Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 4εις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 12μ.μ - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ , ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ , ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ , ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ, ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ , ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ , ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ , ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ. 

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ "ΑΡΧΗΓΟΥΣ"ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4εις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 12μ.μ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. 

Σ.Β  

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4εις ΦΛΕΒΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΡΟΣΕΥΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ......


 ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018 - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 21/1/2018 , ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ Μ.Μ.Ε ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ - Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.... 


Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΝΤ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ... Ο ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες