Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.....ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ......

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα είναι ομιλητής του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ο κ. Μιχάλης Πατσίκας, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Συλλαλητηρίου της Αθήνας, επισκέφθηκε χθες τον κ. Θεοδωράκη και του μετέφερε την πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής. Από την πλευρά του ο Μίκης Θεοδωράκης εξέφρασε την περηφάνια του για το μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και δεσμεύτηκε πως το λιγότερο που θα κάνει είναι να στείλει ηχογραφημένο ηχητικό μήνυμα χαιρετισμού στο Συλλαλητήριο της Αθήνας. 

Το αν ο Μίκης Θεοδωράκης θα καταφέρει να βρεθεί στην εξέδρα του Συλλαλητηρίου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την 4η Φεβρουαρίου. 

Σε κάθε περίπτωση η εμπλοκή του Μίκη Θεοδωράκη στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία δίνει τεράστια δυναμική στις προσπάθειες της Συντονιστικής Επιτροπής και κλείνει τα στόματα όλων εκείνων που περιέγραψαν τον ξεσηκωμό του λαού για τη Μακεδονία ως εθνικιστικό παραλήρημα.

  

ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΤΙΑ " ΚΑΛΗΜΕΡΑ " ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ - ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... " ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΙΑ , ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ... " ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ "


ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.... ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΤΩΝ.....


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 4/2/2018 - ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 2μ.μ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ......


ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Ι.Σ.Κ.Ε ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ο ιερός κλήρος της Ελλάδος απεφάσισε να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018. 


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ κ.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018... ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4/2/2018 , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 21/2/2018... ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες