοι!

Θα υπάρξει τότε ένας πόλεμος, και από όπου θα περάσει, δεν θα μείνει κανένας ζωντανός! Αλλά, πριν από εκείνο τον καιρό, ο Κύριος θα στείλει με δευτερεύουσες ασθένειες τον θάνατο στους αδύνατους στην πίστη, ώστε να σώσει τις ψυχές τους και να μη κολαστούν από την προδοσία...

Κι΄ αυτό, γιατί στην διάρκεια τού καιρού τού Αντίχριστου δεν θα υπάρχει πλέον οποιοσδήποτε θάνατος.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος δεν θα είναι πια για τη μεταμέλεια των ανθρώπων ( όπως οι άλλοι προηγούμενοι), αλλά θα γίνει για την εκμηδένισή τους. Αλλά ο Κύριος, θα αφήσει ζωντανούς τούς ισχυρότερους στην πίστη, για να αντιμετωπίσουν τον ερχόμενο Αντίχριστο...

Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ "ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ"

Ο σεβάσμιος Starets Λαυρέντιος του Σέρνιγκοβ, μιλώντας συχνά για τον Αντίχριστο, έλεγε:

"Θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν (μεταξύ τους τά έθνη), και ένας Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολύ ασάφεια της κατάστασης ( καί αναζητώντας ειρήνη), θα πούνε:

"Αφήστε μας να διαλέξουμε μόνοι μας έναν ενιαίο βασιλιά για όλη την κατοικημένη γή."

Και θα τόν εκλέξουν!

Θα εκλέξουν τόν Αντίχριστο ως καθολικό βασιλιά και ανώτατο παγκόσμιο "ειρηνοποιό". Είναι απαραίτητο να ακούσετε προσεκτικά. Θά είναι αναγκαίο να ασκηθεί η προσοχή! Μόλις αρχίζουν να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλο τον κόσμο, να ξέρετε ότι δεν είναι κανένας άλλος εκτός από αυτόν, τόν Αντίχριστο, και ότι θά είναι θανάσιμα απαγορευμένο στούς Ορθόδοξους Χριστιανούς να ψηφίσουν γι΄ αυτόν τότε..."

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ

Ο Γέροντας Λαυρέντιος καθόταν στη σοφίτα εξυπηρετώντας στο αρχονταρίκι, καί μιλώντας για τις τελευταίες ημέρες τού κόσμου, όταν οί ιερείς, Νικηφόρος, Γρηγόριος και Βασίλειος Ganzin εναντιώθηκαν στον πατέρα Λαυρέντιο γιατί είχε μιλήσει σχετικά με αυτά τα πράγματα.

Είπε λοιπόν σ' αυτούς:

"Πατέρες και αδελφοί, υπάρχει ένα πράγμα, που ούτε τό ξέρετε, αλλά ούτε καί τό καταλαβαίνετε.

Μιλώ όχι μόνο για τήν Ρωσία, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο!

Τα λόγια μου, όλα σχετικά με τα μελλοντικά γεγονότα, είναι αληθινά, επειδή το Άγιο Πνεύμα τά έχει αποκαλύψει σέ μένα, μέ την χάρη του."

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ο αρχιμανδρίτης Θεοφάνης αναφορικά με όσα ανέφερε ο Γέροντας Λαυρέντιος, έλεγε με χαμόγελο:

«Οι Ρώσοι, θα μετανοήσουν εκ των θανάσιμων αμαρτιών τους:

1) Επειδή επέτρεψαν... την αντίχριστη ασέβεια, για να κρατήσουν την εξουσία στη Ρωσία.

2) Επειδή, δεν υπερασπίστηκαν το Θεϊκό βασίλειο, τις Ορθόδοξες εκκλησίες, τα μοναστήρια, και όλα όσα είναι ιερά και Άγια στην Ρωσία.

3) Επειδή, περιφρόνησαν την ευσέβεια και φτάσανε να αγαπήσουν τη δαιμονική ασέβεια. Αλλά όμως θα υπάρξει μία ραγδαία πνευματική αλλαγή!
Και η Ρωσία, μαζί με όλα τα σλαβικά έθνη και τα εδάφη, θα αποτελέσει ένα δυνατό Βασίλειο. Θα κυβερνηθεί από έναν ορθόδοξο Βασιλέα, με Θεϊκό χρίσμα (ο εκλεκτός τού Θεού).

Λόγω αυτού, όλα τα σχίσματα και οι αιρέσεις θα εξαφανιστούν μακριά από τη Ρωσία. Δεν θα υπάρξει καμία δίωξη της Ορθόδοξης εκκλησίας. Ο Κύριος θα δείξει το έλεος του στην Αγία Ρωσία, πριν την εποχή τού Αντίχριστου.

Τότε, όλα τα άλλα έθνη, εκτός από τη Ρωσία και τα Σλαβικά εδάφη, θα κυβερνηθούν από τον Αντίχριστο, και θα υποβληθούν σε όλες τις φρίκες και τα βασανιστήρια που γράφονται στις Ιερές Γραφές. Στη Ρωσία, εντούτοις, θα υπάρξει μία χαρά και μία άνθηση πίστεως, αλλά μόνο για ένα μικρό διάστημα, γιατί ο φοβερός δικαστής θα έρθει και εκεί, για να δοκιμάσει και τούς ζωντανούς αλλά και τους πεθαμένους...»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ANTIΧΡΙΣTΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΘΕΣΗ

"Ευλογημένος και τρις-ευλογημένος θα είναι αυτός, που δεν θα παρασυρθεί από εδώ και πέρα, και δεν θα δει ως Θεό, το αηδιαστικό πρόσωπο τού Αντίχριστου.
Οποιοσδήποτε θα τον δει τότε, και θα ακούσει στα βλάσφημα λόγια του να υπόσχεται όλες τις ευλογίες και χαρές στους ανθρώπους, θα παραπλανηθεί, πηγαίνοντας μπροστά του να τον λατρέψει,(πιστεύοντάς τον για θεό), και χάνοντας έτσι την αιώνια ζωή, καιγόμενος στην φωτιά την αιώνια..".

Ρωτήσαμε τον πατέρα Λαυρέντιο.

-- Πώς θα είναι ό Αντίχριστος;

Και μάς απάντησε μέσα σε δάκρυα:

"Αυτός, θα σταθεί στον Ιερό θρόνο και επιδεικνύοντας ψεύτικα θαύματα θα εξαπατήσει, όλους αυτούς, πού βρίσκονται μακριά από το Θεό. Ο κόσμος ολόκληρος θα τον δει ταυτόχρονα, και με μιας !" ( προφανώς μέσω τηλεόρασης).

-- Σε ποιόν Ιερό Θρόνο ( θα καθίσει ; ) Στην Εκκλησία;

Ο σεβάσμιος Λαυρέντιος είπε:

« Όχι στην Εκκλησία, αλλά στα σπίτια μας ! ( TV ; )
Παλαιότερα, χρησιμοποιούσαν το Εικονοστάσι στη γωνία, όπου ήταν οι ιερές εικόνες. Κατόπιν όμως, σε εκείνους τούς χρόνους τού Αντίχριστου, θα έχουν εφευρεθεί σαγηνευτικά μέσα εξαπάτησης των ανθρώπων...

Όλα αυτά ειπώθηκαν 50-60 χρόνια πριν από την εποχή μας.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια, ώστε οι μοναχές που αναφέρονται στην προφητεία να είναι 82 χρόνων... Χωρίς να θέλω να τρομάξω κανέναν (αν και ξέρω ότι το έκανα), θέλω να τονίσω ότι ο Αρχιμανδρίτης αυτός είχε προφητικό χάρισμα σε καιρούς δύσκολους για την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Εκτός από αυτές του τις προφητείες που αφορούν παγκόσμια γεγονότα, "είδε" και ένα σωρό άλλα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο με τους ανθρώπους της εποχής του.

( Το κείμενο αυτό, το πήραμε από το site της Ορθόδοξης Χριστιανικής Ομάδας Έβρου, και το μεταφέραμε εδώ σε ελαφρά φραστική διασκευή για πιο καλύτερη παρουσίαση, χωρίς να αλλοιώνουμε την βασική δομή και έννοια ).

ΠΗΓΗ: Ορθόδοξη Χριστιανική Ομάδα Έβρου


http://www.athos.edo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=201&mode=&order=0&thold=0ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΙΚΩΦΜέρος πρώτοΜέρος δεύτερο


Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ , ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ .

ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..........

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗς ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ - ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Bill Schnoebelen - UFOs Masonry Vampires Satanism in Occult Social Order

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΕΡΕΥΝΑ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ CHEMSTRAILS - H.A.A.R.P - ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ ( Smart dust ) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.

ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟ - ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (Ν.ΗΜΕΡ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ - ΜΑΣΟΝΙΑ & ΕΚΚΛΗΣΙΑ


Το Σχέδιο της Εβραιομασωνίας

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΡΕΥΝΑ

ΠΛΑΝΗ ΜΕΤΑ........ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες