Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ......

Η μία πίσω από την άλλη καταφθάνουν στη Βουλή οι μηνύσεις κατά των πρώην πρωθυπουργών, πρώην υπουργών-υφυπουργών και πάει λέγοντας.

Δύο Μνημόνια και τρεις μηνύσεις είναι η πρώτη δικογραφία που εστάλη στο Κοινοβούλιο και διαβάστηκε στην Ολομέλεια από την αντιπρόεδρο Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου, των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και των βουλευτών που συμφώνησαν, εισηγήθηκαν και ψήφισαν αυτά που ψήφισαν.

Το πρώτο καμπανάκι της Θέμιδος ακούστηκε από την κυρία Ντόρα Κρητικοπούλου, η οποία ζητεί την κεφαλήν επί πίνακι των αρχιτεκτόνων της δήλωσης του Καστελόριζου.

Ο κύριος Δορύλαος Κλαπάκης τοποθετεί κι άλλους στο κάδρο του… οικονομικού Μεσαίωνα που εισήλθε η χώρα. Πέραν των Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, στη μήνυσή του αναφέρει και τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, τον πρώην πρωθυπουργό των ολίγων ημερών Λουκά Παπαδήμο, τους διατελέσαντες υπουργούς Βενιζέλο, Σκανδαλίδη και Προκόπη Παυλόπουλο.

Άντε και καλή δουλίτσα, μια και οι περισσότεροι πολιτικοί είναι δικηγόροι στο επάγγελμα. Να δουλέψουν και λίγο…

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ...... ΠΗΓΗ : http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/vroxi-i-minisis-enantion-ton-politikon#.UPKQ_J9Rhfc.facebook

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.....


7/12/2012


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 6/7/2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ,Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κας ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.......


Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε με αυτόν και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:

1.Της εσχάτης προδοσίας

2.Της εξαπάτησης εκλογέων

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΕΓΚΛΗΣΗΣ ,Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κα ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κος Ι.ΣΑΚΚΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κα ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ E-MAIL 
ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κας ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

210-3646810

(Kιν.: 6977-359777)ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

30/4/2012ΜΥΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΣΗ 
ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κας

ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.......

Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε με αυτόν και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:

1.Της εσχάτης προδοσίας

2.Της εξαπάτησης εκλογέων

Κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που πιστεύει ότι έχει προδοθεί και εξαπατηθεί, μπορεί να συνυπογράψει τη μήνυση.


Ακολουθεί μία σύντομη περιγραφή
 από την κα Ντόρα Κρητικοπούλου.
Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.).

Το έγκλημα αυτό τελείται με τα μέσα που ορίζει ο Ποινικός Κώδικας, μεταξύ των οποίων είναι ο σφετερισμός της ιδιότητας του οργάνου του Κράτους, δηλαδή όταν το όργανο που ασκεί κρατική εξουσία καταλύει τους μηχανισμούς ελέγχου των πράξεών του και διαβρώνει, λόγω της δυνατότητας που έχει εξαιτίας της θέσης του, τους θεμελιώδεις πολιτικούς θεσμούς.

Οι μηνυόμενοι, μετά τη μεθοδευμένη προσφυγή στο ΔΝΤ, τέλεσαν τις πράξεις που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, επέβαλαν στον Ελληνικό Λαό μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, αναγκάζοντάς τον μέσα από ένα κλίμα τρομοκρατίας και πανικού να υποκύψει σε δυσβάστακτα και απάνθρωπα μέτρα που ως αποτέλεσμα είχαν την εξαθλίωση, την αύξηση της ύφεσης, τη φτώχεια, την αρρώστια και τις αυτοκτονίες, τη μετανάστευση, την ανεργία, την εξαφάνιση του εμπορίου, την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους δυνάστες.

Άρα, τα μέτρα αυτά που μας επέβαλαν δεν είχαν το αποτέλεσμα που παρουσίαζαν στον Ελληνικό Λαό οι μηνυόμενοι, ότι δήθεν έτσι θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί η κρίση, να μην χρεοκοπήσουμε και «να σωθεί η χώρα».

Και θα κριθούν ως ικανότατοι, ως έξυπνοι, ως ειδήμονες, δεδομένου ότι οι ίδιοι έχουν παρουσιαστεί στον Ελληνικό Λαό ως οι πλέον ειδικοί για να «σώσουν» τη χώρα προβάλλοντας τις «εμπειρίες» τους, τα διαπιστευτήριά τους από ξένα Πανεπιστήμια και λοιπούς βαρύγδουπους τίτλους. Θα κριθούν ως ψυχικά και νοητικά υγιέστατοι. Θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του. Θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα. Η παρατηρούμενη το τελευταίο χρονικό διάστημα συντονισμένη προσπάθειά τους να αποδώσουν το χάλι που κατάντησαν τη χώρα μας και εμάς, τους πολίτες της χώρας αυτής, σε «λάθος», δεν θα περάσει.

Τα εγκλήματα, και μάλιστα αυτά που τιμωρούνται με ισόβια, δεν γίνονται από «λάθος». Ούτε να ελπίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με ένα «συγγνώμη». Ο Ποινικός Κώδικας δεν προβλέπει τη «συγγνώμη» ως τρόπο διαφυγής των ευθυνών. Ορίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Οφείλουν να υποστούν τις συνέπειες των εγκληματικών τους πράξεων, γιατί κανείς δεν εξαιρείται από το νόμο.

Το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 Π.Κ.-τιμωρία: φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή) διαπράττεται όταν κάποιος με ψευδείς ειδήσεις ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα στις εκλογές.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όλοι ως υποψήφιοι για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, έκαναν επανειλημμένα ψευδείς δηλώσεις προς τον Ελληνικό Λαό, ότι «λεφτά υπάρχουν», «θα γίνουν αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις ανώτερες του πληθωρισμού», και άλλες πολλές που αναλυτικά αναφέρονται στη μήνυση, με αποτέλεσμα να πείσουν τους εκλογείς να μεταβάλουν το εκλογικό τους φρόνημα, κι έτσι να εκλεγούν νικητές στις εκλογές εκείνες.

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ανάληψη της εξουσίας, και χωρίς καν να επιχειρήσουν να εφαρμόσουν το προεκλογικό πρόγραμμα που περιείχε όλες τις ψευδείς δηλώσεις τους, άσκησαν πολιτική κάθετα αντίθετη με όσα προεκλογικά δήλωναν. Τις εκλογές αυτές τις κέρδισαν με εξαπάτηση, αφού αυτά που υπόσχονταν ήταν εντελώς αντίθετα με όσα σχεδίαζαν να εφαρμόσουν.

Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι οι συνήθεις που υπόσχονται οι πολιτικοί προεκλογικά. Ήταν καταφανώς παραπλανητικές και μόνο σκοπό είχαν να πάρουν την ψήφο, να εκλεγούν και να μας παραδώσουν αλυσοδεμένους στο ΔΝΤ με το οποίο έκαναν «υπόγεια» τη συμφωνία μόλις πήραν την εξουσία, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Για όλα αυτά θα απολογηθούν.

Εξάλλου, το ίδιο επιθυμεί και ο εκ των μηνυομένων Γιώργος Παπανδρέου του Ανδρέα, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει μία ημέρα πριν τις εκλογές της 4ης/10/2009 (βλ. σελ.11 της μήνυσης) ότι «κανείς δεν μπορεί να γλυτώνει επειδή είναι πολιτικός. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην ατιμωρησία. Όποιος δεν σεβαστεί τη δημόσια θέση που του εμπιστεύθηκε ο λαός και τη χρησιμοποιήσει για να πλουτίσει, θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πολιτικό στιγματισμό, αλλά και την ποινική δικαιοσύνη».

ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δικηγόρος Αθηνών


ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΝΤΟΡΑ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ
 ΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΕΓΚΛΗΣΗΣ


Αν θελετε να συμμετεχετε και εσεις, διαβαστε πρωτα τη μηνυση :  

Η ΜΗΝΥΣΗ

ΜΗΝΥΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ-κατά-ΓΑΠ-κλπ-ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ-προς-αποστολή-


Για να συνυπογράψετε, συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Βεβαιώστε το γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα(η προξενικη αρχη για οσους βρισκονται στο εξωτερικο.)

Στείλετε τη Δήλωση Συναίνεσης προς
ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 99
ΤΚ 11473, ΑΘΗΝΑΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΝΑΙΝΕΣΗΣ


Για όποια πληροφορία ή επιπλέον ενημέρωση, επικοινωνήστε με την κα Ντόρα Κρητικοπούλου στο τηλ.: 210-3646810

(Kιν.: 6977-359777)


Ελληνες απο ολη τη χωρα συνυπογραφουν σαν μηνυτες κατα των πολιτικων που εξαπατησαν τον Ελληνικο λαο και οδηγησαν τη χωρα στην χρεωκοπια.

Η μηνυση θα κατατεθει συντομα αφοτου παραληφθουν οι υπευθυνες δηλωσεις.

Για να συνυπογραψετε και εσεις εφοσον συμφωνειτε στειλτε μας την Δηλωση Συναινεσης.

ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ - ΕΓΚΛΗΣΗ

Κάντε κλίκ στο εικονίδιο

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.....ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........


ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κου ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΒ' ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ Β' ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ....- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....

 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι

 

ΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ - ΜΑΣΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

 

ΕΝΝΙΑ ( 9 ) ΚΑΙ ΟΧΙ ( 7 ) ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ. - ΦΡΑΓΚΕΜΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες